پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : نودل کدو سبز یکی از محبوبترین غذاهای کم کربوهیدرات بوده و دارای عطر و طعم خوبی است. از طرفی استفاده از هویج در ماکارونی و پاستا به کاهش کربوهیدرات و افزایش فیبر در غذا کمک زیادی میکند.
متخصصان تغذیه توصیه میکنند که افراد برای سلامت بدن و جلوگیری از چاقی، هفت میوه و سبزی کم کربوهیدرات را مصرف کنند. کربوهیدراتها همیشه دشمن سلامتی بدن نیستند، در واقع، غلات کامل مانند جو برای شما مفید نیز بوده و دارای منابع مهم مواد مغذی مانند پروتئین، فیبر، آهن و ویتامینهای گروه B است.
این ۷ میوه و سبزی دشمن چاقی هستند
متخصصان تغذیه هفت غذای کم کربوهیدرات که طعم و مزهای خوبی دارند را برای جلوگیری از چاقی و اضافه وزن توصیه میکنند. در ادامه این مطلب را به نقل از باشگاه خبرنگاران بخوانید.
باقلا
باقلا گیاه مفیدی است که میتوان از آن آردی با مواد مغذی تهیه کرد. در هر یک چهارم فنجان آرد باقلا در مقایسه با آردهای معمولی که یک گرم فیبر دارند، این آرد ۸ گرم فیبر داشته و در عوض چهار گرم کربوهیدرات کمتر دارد و میزان پروتئین، مواد معدنی و آنتی اکسیدان آن ها یکسان است.
شلغم
به جای ماده غذایی مانند سیب زمینی از یک جایگزین عالی مانند شلغم که دو سوم آن کالری دارد استفاده کنید. این سبزی کم کالری حاوی منابع زیادی از فیبر، آنتی اکسیدان و ویتامینهای K و C و A است. یک فنجان شلغم پوره شده تنها ۳۵ کالری داشته و ۸ گرم فیبر دارد که میتوانید شلغم را بخار پز و پوره آن را در غذاها و سبزیها استفاده کنید.
کدو سبز و هویج در غذاها
نودل کدو سبز یکی از محبوبترین غذاهای کم کربوهیدرات بوده و دارای عطر و طعم خوبی است. از طرفی استفاده از هویج در ماکارونی و پاستا به کاهش کربوهیدرات و افزایش فیبر در غذا کمک زیادی میکند.
گل کلم
گل کلم مانند شلغم در زمره سلامتترین مواد غذایی شناخته شده و با طعم منحصر به فرد خود میتواند به جای پوره سیب زمینی از آن استفاده کرد. گل کلم، فیبر بیشتری از سیبزمینی داشته و برای افراد دارای قند خون بالا بسیار مفید بوده که کافی است این سبزی را به صورت پوره در آورده و برای بهبود تاثیر و طعم آن کرفس و جعفری به این پوره اضافه کنید.
برنج کلم بروکلی
از کلم بروکلی به عنوان یک جایگزین برنج استفاده میشود، این سبزی را میتوانید به صورت پوره، بخار پز شده یا سرخ شده در روغن زیتون به عنوان جایگزین برنج استفاده کنید. کلم بروکلی حاوی فیبر، ویتامین K و ویتامین B۶ بوده و خطر ابتلا به دیابت و بیماریهای قلبی را کاهش میدهد.
کدو رشتی
با جایگزین کردن ماکارونی یا پاستا با کدو رشتی کالری دریافتی را کاهش دهید و فولات، پتاسیم و فیبر بیشتری دریافت کنید. یک فنجان از پوره این کدو، تقریبا ۲۰۰ کالری و ۳۰ گرم کربوهیدرات دارد. به علاوه، این کدو یک ماده غذایی برای بهبود و تقویت سیستم ایمنی بدن و حاوی مقادیر زیادی ویتامین A است. این کدو را میتوانید با مارچوبه، رزماری، میوه کاج و سبزیجات تازه ترکیب و مصرف کنید.
ساندویچ سیب
کره بادام زمینی و پنیر را لایه برشهای سیب ساندویچ مالیده و آن را با به عنوان یک میان وعده با فیبر بالا مصرف کنید.