کد خبر: ۳۲۱۰۱
تاریخ انتشار: ۱۱ : ۰۷ - ۲۹ تير ۱۳۹۰

خبري بد براي بنا و يزداني خرم؛ 2 دوپينگي در تيم ملي کشتي فرنگي

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
دوپينگ 2 کشتي گير در اردوي تيم ملي فرنگي مثبت اعلام شد. ماموران فدراسيون جهاني مبارزه با دوپينگ (وادا) چند هفته پيش بود که براي نمونه گيري از ورزشکاران ايران در اردوهاي تيم ملي حاضر شدند و در اين بين هم از کشتي گيران نمونه گيري انجام شد که اخبار رسيده حکايت از مثبت اعلام شدن نتيجه آزمايش نمونه A دو فرنگي کار کشورمان دارد.

به گزارش انتخاب؛ موضوع دوپينگ 2 فرنگي کار کشورمان مورد تأييد کميته بين المللي مبارزه با دوپينگ نيز قرار گرفته است، اما تا کنون هيچ تأييديه رسمي به فدراسيون پزشکي ايران ارسال نشده است.

*نامه وادا
رئيس فدراسيون پزشکي ورزشي ضمن تأييد اين مسأله گفت: من هم شنيده ام که 2 فرنگي کار آزمايش دوپينگ شان مثبت شده اما چنين خبري را وادا در اختيار ما قرار نداده و تا اين لحظه هيچ نامه اي از سوي کميته بين المللي مبارزه با دوپينگ به دست مان نرسيده است.

پورکاظمي در مورد نمونه گيري هاي اخير مأموران وادا از کشتي گيران در اردوي تيم ملي، تصريح کرد: حدودا از 9 کشتي گير در اردوها نمونه گيري شد که هنوز جواب آنها به ما اعلام نشده است. قهرماناني که از آنها به عنوان متهم به استفاده از مواد ممنوعه نام برده مي شود، قهرماني آسيا و همچنين مدال جهاني در کارنامه شان ديده مي شود. وي در مورد اين که اعلام شده، «ب. ق» و «ا. ع» نفرات دوپينگي ايران هستند، گفت: نمي دانم که اين اسامي از کجا و بر چه اساسي اعلام مي شود، اما طبق قانون تا قبل از اعلام نتيجه نهايي، آوردن هر گونه اسمي جرم است. از سوي وادا هنوز هيچ نامه رسمي يا ايميلي به ايران ارسال نشده است. بنابراين اين اسامي مورد تاييد نيست.

رئيس فدراسيون پزشکي ورزشي با تأکيد بر اين که اين دو ملي پوش از افتخارات کشتي ايران هستند و سرمايه گذاري زيادي روي آن ها انجام شده است، گفت: ممکن است اين اسامي درست باشد، اما تا زماني که نامه اي رسمي به ايران نيايد، ما آن ها را اعلام نمي کنيم.

وي ادامه داد: گاهي اوقات از طريق رايزني ها يا لابي هايي که صورت مي گيرد برخي منابع نام هايي را اعلام مي کنند که پس از اعلام رسمي وادا به ايران، بيشتر مواقع همان اسامي تاييد مي شود. نمونه بارز آن هم سه ملي پوش دوچرخه سواري ايران هستند که اسامي را برخي منابع اعلام کردند که پس از رسيدن نامه رسمي به ايران همان اسامي تاييد شد.

اين دو ورزشکار و يا فدراسيون ايران مي تواند درخواست آناليز نمونه B ورزشکاران را براي تجديد نظربدهد.

يزداني خرم: بله
در عين حال محمد رضا يزداني خرم در مورد دوپينگ 2 فرنگي کار در اردوي تيم ملي کشتي گفت: همواره به درخواست مربيان در تمام رده هاي سني در اردوها آزمايش دوپينگ انجام مي شود. يکي دو نمونه مشکوک در اين بين وجود داشت که وادا به ما اعلام کرده است. ما هم در حال بررسي هستيم تا ببينيم موادي که مصرف شده جزء مواد ممنوعه و دوپينگ بوده است يا نه.

رئيس فدراسيون کشتي تصريح کرد: فرصت اعتراض و برنامه ريزي داريم، اما به احتمال قوي معمولا نتيجه اي که وادا اعلام مي کند درست در مي آيد. متاسفانه اين مشکلي است که براي بنا پيش آمده و ما در حال برنامه ريزي براي حل اين مشکل هستيم.

يزداني خرم خاطرنشان کرد: قبل از اينکه نامه مثبت اعلام شدن آزمايش کشتي گيران به دست فدراسيون پزشکي ورزشي برسد به فدراسيون کشتي ارسال شده و از اين موضوع مطلع شديم. در حال کار کردن روي موضوع هستيم و اميدواريم مشکل حل شود.
فولاد ایرانیان
آموزشگاه آرایشگری سرای نمونه
نظرات بینندگان