پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : بعضی از میوهها به علت شکلی که در هنگام جویدن سطح سایندهِ طبیعی تا حدودی باعث سفید شدن دندان میَشود.
به گزارش میزان، بعضی از میوهها به علت شکلی که در هنگام جویدن سطح سایندهِ طبیعی تا حدودی باعث سفید شدن دندان میَشود.
پویه مترجمی جراح دندان پزشک گفت: میوههایی مانند سیب، هویج، کرفس به دلیل داشتن بافت متراکم و شکلی که در هنگام جویدن سطح سایندهی طبیعی زیادی در تماس با سطوح دندان قرار میگیرد، میتواند تا حدودی باعث پاک کردن دندان و تا حد کمتری باعث جرم زدایی و سفیدی دندان شود. ولی از آنها نمیتوان به عنوان یک سفید کنندهِ تمام عیار استفاده کرد.
وی ادامه داد: در جوش شیرین که فرمول شیمیایی (caco3) در تماس با آب و بزاق ایجاد H2co3)) میکند این اسید با جرمها و چربیهای روی دندان واکنش انجام داده و باعث جرم زدایی میگردد.
لذا از این ترکیب در فرمولاسیون بسیاری از خمیر دندانهای سفید کننده استفاده میگردد.
مترجمی خاطر نشان کرد: استفاده از جوش شیرین به تنهایی توصیه نمیشود که این به علت اثر سایشی روی مینای دندان دارد.