کد خبر: ۳۱۹۷۶
تعداد نظرات: ۹ نظر
تاریخ انتشار: ۵۹ : ۰۹ - ۲۸ تير ۱۳۹۰

اعتراض شورای همکاری خلیج فارس به اظهارات آیت الله جنتی: به اعلام مواضع تحریک آمیز علیه بحرین پایان دهید!

کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس مخالفت خود را با سخنان آیت الله جنتی دبیر شورای نگهبان ایران در خطبه های نماز جمعه در خصوص تحولات بحرین اعلام کرده و آن را دخالتی آشکار در امور داخلی این کشور قلمداد کردند!
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس مخالفت خود را با سخنان آیت الله جنتی دبیر شورای نگهبان ایران در خطبه های نماز جمعه در خصوص تحولات بحرین اعلام کرده و آن را دخالتی آشکار در امور داخلی این کشور قلمداد کردند!

به گزارش سرویس بین الملل انتخاب Entekhab.IR، این مخالفت در اعتراض نامه ای رسمی که عبد اللطیف الزیانی دبیر کل شورای همکاری تسلیم محمد جواد رسولی سفیر جمهوری اسلامی ایران در ریاض کرد اعلام شد.

در این اعتراض نامه از دولت ایران و مسولان این کشور خواسته شده به اعلام مواضع تحریک آمیز علیه بحرین پایان دهند چرا که این مواضع و سخنان هیچ تناسبی با منافع دوجابنه ایران با کشورهای منطقه ندارد!

در این یادداشت همچنین اظهارات امام جمعه موقت تهران، «دخالت صریح در امور داخلی بحرین» تعبیر شده و هشدار داده شده است که این گونه اظهارنظرهای «تحریک آمیز و نادرست» به روابط دو طرفه و روابط همسایگان، لطمه و آسیب می زند.

کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس در این اعتراض نامه پشتیبانی خود را از تلاش های پادشاه بحرین برای حفظ ثبات و امنیت کشورش و حمایت از شهروندان آن از راه برقراری گفت و گوی ملی و انجام اصلاحات اعلام کردند.

پیشتر وزارت امور خارجه بحرین اعتراض نامه ای به سخنان آیت الله جنتی تسلیم کاردار سفارت ایران در منامنه کرده بود.

احمد جنتی در خطبه های نمازجمعه دو هفته پیش خواستار آن شد که «بحرین به دست اسلام و مسلمین فتح شود.» وی همچنین گفته بود: «مگر بحرین چه می‌خواهد؟ شعار آن‌ها "هر نفر یک رای" است. چرا باید بابت آن کشته شوند؟»
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۹
غیر قابل انتشار: ۵
sam
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۳۰ - ۱۳۹۰/۰۴/۲۸
5
6
خط اول خلیج همیشه فارس صحیح است.اشتباه سهوی ممنوع!!!!!
ناشناس
|
United States of America
|
۱۱:۲۸ - ۱۳۹۰/۰۴/۲۸
7
12
این حرکت شورای همکاری خلیج فارس بسیار حرکت ددمنشینیانه ایی است.
***
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۰۱ - ۱۳۹۰/۰۴/۲۸
4
3
اونها در باطلشون با هم متحدن ، انشاءالله ما هم در حقمان با هم متحد هستیم.
علی
|
Hong Kong
|
۱۴:۵۵ - ۱۳۹۰/۰۴/۲۸
14
1
تو ایران طرقه میترکه همه عربای سوسمار خور میان دم از حقوق بشر میزنن در حالی که به کوچکترین حقوق مردموشون که رای دادنه احترام میزارن .بعد میان ایران رو محکوم به دخالت میکنن........ نوبت ما هم میشه اونوقت دور دور ماست!!!!!!!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۱۳ - ۱۳۹۰/۰۴/۲۸
اول ادب بعد سخن . بیاد داشته باش که ائمه ی ما هم از اعراب بودن .
علی
| United States of America |
۰۲:۱۵ - ۱۳۹۰/۰۴/۲۹
اقا من خودم نوشته خودمو اصلاح کنم آخه تند نوشتم به جای احترام نمیزارن نوشتم احترام میزارن یه ن جا انداختم......شرمنده!!!!!!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۷ - ۱۳۹۰/۰۴/۲۸
0
4
مردم هر کشور باید تصمیم اصلی خودشونو بگیرن نه قدرتمندان و صاحبان زور! حالا هر جای دنیا میخواد که باشه!!!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۲۵ - ۱۳۹۰/۰۴/۲۸
11
0
رژیم اشغالگر سعودی با اشغال بحرین و سرکوب مسلمانان شیعه ماهیت صهیونیستی و اشغالگر خود را به تمام مردم منطقه و دنیا نشان داد .حالا که به شیعیان در بحرین ظلم میشود وظیفه ما شیعیان ایران سنگین تر میشود بخصوص مسولان نظام باید سریعتر بقول آقای جنتی بحرین بدست اسلام و مسلمین فتح شود و دست سعودی قطع شود.این وظیفه اول به عهده دولتمردان ماست بعد به عهده ملت ایران.پس هر چه سریعتر بشتابید.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۴۱ - ۱۳۹۰/۰۴/۲۸
4
2
چرا کسانی که کارشناس نیستند موضعی را بیان کنند که به ضرر شیعیان باشند آیا حفظ جان شیعیان واجب نیست راستی چرا معصومین (ع)در زمان خلفای ظالم تقیه را روا میدانستند؟؟
نظرات بینندگان
captcha