arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۳۲۸۱۶۴
تاریخ انتشار: ۲۶ : ۱۷ - ۱۲ اسفند ۱۳۹۵

دفن شهدای گمنام در محوطه پاسارگاد؟ / رئیس میراث فرهنگی: این اقدام بی احترامی به خود شهداست؛ اقدامات لازم برای پیشگیری از این اتفاق انجام شده / شهدا در محلی متناسب دفن می شوند

معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنادیع دستی و گردشگری در مورد دفن شهدای گمنام در محوطه پاسارگاد توضیحاتی ارائه کرد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
دفن شهدای گمنام در محوطه پاسارگاد؟ / رئیس میراث فرهنگی: این اقدام بی احترامی به خود شهداست؛ اقدامات لازم برای پیشگیری از این اتفاق انجام شده است

معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنادیع دستی و گردشگری در مورد دفن شهدای گمنام در محوطه پاسارگاد توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش «انتخاب»، برخی رسانه ها نوشته اند که ساخت آرامگاه شهدای گمنام طرحی است که از سوی شهرداری و شورای شهر پاسارگاد ارائه شده است و در حال اجرایی شدن است.
 
«زهرا احمدی‌پور»، معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری درباره دفن شهدای گمنام در محوطه پاسارگارد در فضای مجازی نوشت: به شکل ویژه این موضوع در حال پیگیری است و مکاتبات گسترده‌ای در این باره انجام شده است. شهدا در قلب ملت ایران جای دارند و محل دفن آن‌ها محل رجوع خیل گسترده مردم خواهد بود.»
 
وی افزود: انتخاب حریم پاسارگاد برای دفن شهدا در درجه اول بی‌احترامی به خود شهداست. مگر قرار است شهدا به واسطه رجوع مردم به پاسارگاد محل زیارت مردم شوند؟ اقدامات لازم برای پیشگیری از وقوع این اشتباه و بی‌حرمتی به شهدا انجام شده و در حال پیگیری است و تلاش بر این است که شهدا در محلی متناسب دفن شوند نه در محوطه و حریم بناهای تاریخی.
 
بر اساس این گزارش مجموعه پاسارگاد، دربرگیرنده ساختمان‌هایی چون آرامگاه کوروش، باغ پادشاهی پاسارگاد (کهن‌ترین چهارباغ ایرانی)، کاخ دروازه، پل، کاخ بارعام، کاخ اختصاصی، دو کوشک، آب‌نماهای باغ شاهی، آرامگاه کمبوجیه، ساختارهای دفاعی تل تخت، کاروانسرای مظفری، محوطه مقدس و تنگه بلاغی است.
 
این مجموعه، پنجمین مجموعه ثبت ‌شده در فهرست آثار میراث جهانی در ایران است که در نشست یونسکو که در تیر ماه سال 1383 در چین برگزار شد به دلیل دارا بودن شاخص‌های فراوان در فهرست میراث جهانی به ثبت رسید. 
نظرات بینندگان