پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : در این مراسم که به مناسبت سی و هشتمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و با عنوان «جشن انقلاب» در سالن هلال احمر ساری برگزار شد شعار واقعی دولت تدبیر و امید که همانا دوری از یکجانبهگرایی و توجه به مفهوم« اعتدال» است به شکلی عملی به نمایش درآمد.
این جشن باحضور چهره های مختلف سیاسی، فرهنگی و اجتماعی و استقبال بی سابقه مردم در حالی برگزار شد که در چند ماه اخیر و باتوجه به نزدیکی به انتخابات ریاست جمهوری، منتقدان دولت از هیچ تلاشی برای تخریب چهره دولت فروگذار نکردهاند.
اکنون با این اقدام بهزیستی مازندران مشخص شد که دولت یازدهم به معنای واقعی کلمه با چشم واقعبین به مسئولان مینگرد و برای قدردانی از تلاش ها و خدمات آنها هیچ توجهی به تمایل سیاسی و شیوه برخورد یک جناح خاص با دولت ندارد، بلکه با عنایت به شعار سال رهبری، مدیران نظام را در زمره سرمایههای داخلی دانسته و پیرو فرمایشات معظمله با عنایت به اقتصاد مقاومتی، به شکلی عملی آن را به منصه ظهور رسانده است.
معاون وزیر ارشاد، آقایان یوسفنژاد و دامادی نمایندگان فعلی مردم ساری در مجلس شورای اسلامی و تعداد قابل توجهی از مدیران کل دستگاههای اجرایی مازندران در این جشن حضوربهم رساندند.
اجرای زنده موسیقی نواحی ایران به ویژه موسیقی مازندرانی به علاوه اجرای زنده موسیقی پاپ توسط «صالح شمس» خواننده خوش صدا و روشندل مازندرانی که پیشتر در حضور رئیس جمهور و در سالن سران نیز به اجرای موسیقی پرداخته بود از دیگر برنامههای این جشن بود.
در پایان این مراسم خبر خوش دیگر به مسئولان داده شد و آنهم آماده شدن زمینه برای کلنگ زنی یکی از طرحهای مشترک بهزیستی با خیرین در ساری بود. در نهایت کلنگ زنی این طرح با حضور بسیاری از مسئولان استانی و کشوری به انجام رسید.
به جز باشکوه و متفاوت بودن کیفیت اجرای این جشن و استقبال بی نظیر مردم و جامعه هدف بهزیستی از نشاط انقلابی مراسم، موضوع اصلی همان تقدیر از مدیران ادوار سازمان بود که برای اولین بار بلکه به شکلی ویژه و بی سابقه صورت پذیرفت و مایه دلگرمی و رضایت خانواده مدیران اسبق شد.
انتخاب سالروز پیروزی باشکوه انقلاب اسلامی برای برگزاری چنینی ایدهای در واقع مبیّن دیدگاه انقلابی داره کل بهزیستی مازندران در دولت تدبیر و امید است.
این برخورد مدیرکل بهزیستی مازندران نشان داد که نظام جمهوری اسلامی هرگز خدمتگذاران خود را فراموش نمیکند و دولت نیز بدون در نظر گرفتن جناح بندی های سیاسی و فکری ، وظیفه خود می داند که فرهنگ قدرشناسی را رواج داده و چهره واقعی تدبیروامید را که همانا «اعتدال به معنای واقعی کلمه» است به نمایش بگذارد.
بی شک این مراسم به عنوان نخستین الگوی قدرشناسی در دیگر نهادهای دولتی کشور نیز رواج پیدا خواهد کرد و زمینه را برای خروج کشور از بن بستهای تنگ نظرانه سیاسی فراهم خواهد آورد. ایده ها و اعمالی از این دست میتواند الگوی دیگر نهادها و سازمانهای کشور شود تا هم فرهنگ قدرشناسی و اعتدال را رواج بخشند و هم مایه امیدواری نیروهای مشغول به کار باشند و به آنها این اطمینان را بدهند که زحماتشان هیچگاه فراموش نخواهد شد.