arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۳۴۴۰۳
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۲ : ۱۸ - ۱۸ مرداد ۱۳۹۰

دانشگاه علامه دوباره اعلام پذيرش دانشجو كرد

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
در حالي‌كه با انتشار دفترچه انتخاب رشته، دانشگاه علامه طباطبايي اعلام كرده بود كه امسال پذيرش دانشجو در دوره كارشناسي نخواهد داشت، پس از چند روز فشار رسانه‌اي و درخواست‌هاي مردمي در تصميم خود تجديد نظر كرد.

به گزارش انتخاب به نقل از ايلنا در رشته‌هاي روزنامه‌نگاري،‌روابط عمومي، علوم اجتماعي،‌ ‌علوم تربيتي، مديريت برنامه‌ريزي آموزشي،‌ آموزش و پرورش كودكان عقب مانده ذهني، ‌پيش دبستاني و دبستان و‌ فلسفه هم در دوره كارشناسي اين دانشگاه دانشجو پذيرش مي‌شود.

پذيرش دانشجو در ترم بهمن
به گزارش خبرنگارايلنا دانشگاه علامه طباطبايي اعلام كرد كه در ترم دوم تحصيلي (بهمن ماه 1390) حدود 1500 تا 1600 دانشجو در رشته‌هاي علوم انساني پذيرفته خواهند شد.

"عبدالله شفيع‌آبادي"،‌معاون آموزشي دانشگاه علامه طباطبايي بااعلام اين خبر به ايلنا گفت: «پيش از اين ظرفيت دانشگاه علامه براي تحصيلات تكميلي به ويژه كارشناسي ارشد در نظر گرفته شده‌بود، اما با توجه به برنامه‌هايي كه پيش آمد و نياز كشور برخي رشته‌هايي كه به طور موقت حذف شده بود، در ترم دوم امسال پذيرش مي‌شود.»

وي گفت: «اين كار با توافق دانشگاه علامه طباطبايي و سازمان سنجش انجام گرفته است.»

ظرفيت پذيرش كارشناسي ارشد كم شد
شفيع‌آبادي توضيح داد كه از ظرفيت پذيرش كارشناسي ارشد كاسته شده تا متقاضيان دوره كارشناسي در اين دانشگاه جذب شوند.

شفيع آبادي در پاسخ به سئوال خبرنگار اجتماعي ايلنا در مورد علت بازنگري در تصميم پيشين و منظور او از "برنامه‌هاي پيش آمده" توضيحي نداد.

رشته‌هاي مغضوب
با اعلام افزايش ظرفيت علامه قرار شد در رشته‌هاي روزنامه‌نگاري،‌روابط عمومي، علوم اجتماعي،‌ ‌علوم تربيتي، مديريت برنامه‌ريزي آموزشي،‌ آموزش و پرورش كودكان عقب مانده ذهني،‌پيش دبستاني و دبستان و‌ فلسفه همچنان دانشجو پذيرش ‌شود.

شفيع‌آبادي، معاون آموزشي دانشگاه علامه پيش‌تر به خبرنگار ما گفته بود كه شورايي در حال بررسي رشته روزنامه‌نگاري با توجه به نياز كشور است.

وي اين اقدام را در راستاي سياست بازنگري در رشته‌هاي علوم انساني و نيازهاي كشور دانسته بود.

اين اقدام در حالي اهميت ويژه يافته كه دانشگاه علامه طباطبايي به‌عنوان برترين دانشگاه علوم انساني كشور در مورد برخي رشته‌ها از جايگاهي ويژه برخوردار است.

9عنوان رشته دانشجو نمي‌گيرد
"سيد جلال طباطبايي"،‌معاون اجرايي سازمان سنجش نيز در مورد عدم پذيرش دوباره برخي رشته‌ها در دانشگاه علامه طباطبايي به خبرنگار ايلنا گفت:« 22 عنوان رشته در اعلام ظرفيت پيشين حذف شده‌بود كه بر اساس اعلام دانشگاه علامه از بين آنها در 13 عنوان رشته ، دانشجو پذيرفته مي‌شود اما هنوز 9عنوان رشته دانشجو نمي‌پذيرد.»

در خبر‌ پيشين آمده بود كه امسال دانشگاه علامه طباطبايي در رشته‌هاي روزنامه‌نگاري،‌ روابط عمومي، علوم اجتماعي،‌علوم تربيتي، مديريت برنامه‌ريزي آموزشي،‌آموزش و پرورش كودكان عقب مانده ذهني،‌ پيش دبستاني و دبستان، ‌فلسفه،‌ علوم اقتصادي،‌ حسابداري و روان‌شناسي در مقطع كارشناسي دانشجو نمي‌پذيرد.

پذيرش دانش‌جو به شرط‌ها و شروط‌ها
در اطلاعيه جديد سازمان سنجش آمده‌است: «پيرو بند 5 اطلاعيه قبلي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري به اطلاع مي‌رساند بر اساس هماهنگي‌هاي به‌عمل آمده توسط معاونت آموزشي وزارت علوم، سازمان سنجش آموزش كشور و دانشگاه علامه طباطبايي، براي مساعدت براي پذيرش داوطلبان عزيز در آزمون سراسري، مقرر شد 10% از ظرفيت‌هاي پذيرش مقطع كارشناسي ارشد دانشگاه علامه كاهش يافته و به ظرفيت دوره‌هاي كارشناسي دانشگاه مذكور اضافه شود. ضمناً اين دانشگاه به‌هيچ عنوان امكان واگذاري خوابگاه دانشجويي، به هيچ يك از پذيرفته‌شدگان دوره‌هاي روزانه و شبانه را ندارد.»

معاون سازمان سنجش از داوطلبان خواسته است در زمان تعيين شده، با توجه به ظرفيت‌هاي اعلام شده انتخاب رشته خود را انجام دهند.

گزارش: زينب اسماعيلي
پايان پيام
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۹:۱۳ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۹
1
2
امسال یکی از بی برنامه ترین سال های بر گزاری کنکور بود. سوالات بسیار سخت و نا مفهوم آزمون که مجریان برنامه شبکه آموزش هم به آن اذعان داشتند تا دفترچه های انتخاب رشته که با گیج کردن داوطلبان آن هارا که هنوز مبهوت رتبه اعلام شده ی خود بودند مضطرب تر کردند و اعلام اصلاح رشته ها و کم وزیاد کردن آن پس از اعلام رسمی وبالاخره بی اعتبار کردن دانشگاه پیام نور 24ساعت پس از اعلام انتخاب رشته اینترنتی آن هم با مهلت45 دقیقه همه وهمه هرانسانی را به فکر می اندازندکه براستی گناه جوانان درس خوان ما چه بود که باید وجه المصالحه سرگرم شدن خانواده ها یشان قرار می گر فتنند. همچنان نسل ها می سو زند...
د
نظرات بینندگان