arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۳۲۱۱۲
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۲ : ۰۱ - ۲۹ تير ۱۳۹۰

مجسمه هاي چيني در تهران چه مي کنند؟!

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
«بهداد لاهوتي»، دبير اکسپوي 90 مجسمه سازي در گفتگو با ايلنا گفت: «هنرمندان مجسمه ساز ايراني هم توان تکنيکي را دارند و هم ايده هاي لازم را، پس چرا بايد مسوولان از چين مجسمه به ايران بياورند و در پايتخت نصب کنند.»

وي با بيان اين که مسوولان دولتي وعده هاي حمايتي بسياري دادند اما بيشترين فروش ازسوي مجموعه هاي خصوصي و مردم بود گفت: شهرداري از اکسپو خريد نداشت. حدود 100 ميليون تومان فروش داشتيم که از طرف بخش خصوصي بود البته از طرف مرکز هنرهاي تجسمي يک روز مانده به پايان اکسپو آمدند و 10 تا کار انتخاب کردند که مجموع اين کارها 50 ميليون تومان برآورد شد. اما از طرف موسسه گفتند که 40 ميليون تومان بودجه براي اين کار کنار گذاشته اند و قرار شد درمورد تخفيف کارها صحبت شود.

در اکسپوي مجسمه سازي سال 89 نيز مرکز هنرهاي تجسمي تعدادي از آثار را خريداري کرد که بعداز مدتي آن را پس فرستاد. اميدوارم امسال اين اتفاق تکرار نشود.

وي ورود مجسمه از چين را فاجعه توصيف کرد و گفت: اگر بحث توان تکنيکي است که مجسمه سازهاي ايران اين توان را دارند. اگر بحث توان ايده پردازي است؛ مجسمه سازهاي خودمان هم اين توانايي را دارند. که اگر غير از اين بود پس چطور در دبي، ابوظبي و استانبول؛ هنرمندان ايراني اين قدر فراوانند؟ اما در ايران چرا بايد از چين مجسمه وارد شود؟

به نظر من؛ اگر از چين مدير بياوريم خيلي بهتر است. مديري که توانسته کاري کند تا مجسمه صادر کند؛ بيايد بشود چه مي دانم رييس فلان مرکز و موسسه... شايد آنها توانستند کاري کنند که مجسمه ايراني هم صادر شود !

در چند ماه اخير حداقل 7 - 8 جا از اين مجسمه ها نصب شده است. مستقيم از چين مجسمه مي خرند، مي آورند اينجا نصب مي کنند. يک شيلنگ آب هم به آن نصب مي کنند که بگويند آبنماست. کساني که اين کار را مي کنند؛ دارند لطمه مي زنند. کاري ندارم که در چين خيلي از چيزها خيلي ارزان است اما آيا از خريد تا مرحله نصب؛ هزينه اي که صرف مي شود آنقدر ارزان تمام مي شودتا وارد کردن مجسمه را توجيه کند؟! !
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
مهدي
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۹:۰۲ - ۱۳۹۰/۰۴/۲۹
0
3
بهتر... لااقل اگه شبونه غيبشون زد، دلمون كمتر مي سوزه!
نظرات بینندگان