پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : دبیرکل حزب مردمسالاری گفت: در لایحه برنامه ششم و در پیشنهاد کمیسیون تلفیق حتی یک سطر هم برای توسعه سیاسی پیشبینی نشده بود و این نشان دهنده بیتوجهی به جایگاه احزاب و توسعه سیاسی است.
به گزارش انتخاب، مصطفی کواکبیان در همایش فصلی خانه احزاب، یادواره آیتالله هاشمی رفسنجانی و اقتصاد مقاومتی، طی سخنانی، بیان کرد: اگر قرار است دولت لایحه جامع را تقدیم مجلس کند باید احزاب و نقش آنها در انتخابات برجسته شود و احزاب در انتخابات بیشتر دیده شوند. همچنین لازم است لایحه جامع فعالیت احزاب نیز برای ایجاد ساختاری منظم بر فعالیت احزاب تقدیم مجلس شود و همه باید رفته رفته به سمت تحزب و نقش احزاب در انتخابات پیش بروند.
نماینده مردم تهران در مجلس ادامه داد: اقتصاد مقاومتی میتواند از احزاب آغاز شود و احزاب باید برنامههای منظم و عملیاتی را در این بخش داشته باشند.
دبیرکل حزب مردمسالاری با انتقاد از بیتوجهی به نقش نمایندگان احزاب در کمیسیون ماده 10، گفت: در این کمیسیون دو نفر به عنوان نمایندگان احزاب کشوری و استانی حضور دارند اما قانون حق رأی را به آنها نداده و نمیتوانند نقشی ایفا کنند و این قطعا با ساختار تحزب مغایرت دارد و به نوعی انحراف از حزبگرایی است.
کواکبیان در پایان با اشاره به موضوع حادثه پلاسکو، گفت: در سراسر کشور مسئولیت ستاد بحران بر عهده وزارت کشور است اما در تهران این موضوع صدق نمیکند و نتیجه این بیتوجهی و ضعف مدیریت اتفاقی بود که در پلاسکو در حال وقوع است.
روح الامینی:آوارهای اجتماعی بر سر کشور فرو می آید
همچنین عبدالحسين روحالامينى دبيركل حزب توسعه و عدالت ايران ظهر امروز در همايش فصلي خانه احزاب ايران اظهار داشت: متاسفانه آوارهاى اجتماعى بر سر ما و انقلاب و كشور فرو ميآيد و توجهى به آن نداريم.
وى افزود: ممكن است امكانات در اختيار نخبگان و تشكلها نباشد كما اينكه نيست اما براى جريانسازى فرهنگى و هماهنگى امكانات از سوى احزاب، وظيفه كمى نيست.
روحالامينى با اشاره به سياستهاى اقتصاد مقاومتى تصريح كرد: سياستهاى كلى اين برنامه ابلاغ شده و قرارگاهى براى آن تعبيه شده براين اساس احزاب بايد با معاون اول رئيسجمهور و فرمانده قرارگاه اقتصاد مقاومتى رايزنى كنند تا احزاب هم در برنامه ريزى و فرهنگسازى آن ورود كنند.
دبير كل حزب توسعه و عدالت ايران گفت: مشاركت احزاب در حوزه اقتصاد مقاومتى باعث تقويت بنيه وحدت ملى على رغم اختلاف سليقه ها ميشود.
عضو حزب اسلامی کار: آیت الله هاشمی نماد اقتصاد مقاومتی بود
همچنین عضو حزب اسلامی کار هم در این همایش گفت: هاشمی رفسنجانی اقتصاد ایران را متحول کرد و نماد اقتصاد مقاومتی بود.
طاهره عیدیزاده اظهار کرد: دولت هاشمی رفسنجانی نماد اقتصاد مقاومتی بود. او سکان قوه مجریه را در حالی به دست گرفت که شرایط سختی در کشور حاکم بود. پایان جنگ تحمیلی، رحلت امام خمینی(ره)، انتخاب ولی فقیه پس از امام، شرایط بد اقتصادی حاصل از جنگ از جمله عمده اتفاقات آن زمان بود.
وی ادامه داد: به عقیده محققان با روی کار آمدن هاشمی نوعی از گفتمان در سیاست ایران شکل گرفت که تا پیش از آن وجود نداشت.
وی تصریح کرد: نقطه تمرکز هاشمی بر اقتصاد و توسعه بود. او در کنار سیاستهای تعدیل اقتصادی حمایت از اقشار آسیبپذیر را هم به تصویب رساند.