arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۳۳۹۹۹۹
تاریخ انتشار: ۳۰ : ۱۸ - ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۶

لاریجانی: شعار می‌دهند که ما فلان مقدار پول به مردم می‌دهیم / کرامت مردم بالاتر از پول دستی گرفتن است / سیاستمدار صادق، این کار را نمی کند

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: زمانی که نفت بیش از 100 دلار بود، پول‌هایی بین مردم توزیع شد که امروز که نفت ارزش گذشته خود را ندارد اثرات آن اقدامات در اقتصاد پدیدار شده و باید توجه کرد مردم به صدقه نیاز ندارند، بلکه فضا برای توسعه اشتغال و کارآفرینی باید ایجاد شود.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
 رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: زمانی که نفت بیش از 100 دلار بود، پول‌هایی بین مردم توزیع شد که امروز که نفت ارزش گذشته خود را ندارد اثرات آن اقدامات در اقتصاد پدیدار شده و باید توجه کرد مردم به صدقه نیاز ندارند، بلکه فضا برای توسعه اشتغال و کارآفرینی باید ایجاد شود.

به گزارش «انتخاب»، علی لاریجانی که در جمع مردم شهر قدس و در مراسم افتتاحیه چند طرح عمرانی در این منطقه سخن می گفت، خاطرنشان کرد: پول پخش کردن بین مردم سیاست یک سیاستمدار صادق نیست و امروز که در ایام انتخاباتیم برخی از شعارها مطرح می شود که فلان مقدار پول بین مردم پخش می کنیم که این قطعا در شأن و کرامت مردم ما نیست و حرف ناصحیحی است،‌ بلکه باید فضا برای اشتغال و ورود جوانان به عرصه تولید و کار فراهم شود.

وی افزود: انتخابات فضا را برای رقم زدن سرنوشت مردم به دست خودشان ایجاد می‌کند و باید سازوکار انتخاب طوری باشد که شرایط برای زندگی بهتر مردم فراهم شود و قطعا کشور ما آورده‌های خوبی را در خود دارد و نیروی انسانی جوان و کارآمد و منابع متنوع و مطلوب از جمله این امکانات است.

اهم اظهارات رئیس مجلس را به نقل از ایسنا بخوانید؛

*طبق آمار روزانه مصرف بسیار بالای نفت را در کشور داریم یعنی یا نفت را می‌فروشیم و پول آن را می‌خوریم و یا آن را به طور مستقیم مصرف می‌کنیم که این به هیچ وجه دردی از کشور دوا نمی‌کند. فروش نفت و هزینه کردن آن به نفع هیچ‌کس در کشور نیست بلکه باید بتوانیم منابع‌مان را به ثروت و تولید تبدیل کنیم.

*{با اشاره به طرح برخی از شعارها در ایام انتخابات}: عده‌ای شعار می‌دهند که ما فلان مقدار پول به مردم می‌دهیم و باید این سوال را مطرح کرد که آیا با این پول دادن کار و ثروت در کشور ایجاد می‌شود؟ آیا در گذشته این اقدام توانسته در تولید و اشتغال موثر باشد؟ در مقابل این سیاست صداقت و راستی یک سیاستمدار مطرح است که باید به مردم مشکلات را بگوید و به دنبال راهکار باشد وگرنه مردم صدقه نمی‌خواهند بلکه مردم و جوانان به دنبال فرصت کارآفرینی و تولید هستند.

* کرامت مردم بالاتر از پول دستی گرفتن است و باید راه تولید و اشتغال براساس تاکیدات رهبری پیش گرفته شود و شرایط کشور به نحوی تغییر پیدا کند که بتوان یک برنامه‌ریزی مطلوبی برای آینده داشت.

* فرآیند توسعه در کشور در طول سال‌های پس از انقلاب از رشد خوبی برخوردار نبوده البته بخشی از این مساله به خاطر جنگ و درگیری‌های آن عیان بود اما باید عقب‌ماندگی‌ها با حرکتی جهادی و پرشتاب جبران شود و نباید مردم را با حرف‌های سرگرم‌کننده و پول‌پراکنی فریب داد.

*البته در چند سال اخیر برخی اشکالات مرتفع شده و در حوزه نفت و گاز اقدامات خوبی صورت گرفته و حرکت به سمت خودکفایی تولید بنزین و همچنین پیشرفت در حوزه کشاورزی از جمله اقدامات خوبی بوده که انجام شد اما این پیشرفت‌ها در عرصه صنعت و معدن به خوبی ملموس نبوده همچنین یکی از مشکلات بزرگ کشور مهاجرت از روستاها به شهرهاست که باید با برنامه‌ریزی و توسعه امکانات زیرساختی و صنعتی در روستاها این مسائل مرتفع شود.

*ظرفیت خوبی در کشور وجود دارد و منابع ارزشمندی در سرتاسر ایران پراکنده است همچنین وجود امنیت پایدار و هدایت‌های رهبری در غوغای منطقه‌ای شرایط ارزشمندی را برای ما ایجاد کرده که باید از این فرصت‌ها استفاده کنیم و به جای مسابقه گذاشتن در حرف‌های سطحی ذهن‌ها را به سمت هدف مهم توسعه اشتغال و کارآفرینی سوق دهیم و مجلس نیز در این مسیر گام‌های موثری برداشته است.

*ظهور اسلام برای کل بشریت یک تحول بود و ارائه برنامه کامل برای سعادت و رستگاری بشریت با ظهور اسلام شکل گرفت و اصل و مبنای بعثت نبوی نیز تکریم اخلاق و پیشرفت اخلاقی بوده است.

*در وجود همه انسان‌ها استعداد رسیدن به کمال وجود دارد و یک انسان موفق کسی است که همه استعدادها را متعادل رشد دهد و در پناه اخلاق است که انسان متعادل می‌شود. به شکلی که می‌بینیم انسانی که رفتارهای افراطی و تندروانه از خود نشان می‌دهد می‌گوییم این فرد از اخلاق عبور کرده و افراط دارد و در مقابل جامعه و فردی را موفق می‌دانیم که متعادل و اخلاقی باشد.

نظرات بینندگان