نمكدانها را در ویترین بگذاریم
نمك به خاطر بالا بردن فشارخون و افزایش احتمال ایجاد بیماریهای مزمن باید تا حد ممكن محدود شود.
میتوانیم عادت كنیم كه به خیار نمك نزنیم و غذای سفره را كمنمك بخوریم.
استفاده از آبلیمو و چاشنیهای مفید دیگر در این زمینه به ما كمك میكند.
ماهی بخوریم
اگر شب عید سبزی پلو با ماهی دارید نوشجانتان، ولی ماهی را نباید سالی یك بار خورد باید هفتهای یك تا دو بار در برنامه غذاییمان بگنجانیم.
ماهیهای سرشار از پروتئین در كنار چربیهای مفید، ید و حتی كلسیم به خاطر استخوانهای ریزی هستند كه حین طبخ ذوب میشوند.
دیر شام نخوریم
فاصله بین شام تا هنگام خواب بهتر است نزدیك به دو ساعت باشد.
این توصیه نه بخاطر آن است كه خیال كنیم ناهار چاق میكند و شام چاق نمیكند.
این توصیه برای آن است كه خواب راحت و آسودهای داشته باشیم.