arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۳۳۴۴۴۹
تاریخ انتشار: ۱۶ : ۰۸ - ۱۲ فروردين ۱۳۹۶

عارضه اوتیسم در چه افرادی بیشتر مشاهده می شود؟

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
گروه دانش محققان در بررسی‌های اخیر به این نتیجه رسیده‌اند که کمبود یک پروتئین در مغز عامل بروز بیماری اوتیسم در یک سوم مبتلایان به این بیماری است.
 
این بیماری در چه سنی بیشتر مشاهده می شود روش های درمانی موثر در این زمینه را در این مطلب بررسی خواهیم کرد برای پیشگیری از شدت یافتن اوتیسم در کودکان از چه رفتارهایی باید کمک بگیریم نظر روانشناسان در این باره چیست ؟

 گروه دانش محققان در بررسی‌های اخیر به این نتیجه رسیده‌اند که کمبود یک پروتئین در مغز عامل بروز بیماری اوتیسم در یک سوم مبتلایان به این بیماری است.

مبتلایان به اوتیسم، در مغز خود دچار کمبود پروتئینی موسوم به nSR۱۰۰ هستند. پژوهشگران یک موسسه تحقیقاتی در تورنتو، دریافته‌اند که با کاهش این پروتئین در مغز، فرد علائمی از رفتارهای اوتیسمی از خود نشان می‌دهد.

در واقع، علائم بیماری اوتیسم با کاهش ۵۰ درصدی این پروتئین بروز می‌کند. پروتئین nSR۱۰۰ در مغز مانند تنظیم‌کننده فرآیندی به کار می‌رود و شماری از پروتئین‌ها را تولید می‌کند که واحدهای اصلی سازنده سلول‌ها هستند.

به گزارش «ایندیپندنت»، در واقع، دانشمندان بر این باورند که اوتیسم حاصل اتصال نادرست پروتئین‌ها در سلول‌های مغزی است. محققان در موش‌های تحت آزمایش، از طریق مهندسی ژنتیک توانسته‌اند نیمی از کمبود این پروتئین را در مغز جبران کنند، بنابراین علائمی مانند جلوگیری از تقابلات اجتماعی و حساسیت بیشتر به سر و صدا در آنها تا حدی بهبود یافته است. افزایش این پروتئین در مغز انسان‌ها نیز علائم اوتیسم را در آنها کاهش می‌دهد.

منبع: روزنامه فرهیختگان
نظرات بینندگان