پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : «محمدرضا- الف» از خوانندگان گرامي در تماسی با «انتخاب» به بيان روايتي ديگر از معضل حمل «سلاح سرد» پرداخته است.
او كه خود چند روز پيش، مورد حمله يكي از پرخاشگران خياباني قرار گرفته مي گويد: در مغازه ام مشغول كار بودم كه پسر جواني وارد مغازه شد و مدتها بي هدف بين ابزار و كالاها مي چرخيد. به او نزديك شدم و خواستم اگر قصد خريد ندارد مغازه را ترك كند. اما او در يك رفتار غير قابل پيش بيني؛ با چاقوي ضامن دار به طرفم حمله كرد. من از ترس، در حالي كه فرار مي كردم، صندلي را سپر خودم قرار دادم تا ضربات او به من اصابت نكند. مردم و همسايه ها كه وضعيت را ديدند با پليس تماس گرفتند و فرد مهاجم دستگير شد. پليس پس از نيم ساعت رسيد و به من توصيه كرد براي شكايت به كلانتري... مراجعه كنم. فرد مهاجم را هم رها كرد.
من به عنوان يك شهروند معتقدم در اين گونه نزاع ها حضور پليس نقش بسيار مهمي دارد. اگر با متهمان از ابتدا جدي رفتار كنند و فردي را كه مورد حمله قرار گرفته، درگير روند طولاني شكايت نكنند، افراد پرخاشگر كمتر جسارت حمله به مردم را خواهند داشت. سؤال من اين است كه پس در اين شرايط نقش پليس چيست؟ فقط حضور ديرهنگام و بعد رها كردن متهم و درخواست از شاكي براي تنظيم شكايت؟
صد رحمت به هندو پاکستان