arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۳۴۱۲۱۳
تاریخ انتشار: ۱۴ : ۱۰ - ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۶
مدیرعامل گروه فولاد مبارکه خبر داد:

مشعل های نخستین و بزرگترین كارخانه گندله سازی شرق كشور در سنگان روشن شد

کارخانه ۵ میلیون تنی سنگان که با سرمایه گذاری فولاد مبارکه در این منطقه معدنی احداث شد، پس از طی مراحل ساخت و نصب تجهیزات اکنون با روشن شدن مشعل کوره گندله سازی به عنوان یکی از مهمترین تأمین کنندگان نیاز واحدهای فولادی کشور به گندله، آماده بهره برداری گردید.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
با پایان یافتن عملیات نصب تجهیزات و تزریق گاز به خط لوله کارخانه گندله سازی ۵ میلیون تنی فولاد مبارکه در منطقه معدنی سنگان، مشعل های این طرح عظیم صنعتی که نخستین و بزرگترین کارخانه گندله سازی شرق کشور است، در فرخنده روز مبعث نبی مکرم اسلام (ص) روشن و مرحله راه اندازی گرم کارخانه آغاز شد.

دکتر بهرام سبحانی مدیرعامل گروه فولاد مبارکه در این خصوص تصریح کرد: کارخانه ۵ میلیون تنی سنگان که با سرمایه گذاری فولاد مبارکه در این منطقه معدنی احداث شد، پس از طی مراحل ساخت و نصب تجهیزات اکنون با روشن شدن مشعل کوره گندله سازی به عنوان یکی از مهمترین تأمین کنندگان نیاز واحدهای فولادی کشور به گندله، آماده بهره برداری گردید.

وی میزان سرمایه گذاری در منطقه سنگان را حدود ۲۵ هزار میلیارد ریال اعلام و تصریح کرد: از این میزان ۱۱ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال آن مربوط به بخش گندله سازی و زیرساخت های مربوطه بوده و مابقی مربوط به پروژه فرآوری سنگ آهن به ظرفیت ۵ میلیون تن و زیرساخت های موردنیاز آن است که امیدواریم با همکاری مسئولان، این بخش نیز تا پایان سال جاری به بهره برداری برسد.

دکتر سبحانی وضعیت تأمین زیرساخت های این کارخانه را با توجه به توافق های صورت گرفته مطلوب اعلام کرد و گفت: میزان پیشرفت فیزیکی پروژه کنسانتره سازی حدود ۵۰ درصد است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهمیت اشتغال زایی در شرایط فعلی کشور تصریح کرد: از این حیث میزان اشتغال زایی سنگان در دوران راه اندازی و بهره برداری به طور مستقیم و غیرمستقیم حدود ۳۰۰۰ نفر بوده است که ۵۰ درصد آن متعلق به واحد گندله سازی میباشد.

مدیرعامل گروه فولاد مبارکه استفاده از دانش فنی و توانمندی موجود در شرکتهای داخلی در ساخت این کارخانه را یکی از ویژگی های بارز پروژه دانست و در این خصوص افزود: فولاد مبارکه با اتکا به دانش خود و با حمایت همه جانبه از پیمانکار داخلی، توانمندی و دانش مهندسی ساخت و نصب تجهیزات ساخت کارخانه گندله سازی را توسط نیروهای مجرب داخل کشور به منصه ظهور رساند و با توجه به بومی سازی صورت گرفته، قدم بزرگی در اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی برداشت.

وی در ادامه به اهمیت ارتقای روحیه خودباوری نزد کارشناسان کشور اشاره و خاطرنشان کرد: از اثرات مثبت این خودباوری و کسب دانش میتوان، اجرای سریع این پروژه نسبت به پروژه های مشابه در منطقه سنگان را بیان کرد که طبعا این موفقیت داخلی در سایه تعهد و تخصص همه ارکان پروژه و حمایت های بی دریغ همه دل سوزان ایران اسلامی به دست آمده است.

دکتر سبحانی در بخش پایانی سخنان خود ابراز امیدواری کرد: با به کارگیری کارکنان جوان و باانگیزه در این شرکت منحنی رشد تولید در کمترین زمان ممکن طی شود و با راه اندازی و بهره برداری از کارخانه شاهد توسعه همه جانبه در منطقه محروم شرق کشور باشیم.
نظرات بینندگان