arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۳۳۸۷۹۲
تاریخ انتشار: ۰۸ : ۲۲ - ۲۹ فروردين ۱۳۹۶

سرطان این بار با طعم میوه/ مراقب میوه‌های سردخانه‌ای باشید!

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
میوه‌های نگهداری شده در سردخانه‌ها به دلیل از دست دادن آنتی‌اکسیدان امکان ابتلا به انواع بیماری‌ها را در افراد دوچندان می‌کنند.

به گزارش انتخاب به نقل از باشگاه خبرنگاران، فرشته شهیدی‌فر متخصص تغذیه با اشاره به عوارض میوه‌های سردخانه‌ای اظهار داشت: میوه‌های نگهداری شده در سردخانه‌ها به ویژه مرکبات که برای فصل بهار در انبار‌ها نگهداری می‌شود که خاصیتشان را از دست می‌دهند.

وی ادامه داد: هنگامی که پرتقال در سردخانه نگهداری می‌شود، ویتامین C موجود در این میوه از بین می‌رود و این مسئله باعث خارج شدن خاصیت آنتی اکسیدان آن می‌شود.

شهیدی فر عنوان کرد: میوه‌های سردخانه‌ای هیچ خاصیتی ندارد و فقط رنگ و لعاب داشته که در بسیاری از موارد این میوه‌ها باعث بروز بیماری‌های مختلفی می‌شود.

وی تاکید کرد: محیط سردخانه سبب می‌شود تا آنتی اکسیدان موجود در میوه و به خصوص مرکبات خارج شود و این عمل زمینه ایجاد رادیکال‌های آزاد را در میوه سردخانه‌ای فراهم می‌کند. رادیکال آزاد موجود در میوه سبب بروز سرطان‌های مختلفی شده و افراد مصرف کننده را با مشکلات جدی رو به رو می‌کند.

وی یادآور شد: برای حفظ سلامتی بدن، باید تا حد ممکن از خوردن میوه‌های سردخانه‌ای پرهیز کنیم.
نظرات بینندگان