پنجشنبه ۰۹ بهمن ۱۳۹۹ | Thursday, 28 January 2021
  • ارتباط با انتخاب
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیک
  • |
  • نظرسنجی
پنجشنبه ۰۹ بهمن ۱۳۹۹ | Thursday, 28 January 2021
  • صفحه نخست
  • اخبار انتخابات ۱۴۰۰
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • آی تی و فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
جستجو
ویدئو جدیدترین اخبار پربیننده ترین
لایو خبر عکس خواندنی ها اخبار ویژه
  • صفحه نخست
  • اخبار انتخابات ۱۴۰۰
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • آی تی و فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • ارتباط با انتخاب
  • پیوندها
  • آب و هوا
  • اوقات شرعی
  • مجله الکترونیک
  • نظرسنجی
  • آرشیو
ویدیو / حضور علی کریمی، محمد خاکپور، جواد کاظمیان و محمدرضا مهدوی در مراسم خاکسپاری مهرداد میناوند

ویدیو / حضور علی کریمی، محمد خاکپور، جواد کاظمیان و محمدرضا مهدوی در مراسم خاکسپاری مهرداد میناوند

ویدیو / ارز دیجیتال چین در مورد دنیای آینده چه می‌گوید؟ + زیرنویس فارسی

ویدیو / ارز دیجیتال چین در مورد دنیای آینده چه می‌گوید؟ + زیرنویس فارسی

فایل صوتی که بهرنگ علوی از مهرداد میناوند منتشر کرد

فایل صوتی که بهرنگ علوی از مهرداد میناوند منتشر کرد

ویدیو / به یاد مهرداد میناوند عزیز...

ویدیو / به یاد مهرداد میناوند عزیز...

ویدیو / گفتگوی قدیمی از مهرداد میناوند با عادل فردوسی‌پور

ویدیو / گفتگوی قدیمی از مهرداد میناوند با عادل فردوسی‌پور

ویدیو /  وضعیت اسفناک ورود مسافران به ایران در فرودگاه امام در روزهای کرونا

ویدیو / وضعیت اسفناک ورود مسافران به ایران در فرودگاه امام در روزهای کرونا

کد خبر: ۳۲۱۵۷۹
تاریخ انتشار: ۱۹ : ۰۹ - ۱۷ بهمن ۱۳۹۵
صفحه نخست >> سیاست
پ

پاسخی تند به ادعاهای احمد توکلی علیه وزیر صنعت: غوغاسازی و گردوخاک نکنید، سند ارائه دهید

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
شرق نوشت: روز گذشته ادعای احمد توکلی درباره وزیر صنعت و معدن وارد فاز تازه‌ای شد. محمدرضا نجفی‌منش، رئیس کمیسیون تسهیل کسب‌وکار اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران تمام ادعاهای مطرح‌شده درباره حضور وزیر صنعت در هیئت‌مدیره چندین شرکت را رد کرد و گفت: «این ادعاها نیز قبلا در مراجع قضائی مطرح و حکم برائت ایشان صادر شده است».

پیش‌تر نعمت‌زاده، وزیر صنعت و معدن در حاشیه هیئت دولت زمانی که با پرسشی در همین رابطه مواجه شد، گفت «محتوای نامه توکلی دروغ است و او باید دراین‌باره توضیح دهد».

نامه توکلی که خطاب به جهانگیری، معاون اول رئیس‌جمهور نوشته شده بود، واکنش بیشتر نعمت‌زاده را برانگیخت: «من قبلا از ایشان شکایت کرده‌ام و دادگاه نیز به او گفته است صحبت‌هایشان را تمام کنند اما متأسفانه ایشان گاهی از این حرف‌ها می‌زنند».

بااین‌حال نجفی‌منش مفصل‌تر به این نامه پاسخ داده است. او در ادامه نامه خود توکلی را خطاب قرار داده و گفته است: شایسته است چنانچه اسناد و مدارک متقن برای این ادعاها وجود دارد، به مراجع قضائی ارائه شود تا با جلوگیری از گردوخاک‌کردن و غوغا‌سازی و یک‌طرفه به قاضی‌ رفتن و طرح اتهام علیه فردی که عمر خود را برای تولید و صنعت ایران صرف کرده است و همه می‌دانند که از ارث پدری به‌جامانده خویش قبل از انقلاب برای نهضت اسلامی انقلاب و نظام مکرر هزینه کرده است و در این دوره مسئولیت نیز کماکان روز‌های تعطیل رسمی را در سفرهای استانی و بازدید از کارخانجات و صنایع و بررسی مشکلات آنها گذرانده، جانب انصاف رعایت گردد.

رئیس کمیسیون تسهیل کسب‌وکار اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران توضیحات خود را با ذکر سابقه‌ای از وزیر صنعت ادامه داده است: آقای مهندس نعمت‌زاده که کارمند رسمی نهاد ریاست‌جمهوری بوده‌اند، بعد از گذشت بیش از ٣٠ سال خدمت صادقانه بازنشسته می‌گردند. با توجه به سوابق کاری و مدیریتی و تخصص ویژه ایشان شرکت‌های مختلف به منظور استفاده از این تخصص و تجربه با یکدیگر مسابقه می‌گذارند و ایشان نیز برای کمک به رشد و تعالی صنعت کشور به بعضی از این درخواست‌ها پاسخ مثبت داده و به‌عنوان عضو هیئت‌مدیره در برخی از آنها انتخاب و مشغول به کار می‌گردند. این عمل، با توجه به وضعیت بازنشستگی ایشان هیچ‌گونه مغایرتی با قوانین نداشته است.

 پس از شروع به‌کار دولت یازدهم و با عنایت به دعوت ریاست محترم جمهور، جناب آقای دکتر حسن روحانی در مرداد ماه سال ١٣٩٢ برای پذیرش مسئولیت وزارت صنعت، معدن و تجارت، بلافاصله قبل از اخذ رأی اعتماد از مجلس شورای اسلامی، برای احترام به قوانین مرتبط و سوابق دوران مدیریت ٣٠ساله از همگی شرکت‌ها در مردادماه سال ١٣٩٢ استعفا داده و مکاتبات مرتبط با این استعفا را به کلیه شرکت‌ها ارائه نموده‌اند. همان‌گونه که مستحضرید، مدیران شرکت‌ها به استناد ماده ١٠٨ قانون تجارت توسط مجمع عمومی مؤسس یا عادی انتخاب می‌شوند و استعفایشان می‌بایست در مجامع عمومی شرکت‌ها مطرح و متعاقبا فرد جایگزین انتخاب و معرفی گردد، از طرفی برگزاری مجمع عمومی شرکت‌ها دارای سازوکار قانونی و زمانی مشخصی می‌باشد که هریک از شرکت‌ها ملزم به رعایت هستند. از جمله می‌توان به مواد ٩٧ الی ١٠٤ قانون تجارت درخصوص الزام به نشر آگهی در روزنامه کثیرالانتشار، رعایت فواصل تعیین‌شده بین نشر دعوت‌نامه مجمع عمومی و تاریخ تشکیل آن و رعایت حد نصاب‌های حاضرین اشاره نمود و پس از طی مراحل قانونی برگزاری مجمع و در نهایت تصمیم‌گیری در آنها و مشخص‌نمودن مدیران جدید به استناد ماده ١٠٦ قانون تجارت یک نسخه از صورت‌جلسه مجمع و هیئت‌مدیره جهت ثبت به مرجع ثبت شرکت‌ها ارسال می‌گردد. ثبت شرکت‌ها نیز با اخذ کلیه مدارک لازم، ثبت تغییرات را طی آگهی به روزنامه رسمی اعلام و بعد از مدتی در روزنامه رسمی به چاپ می‌رسد.  ‌با توجه به استعفاهای جناب آقای نعمت‌زاده از مدیریت در شرکت‌های مذکور و عنایت به این موضوع که انتخاب جایگزین در اختیار ایشان نبوده و نیست تأیید می‌نمایید که برای انتخاب نفر جایگزین و طی مراحل قانونی مدت زمانی می‌بایست جهت ثبت در روزنامه رسمی طی گردد که این موضوع از ید و اراده ایشان به‌عنوان فرد مستعفی از مدیریت شرکت‌ها خارج می‌باشد و هیچ‌گونه حضور و فعالیتی از تاریخ استعفا در این شرکت‌ها نداشته‌اند و هیچ‌گونه حقوق و مزایایی نیز دریافت ننموده‌اند.

در این بخش نجفی‌منش استدلال توکلی را خلاف نص صریح قانون تجارت دانسته و گفته است: آقای توکلی مدعی هستند که اشتغال ایشان تا تاریخ درج آگهی ادامه داشته و برخلاف قانون عمل گردیده است که این استدلال برخلاف نص ماده ١١٢ قانون تجارت بوده و فاقد اعتبار است زیرا برابر ماده ١١٢ قانون تجارت در صورتی‌که بر اثر فوت یا استعفا یا سلب شرایط از یک یا چند نفر از مدیران تعداد اعضای هیئت‌مدیره از حداقل مقرر در این قانون کمتر شود اعضای علی‌البدل به ترتیب مقرر در اساسنامه، توسط مجمع عمومی جای آنان را خواهند گرفت و درصورتی‌که عضو علی‌البدل تعیین نشده باشد و یا تعداد اعضای علی‌البدل کافی برای تصدی مسئولیت‌های خالی در هیئت‌مدیره نباشند مدیران باقی‌مانده باید بلافاصله مجمع عمومی عادی شرکت را جهت تکمیل اعضای هیئت‌مدیره دعوت نمایند. قانون‌گذار در این ماده سه مورد فوت، استعفا و سلب‌شرایط را به صورت یکسان دیده و با تحقق هر یک از آنها مدت سمت مدیر متوفی، مستعفی و سلب شرایط‌شده را پایان‌یافته تلقی می‌نماید، لذا با ارائه استعفای جناب آقای مهندس نعمت‌زاده، عملا مسئولیت ایشان به استناد ماده ١١٢ قانون تجارت خاتمه یافته و فاصله انتشار در روزنامه رسمی دلیل مسئولیت ایشان در شرکت نیست.   البته تا این تاریخ مستندی نیز در راستای اثبات ادعا مبنی بر تصدی انجام امور مدیریتی در شرکت‌های فوق، شرکت‌ در جلسات هیئت‌مدیره، امضای اسناد و قراردادها، دریافت حقوق و... ارائه نشده است که این امر نیز احتمالا به دلیل عدم وجود مستند بوده است.

 قابل ذکر است که حسب اعلام مراتب به دادسرای کارکنان دولت، موضوع در دادسرا بررسی و نهایتا پس از بررسی سوابق و مدارک قرار منع تعقیب برای جناب آقای مهندس نعمت‌زاده در این باب صادر شد، بنابراین طرح مجدد موضوعی که دارای رأی قطعی از مرجع قضائی است، فاقد وجاهت قانونی و دقیقا از مصادیق افترا و تشویش اذهان عمومی است. 

لینک کوتاه
ارسال به تلگرام
بازید از صفحه اول ارسال به دوستان نسخه چاپی
گزارش خطا
1
وب گردی
 تصاویر حیرت‌انگیز ناسا از «مریخ»

تصاویر حیرت‌انگیز ناسا از «مریخ»

برندگان جوایز میلیاردی همراه اول معرفی شدند!

برندگان جوایز میلیاردی همراه اول معرفی شدند!

 نکات جالبی که درباره مغز نمی‌دانید

نکات جالبی که درباره مغز نمی‌دانید

 گریم جالب طناز طباطبایی در فیلمی که هشت سال توقیف بود

گریم جالب طناز طباطبایی در فیلمی که هشت سال توقیف بود

 قدیمی‌ترین عکس هوایی تهران!

قدیمی‌ترین عکس هوایی تهران!

 ۸ عادت سمی که شما را از شادی محروم می کنند

۸ عادت سمی که شما را از شادی محروم می کنند

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر:
تصاویر
۱/۴
۱/۴
تصاویر: تمرین تیم ملی هاکی روی یخ بانوان

تصاویر: تمرین تیم ملی هاکی روی یخ بانوان

۲/۴
تصاویر: برندگان مسابقه هنر عکاسی ساختمان

تصاویر: برندگان مسابقه هنر عکاسی ساختمان

۳/۴
تصاویر: مسابقات بین‌المللی آلپاین جانبازان و معلولین

تصاویر: مسابقات بین‌المللی آلپاین جانبازان و معلولین

۴/۴
تصاویر: نقض قانون منع تردد

تصاویر: نقض قانون منع تردد

ببینید!

ویدیو / یکی از اراذل شهر تهران در تمرین استقلال!

تماشا کنید: این ۶ ماه / پشت پرده اظهارات جنجالی امروز روحانی چیست؟

ویدیو / محرمانه‌های کنگره آمریکا؛ از حمل و نقل زیرزمینی نمایندگان تا دخمه‌های پنهان + زیرنویس فارسی

ویدیو / بازداشت مدعی دروغین امامت در قم

ویدیو / تصمیمی برای حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی روغن نیست

ویدیو / اولین تصاویر از ویروس کرونای جهش یافته

تماشا کنید: استارت مجدد / خودروسازان خارجی در راه ایران؟

آرشیو
پربازدیدها
روز هفته ماه سال

مهرداد میناوند در اثر کرونا درگذشت

واکنش علی دایی به خبر درگذشت مهرداد میناوند: باور کردنی نیست

علت فوت میناوند چه بود؟

روحانی: از همه قوا، از نظامیان و از کسانی که با دولت بد هستند، خواهش می‌کنم در این ۶ ماه باقیمانده از دولت، بگذارید ما کار کنیم / حامیان دولت گاهی نه آزادی دارند نه مصونیتشان معلوم است

قیمت دلار، امروز ۸ بهمن ۹۹

تماشا کنید: این ۶ ماه / پشت پرده اظهارات جنجالی امروز روحانی چیست؟

شباهت جالب نیم رخ دونالد ترامپ و یک کوسه پربازدید شد+تصاویر

سوال زیباکلام از مخالفان FATF: اساسا چرا تحریم‌ها به‌وجود آمده‌اند که ما مجبور شویم آنها را دور بزنیم و بعد به FATF نپیوندیم؟

فرمان اجرایی بایدن: لغو ممنوعیت مسافرتی و مهاجرتی ایرانیان

«زیست شبانه» در تهران تصویب شد

مصوبه کمیسیون تلفیق مجلس: دولت، موظف به استخدام رسمی فرزندان ایثارگران بدون الزام به داشتن شرط سنی، تحصیل و آزمون شد

جدول خاموشی مناطق مختلف تهران منتشر شد + فایل

مهرداد میناوند در اثر کرونا درگذشت

واکنش وزیر بهداشت به اظهارات امام جمعه قم: قرار است فرماندهانی که یکسال غصه خوردند و شهید دادند به درخواست پروتکل شکنان تادیب شوند

ویدیو/ روایت سرباز راهور از سیلی نماینده مجلس به صورت او

قیمت گوشی‌های سامسونگ امروز ۴ بهمن

ویدیو/ کتک زدن یک زن افغانستانی توسط مامور نیروی انتظامی

سحنگوی قوه قضاییه: شیرین نجفی دستگیر شده است

قیمت هر شانه تخم مرغ ۳۰ هزار تومان کاهش یافت

فرمان اجرایی بایدن: لغو ممنوعیت مسافرتی و مهاجرتی ایرانیان

قیمت دلار، امروز ۱ بهمن ۹۹

۶ پیام فرستاده نخست وزیر عراق برای ایران

چرا ترامپ همچنان ممکن است در آخرین لحظات ریاست جمهوری اش، جنگی با ایران به راه اندازد؟

مصوبه کمیسیون تلفیق مجلس: دولت، موظف به استخدام رسمی فرزندان ایثارگران بدون الزام به داشتن شرط سنی، تحصیل و آزمون شد

بازار خودرو سکته کرد / پژو ۲۰۶ تا ۵۲ میلیون، سمند ۱۴ میلیون، پژو ۴۰۵ تا ۱۵ میلیون و تیبا ۲۶ میلیون ارزان شد / پراید ۹۰ میلیونی هم خریدار ندارد

جو بایدن پیروز انتخابات معرفی شد / فاکس نیوز، آسوشیتدپرس، سی ان ان و ان بی سی این خبر را اعلام کرده اند / بیانیه ترامپ: نتیجه انتخابات هنوز قطعی نشده / پیشنهاد داماد ترامپ به او برای پذیرش شکست

استفتاء مهم ایت الله سیستانی در باره مراسم عزاداری امام حسین (ع)

ترامپ: ایران اگر کرم بریزد بلایی سرش می آوریم که تا حالا سابقه نداشته!

دانش‌آموز ممتاز تهرانی بعد از کنکور خودکشی کرد

جدول غیررسمی افزایش حقوق بازنشستگان کشوری و لشکری / افزایش ۳۰ تا ۷۰ درصدی حقوق ها

مدیرعامل سایپا: خیال همه را از پراید راحت کردیم

ویدیو/ کتک زدن یک زن افغانستانی توسط مامور نیروی انتظامی

خواندنی ها
گوشی «اکسپریا ۱۰ II» سونی به روزرسانی اندروید ۱۱ را دریافت کرد

گوشی «اکسپریا ۱۰ II» سونی به روزرسانی اندروید ۱۱ را دریافت کرد

رژیم غذایی ویژه برای سلامت مردان (قسمت آخر)

رژیم غذایی ویژه برای سلامت مردان (قسمت آخر)

«گوگل کمرا» به روزرسانی شد

«گوگل کمرا» به روزرسانی شد

شباهت جالب نیم رخ دونالد ترامپ و یک کوسه پربازدید شد+تصاویر

شباهت جالب نیم رخ دونالد ترامپ و یک کوسه پربازدید شد+تصاویر

آخرین اخبار مهمترین عناوین روز

صدور مجوز مصرف اضطراری واکسن اسپوتنیک روسیه در ایران

عادی انگاری کرونا؛ مهم‌ترین نگرانی این روزهای وزارت بهداشت

پاپ فرانسیس با آیت‌الله سیستانی در عراق دیدار می‌کند

چین: تلاش برای استقلال تایوان منجر به درگیری مسلحانه خواهد شد

تشخیص کرونا با استفاده از آزمایش مقعدی در چین آغاز شد

سخنگوی کمیسیون تلفیق: بودجه سال آینده دو سقفی و دو زمانه بسته شد

۱۵ نفر دیگر در استان همدان به کرونا مبتلا شدند

شروع تحقیقات سازمان جهانی بهداشت درباره منشا کرونا/ پکن: آمریکا سیاسی کاری نکند

ظریف فردا به ترکیه می‌رود

شروع تحقیقات سازمان جهانی بهداشت درباره منشا کرونا/ پکن: آمریکا سیاسی کاری نکند

قیمت دلار و یورو در بازار آزاد، امروز ۹ بهمن ۹۹

روحانی: سریعا محدودیت‌های کرونایی لازم اعمال شود / امیدواریم واکسیناسیون در بهمن ماه آغاز شود

قیمت طلا و سکه، امروز ۹ بهمن ۹۹

گوهر خیراندیش به خاطر کرونا در بیمارستان بستری شد

ویدیو / حضور علی کریمی، محمد خاکپور، جواد کاظمیان و محمدرضا مهدوی در مراسم خاکسپاری مهرداد میناوند

رئیس بیمارستان فرهیختگان: وضعیت انصاریان بد نیست و هوشیار است/ صبح امروز هم صبحانه خورد / امیدواریم بیماری‌اش پیشرفت نکند

تسهیلاتی سربازان متاهل ۵۰ درصد افزایش یافت

برنامه جنجالی «زاویه» با مجری جدید روی آنتن رفت / مجری جدید: رحیم پور برای ادامه اجرا مذاکراتی با صدا و سیما داشته اما تا این لحظه به نتیجه مطلوب نرسیده

قالیباف: در کمتر از یک ماه ۱۷ کیلوگرم غنی‌سازی ۲۰ درصد در فردو انجام شد؛ از زمانبندی جلوتر هستیم

آذری جهرمی، وزیر ارتباطات: سیلی‌ها نتیجه تفکر «خط ویژه» اند؛ نوآفرین باشیم

قیمت سکه پارسیان، امروز ۹ بهمن ۹۹

قیمت دلار، امروز ۹ بهمن ۹۹

دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر: ۵،۴ درصد جمعیت فعال کشور، اعتیاد دارند؛ ۲.۸ میلیون مصرف کننده مستمر و ۱.۸ میلیون مصرف کننده تفننی داریم / نرخ شیوع در جامعه دانش‌آموزی ۲.۱ درصد و در جامعه دانشجویی ۴.۷ درصد است

روسیه: بازگشت آمریکا به برجام نباید موجب تغییر مفاد آن شود

نخستین گفت‌وگوی رسمی دولت بایدن و اسرائیل درباره ایران

تغییر برنامه تشییع میناوند/ او امروز به خاک سپرده می شود

وضعیت آب و هوا، امروز ۹ بهمن ۹۹ / سامانه بارشی در راه است / افزایش آلاینده‌ها در تهران، کرج، قم، اصفهان، اراک، تبریز و اهواز

وضعیت جاده‌ها و راه ها، امروز ۹ بهمن ۹۹ / تردد روان در جاده‌های شمال / ترافیک در آزادراه قزوین - کرج سنگین است

بیل گیتس: جهان باید برای همه گیری بعدی آماده باشد

تاکید وزرای خارجه آمریکا و آلمان: درباره برجام همکاری نزدیکی خواهیم داشت

واکنش طالبان به ادعای خزانه داری آمریکا: سال ۲۰۰۱ با آغاز جنگ در افغانستان، اعضای القاعده از افغانستان به کشورهای خود بازگشتند / در حال حاضر هیچ یک از عوامل القاعده در افغانستان حضور ندارد

بلومبرگ: دولت بایدن موقتاً فروش اف‌-۳۵ به امارات را متوقف کرد

حکم یک قاضی آمریکایی برای توقف طرح مهاجرتی بایدن

فوت دومین نوجوان مصدوم حادثه آتش سوزی کانکس معلمان در سردشت دزفول / بخشدار سردشت: حال عمومی سایر مصدومان این حادثه نیز نامساعد است

نامزد پست نمایندگی آمریکا در سازمان‌ ملل: منتظر همکاری با روسیه درباره ایرانیم

واکنش روابط عمومی وزارت ارتباطات به اظهارات سخنگوی قوه قضاییه: اظهارات شما منطبق با واقعیت نیست؛ مطابق با صفحه پنجم اوراق بازپرسی، اتهام افزایش پهنای باند به آذری جهرمی تفهیم شده

سخنگوی ستاد کل نیرو‌های مسلح: اگر کوچکترین خطایی از رژیم صهیونیستی سر بزند حیفا و تل آویو را با خاک یکسان می کنیم

ذوالنوری: عوامل ترور شهید فخری‌زاده و انفجار تاسیسات نطنز شناسایی شدند

سخنگوی قوه قضاییه: آدرس غلط دادند؛ احضار آذری جهرمی ارتباطی به پهنای باند ندارد / کسانی که مصوبات شورای عالی فضای مجازی را اجرا نمی‌کنند باید پاسخگو باشند

آرشیو
وبگردی

صحنه‌های دیدنی از سریال جدید پیمان قاسم‌خانی با بازی پژمان جمشیدی و امیرمهدی ژوله/ عکس

۸۰ درصد «قاتل و وحشی» مشکل شرعی دارد

دستگیری سه زورگیر مسافرکش نما در تهران

کتایون ریاحی را بدون آرایش هم ببینید + عکس

مرگ پدر و پسر کرمانی در آفرودبازی

وقتی گریم سنگین بازیگر زن پیشکسوت را راهی بیمارستان کرد

سرنوشت کودک آزاردیده با تسبیح چه می‌شود؟

نقشـــه عجیب برای سرقت مسلحانه طلافروشی

فروش عروسک بافتنی «برنی سندرز»

خودکشی دو دختر در خیابان‌های گرگان

بازداشت سارقی که ممکن بود کارش به قیمت جان مسافران مترو تمام شود

تبلیغ جنجالی؛ شکستن گوش با تعیین وقت قبلی

  • صفحه نخست
  • اخبار انتخابات ۱۴۰۰
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • آی تی و فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • |
  • ارتباط با ما
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیکی
  • |
  • نظرسنجی
  • |
  • جستجو
  • |
  • آرشیو
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به انتخاب است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و تولید : "ایران سامانه"
کد خبر: ۳۲۱۵۷۹
تاریخ انتشار: ۱۹ : ۰۹ - ۱۷ بهمن ۱۳۹۵
صفحه نخست >> سیاست
پ

پاسخی تند به ادعاهای احمد توکلی علیه وزیر صنعت: غوغاسازی و گردوخاک نکنید، سند ارائه دهید

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
شرق نوشت: روز گذشته ادعای احمد توکلی درباره وزیر صنعت و معدن وارد فاز تازه‌ای شد. محمدرضا نجفی‌منش، رئیس کمیسیون تسهیل کسب‌وکار اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران تمام ادعاهای مطرح‌شده درباره حضور وزیر صنعت در هیئت‌مدیره چندین شرکت را رد کرد و گفت: «این ادعاها نیز قبلا در مراجع قضائی مطرح و حکم برائت ایشان صادر شده است».

پیش‌تر نعمت‌زاده، وزیر صنعت و معدن در حاشیه هیئت دولت زمانی که با پرسشی در همین رابطه مواجه شد، گفت «محتوای نامه توکلی دروغ است و او باید دراین‌باره توضیح دهد».

نامه توکلی که خطاب به جهانگیری، معاون اول رئیس‌جمهور نوشته شده بود، واکنش بیشتر نعمت‌زاده را برانگیخت: «من قبلا از ایشان شکایت کرده‌ام و دادگاه نیز به او گفته است صحبت‌هایشان را تمام کنند اما متأسفانه ایشان گاهی از این حرف‌ها می‌زنند».

بااین‌حال نجفی‌منش مفصل‌تر به این نامه پاسخ داده است. او در ادامه نامه خود توکلی را خطاب قرار داده و گفته است: شایسته است چنانچه اسناد و مدارک متقن برای این ادعاها وجود دارد، به مراجع قضائی ارائه شود تا با جلوگیری از گردوخاک‌کردن و غوغا‌سازی و یک‌طرفه به قاضی‌ رفتن و طرح اتهام علیه فردی که عمر خود را برای تولید و صنعت ایران صرف کرده است و همه می‌دانند که از ارث پدری به‌جامانده خویش قبل از انقلاب برای نهضت اسلامی انقلاب و نظام مکرر هزینه کرده است و در این دوره مسئولیت نیز کماکان روز‌های تعطیل رسمی را در سفرهای استانی و بازدید از کارخانجات و صنایع و بررسی مشکلات آنها گذرانده، جانب انصاف رعایت گردد.

رئیس کمیسیون تسهیل کسب‌وکار اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران توضیحات خود را با ذکر سابقه‌ای از وزیر صنعت ادامه داده است: آقای مهندس نعمت‌زاده که کارمند رسمی نهاد ریاست‌جمهوری بوده‌اند، بعد از گذشت بیش از ٣٠ سال خدمت صادقانه بازنشسته می‌گردند. با توجه به سوابق کاری و مدیریتی و تخصص ویژه ایشان شرکت‌های مختلف به منظور استفاده از این تخصص و تجربه با یکدیگر مسابقه می‌گذارند و ایشان نیز برای کمک به رشد و تعالی صنعت کشور به بعضی از این درخواست‌ها پاسخ مثبت داده و به‌عنوان عضو هیئت‌مدیره در برخی از آنها انتخاب و مشغول به کار می‌گردند. این عمل، با توجه به وضعیت بازنشستگی ایشان هیچ‌گونه مغایرتی با قوانین نداشته است.

 پس از شروع به‌کار دولت یازدهم و با عنایت به دعوت ریاست محترم جمهور، جناب آقای دکتر حسن روحانی در مرداد ماه سال ١٣٩٢ برای پذیرش مسئولیت وزارت صنعت، معدن و تجارت، بلافاصله قبل از اخذ رأی اعتماد از مجلس شورای اسلامی، برای احترام به قوانین مرتبط و سوابق دوران مدیریت ٣٠ساله از همگی شرکت‌ها در مردادماه سال ١٣٩٢ استعفا داده و مکاتبات مرتبط با این استعفا را به کلیه شرکت‌ها ارائه نموده‌اند. همان‌گونه که مستحضرید، مدیران شرکت‌ها به استناد ماده ١٠٨ قانون تجارت توسط مجمع عمومی مؤسس یا عادی انتخاب می‌شوند و استعفایشان می‌بایست در مجامع عمومی شرکت‌ها مطرح و متعاقبا فرد جایگزین انتخاب و معرفی گردد، از طرفی برگزاری مجمع عمومی شرکت‌ها دارای سازوکار قانونی و زمانی مشخصی می‌باشد که هریک از شرکت‌ها ملزم به رعایت هستند. از جمله می‌توان به مواد ٩٧ الی ١٠٤ قانون تجارت درخصوص الزام به نشر آگهی در روزنامه کثیرالانتشار، رعایت فواصل تعیین‌شده بین نشر دعوت‌نامه مجمع عمومی و تاریخ تشکیل آن و رعایت حد نصاب‌های حاضرین اشاره نمود و پس از طی مراحل قانونی برگزاری مجمع و در نهایت تصمیم‌گیری در آنها و مشخص‌نمودن مدیران جدید به استناد ماده ١٠٦ قانون تجارت یک نسخه از صورت‌جلسه مجمع و هیئت‌مدیره جهت ثبت به مرجع ثبت شرکت‌ها ارسال می‌گردد. ثبت شرکت‌ها نیز با اخذ کلیه مدارک لازم، ثبت تغییرات را طی آگهی به روزنامه رسمی اعلام و بعد از مدتی در روزنامه رسمی به چاپ می‌رسد.  ‌با توجه به استعفاهای جناب آقای نعمت‌زاده از مدیریت در شرکت‌های مذکور و عنایت به این موضوع که انتخاب جایگزین در اختیار ایشان نبوده و نیست تأیید می‌نمایید که برای انتخاب نفر جایگزین و طی مراحل قانونی مدت زمانی می‌بایست جهت ثبت در روزنامه رسمی طی گردد که این موضوع از ید و اراده ایشان به‌عنوان فرد مستعفی از مدیریت شرکت‌ها خارج می‌باشد و هیچ‌گونه حضور و فعالیتی از تاریخ استعفا در این شرکت‌ها نداشته‌اند و هیچ‌گونه حقوق و مزایایی نیز دریافت ننموده‌اند.

در این بخش نجفی‌منش استدلال توکلی را خلاف نص صریح قانون تجارت دانسته و گفته است: آقای توکلی مدعی هستند که اشتغال ایشان تا تاریخ درج آگهی ادامه داشته و برخلاف قانون عمل گردیده است که این استدلال برخلاف نص ماده ١١٢ قانون تجارت بوده و فاقد اعتبار است زیرا برابر ماده ١١٢ قانون تجارت در صورتی‌که بر اثر فوت یا استعفا یا سلب شرایط از یک یا چند نفر از مدیران تعداد اعضای هیئت‌مدیره از حداقل مقرر در این قانون کمتر شود اعضای علی‌البدل به ترتیب مقرر در اساسنامه، توسط مجمع عمومی جای آنان را خواهند گرفت و درصورتی‌که عضو علی‌البدل تعیین نشده باشد و یا تعداد اعضای علی‌البدل کافی برای تصدی مسئولیت‌های خالی در هیئت‌مدیره نباشند مدیران باقی‌مانده باید بلافاصله مجمع عمومی عادی شرکت را جهت تکمیل اعضای هیئت‌مدیره دعوت نمایند. قانون‌گذار در این ماده سه مورد فوت، استعفا و سلب‌شرایط را به صورت یکسان دیده و با تحقق هر یک از آنها مدت سمت مدیر متوفی، مستعفی و سلب شرایط‌شده را پایان‌یافته تلقی می‌نماید، لذا با ارائه استعفای جناب آقای مهندس نعمت‌زاده، عملا مسئولیت ایشان به استناد ماده ١١٢ قانون تجارت خاتمه یافته و فاصله انتشار در روزنامه رسمی دلیل مسئولیت ایشان در شرکت نیست.   البته تا این تاریخ مستندی نیز در راستای اثبات ادعا مبنی بر تصدی انجام امور مدیریتی در شرکت‌های فوق، شرکت‌ در جلسات هیئت‌مدیره، امضای اسناد و قراردادها، دریافت حقوق و... ارائه نشده است که این امر نیز احتمالا به دلیل عدم وجود مستند بوده است.

 قابل ذکر است که حسب اعلام مراتب به دادسرای کارکنان دولت، موضوع در دادسرا بررسی و نهایتا پس از بررسی سوابق و مدارک قرار منع تعقیب برای جناب آقای مهندس نعمت‌زاده در این باب صادر شد، بنابراین طرح مجدد موضوعی که دارای رأی قطعی از مرجع قضائی است، فاقد وجاهت قانونی و دقیقا از مصادیق افترا و تشویش اذهان عمومی است. 

قران
ارسال به تلگرام
قران
قران
قران
قران
قران
قران
  • صفحه نخست
  • اخبار انتخابات ۱۴۰۰
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • آی تی و فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • |
  • ارتباط با ما
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیکی
  • |
  • نظرسنجی
  • |
  • جستجو
  • |
  • آرشیو
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به انتخاب است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و تولید : "ایران سامانه"