پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
آلو میوه ای شگفت انگیز که براى اعصاب مفید بوده و خشک شده آن درمان کم خونى(Anemia) است و برای بیماری هایی چون: شب کورى، نقرس، رماتیسم و تصلب شرائین تجویز می شود. ضمن آنکه برای صفرا و تنظیم اعمال کلیه فواید بی شماری دارد.
هرچند امروزه با توجه به پیشرفتهای صورت گرفته در کشاورزی، همه میوهها در هر فصلی وجود دارند و میتوان از خواص آن در طول سال بهره گرفت، اما خداوند متعال ترتیب فصل ها و میوهها را طوری قرار داده است که هر فصل خوراک مورد نیاز همان فصل را با خودش میآورد.
محصولات هر فصل میتواند کمبود فصل قبل را جبران کند، برای مثال ما در فصل سرما با انواع بیماریهای ویروسی رو به رو هستیم که برای ایمنی برابر آنها نیاز داریم ویتامین C زیادی مصرف کنیم و تمام میوههای این فصل مثل پرتقال، نارنگی و لیموشیرین و ….. سرشار از این ویتامین هستند. همچنین فصل تابستان که بدن به آب بیشتری نیاز دارد، پر است از میوههای آبدار.
از این رو امام رضا (ع) در یک توصیه کلی می فرماید: هر خوراکی سرد در تابستان و گرم در زمستان مناسب است و غذاهای معتدل در فصل بهار و پائیز و میزان مصرف خوراکی ها( یا مقدار حرارت و برودت آنها) نیروی طبیعی بدن و میل آن است.»
آلو دوای دردها
یکی از میوه های فصلی که باید در موقع خودش حد اکثر استفاده را از آن برد، آلو است. آلو را درمان کننده بیماری کبدی، دفع کننده اوره، اسیداوریک(Uric acid) و چربی خون می دانند. همچنین آرام بخش و ملین و برای اشخاصی که از ناراحتی یبوست رنج می برند بسیار مفید است. خوردن آلوی تازه حرارت را فرو می نشاند، و صفرا را تسکین می دهد. آلوی خشک، خون را طبیعی کرده و درد مهلک را از بین می برد. در ضمن برطرف کننده خارش بدن است.
منبع:سلامتی