پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی گفت: لایحه بودجه سال ۹۶ کل کشور یکشنبه هفته آینده در خانه ملت بررسی می شود.
به گزارش انتخاب، اکبر رنجبرزاده روز یکشنبه اظهار داشت: لایحه بودجه سال 96 کل کشور در مهلت قانونی مسیر خود را طی کرد و آماده رسیدگی در مجلس است ولی به دلیل آن که مجلس می خواهد ابتدا مواد اعاده شده لایحه برنامه ششم توسعه را بررسی کند، بررسی لایحه بودجه سال آینده به بعد از اتمام بررسی مواد اعاده شده لایحه برنامه ششم توسعه موکول شد.
وی افزود: لایحه بودجه سال 96 کل کشور شنبه آینده توزیع و تکثیر می شود و در روز یکشنبه آینده بررسی این لایحه در مجلس آغاز می شود، مجلس شورای اسلامی از روز یکشنبه آتی هر روز به جز روزهای تعطیل و جمعه در چهار ساعت جلسه خواهد داشت.
عضو هیات رییسه مجلس خاطرنشان کرد: پیش بینی می شود درمدت دو هفته بررسی لایحه بودجه سال 96 کل کشور در مجلس پایان یابد.
حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی رییس جمهوری لایحه بودجه سال 96 کل کشور را یکشنبه 14 آذر ماه تقدیم مجلس کرد، این لایحه ابتدا در کمیسیون های تخصصی و پس از آن در کمیسیون تلفیق بررسی شد.
رسیدگی به این لایحه 12بهمن ماه در کمیسیون تلفیق بودجه مجلس پایان یافت.
مواد اعاده شده لایحه برنامه ششم توسعه سه شنبه و چهارشنبه در مجلس بررسی می شود
عضو هیات رییسه مجلس همچنین گفت: شورای نگهبان مواد اعاده شده لایحه برنامه ششم توسعه را سه شنبه هفته گذشته به مجلس بازگرداند، بنا بود که کمیسیون تلفیق برنامه در روزهای سه شنبه و چهارشنبه تشکیل جلسه دهد ولی در نهایت جلسه کمیسیون تلفیق روز گذشته برگزار شد ولی اعضای کمیسیون نتوانستند به جمع بندی برسند و ادامه جلسات این کمیسیون به امروز موکول شد.
وی یادآور شد: پس از اتمام بررسی مواد اعاده شده برنامه ششم در جلسه امروز کمیسیون تلفیق مجلس، فردا این مواد چاپ و تکثیر می شود و سه شنبه و چهارشنبه در دستور کار مجلس قرار می گیرد.
بررسی لایحه برنامه ششم توسعه از یکشنبه - 28 آذرماه- در مجلس شورای اسلامی آغاز شد و نمایندگان کلیات این لایحه را با 154 رای موافق تصویب کردند.
مجلس شورای اسلامی لایحه برنامه ششم توسعه را در 21 روز و 49جلسه کاری در دو و سه نوبت بررسی کرد.
رسیدگی به این لایحه روز یکشنبه -26 دی ماه - در مجلس به پایان رسید.
لایحه برنامه ششم توسعه که توسط دولت به مجلس ارائه شده بود 31 ماده داشت که تعداد مواد آن در کمیسیون تلفیق مجلس به 144 ماده افزایش یافت.
شورای نگهبان با بررسی لایحه برنامه ششم توسعه 38 بند و ماده مصوب مجلس را دارای ایراد دانست و برای اصلاح به مجلس بازگرداند.