کد خبر: ۳۲۱۴۱
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۳۶ : ۱۰ - ۲۹ تير ۱۳۹۰

شکایت نمایندگان از مشایی و بقایی در کمیسیون اصل نود به 144 برگ رسید

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
 محمد كرمي راد گفت: بيش از 144 برگ شكايت نمايندگان مردم از مشايي و بقايي به كميسيون اصل نود ارجاع شد.

به گزارش "انتخاب" به نقل از نسيم،‌عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس از ارسال 44 برگ شكايت از سوي نمايندگان عليه بقايي و مشايي به كميسيون اصل نود خبر داد. 

محمد كرمي‌راد نماينده كرمانشاه در مجلس در گفتگو با نسيم با اعلام اين خبر افزود: علاوه بر 100 برگ شكايتي كه پيش از اين عليه مشايي و بقايي به كميسيون اصل نود ارسال شده بود، پرونده‌هاي ديگري نيز در اين زمينه در اين كميسيون حال پيگيري است. 
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
خسته
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۱:۰۸ - ۱۳۹۰/۰۴/۲۹
0
1
بابا جمع کنید این بساط مسخره را ؛ اگر خدا را نمی شناسید و دین و ایمان ندارید ، لااقل انصاف داشته باشید
و حتی نه چیز دیگر ؛ فقط کمی انصاف داشته باشید و
اینقدر مردم صبور و شرافتمند ایران را آزار ندهید.
دانش آموز
|
FRANCE
|
۱۲:۳۱ - ۱۳۹۰/۰۴/۲۹
0
1
الانه که این دفتر 200 برگه برگه هاش تموم بشه اما باز میبینیم ای بابا این جریان انحرافی که هنوز تو قدرته؟ آقا کاغذ ها رو اسراف نکنید بدین من مشقامو بنویسم.
نظرات بینندگان