کد خبر: ۳۲۶۲۵
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۵۰ : ۱۶ - ۰۲ مرداد ۱۳۹۰

مهدی هاشمی از مهرداد بذرپاش شکایت کرد

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
فرزند آیت‌الله هاشمی رفسنجانی به دلیل چاپ مطالبی بر علیه وی از مدیر مسئول سابق روزنامه وطن امروز شکایت کرد.

به گزارش انتخاب به نقل از مهر، مهرداد بذرپاش، صاحب امتیاز و مدیرمسئول سابق روزنامه وطن امروز با شکایت مهدی هاشمی برای چندمین‌بار به دادسرای کارکنان دولت احضار شد.
 
شکایت مهدی هاشمی از روزنامه وطن امروز به دلیل چاپ مطالبی در خصوص نقش وی در فتنه 88 در 13 شماره این روزنامه بوده است.
 
گفتنی است، پیش از این نیز بذرپاش با شکایت آیت الله هاشمی‌رفسنجانی احضار شده بود، اگرچه دفتر هاشمی‌رفسنجانی هرگونه شکایت از اشخاص و رسانه‌ها را تکذیب کرده بود.
 
همچنین مهدی هاشمی، در حین حوادث سال 88 برای سرکشی به یکی از شعب دانشگاه آزاد به کشور انگلستان سفر کرد و به گفته دادستان کل کشور و دیگر مسئولان قضایی، از سوی قوه قضائیه به خاطر اتهامات وارده احضار شده اما تاکنون به کشور مراجعت نکرده است.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۹:۴۰ - ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
1
1
سوالی دارم آقای مهرداد تخم پاش قبلا ریس سایپا بودن؟ البته اشتباه لفظی شد تخم با بذر فرقی ندارد.سوتعبیر نشود.
نظرات بینندگان