پنجشنبه ۱۴ اسفند ۱۳۹۹ | Thursday, 04 March 2021
  • ارتباط با انتخاب
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیک
  • |
  • نظرسنجی
پنجشنبه ۱۴ اسفند ۱۳۹۹ | Thursday, 04 March 2021
  • صفحه نخست
  • اخبار انتخابات ۱۴۰۰
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • آی تی و فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
جستجو
ویدئو جدیدترین اخبار پربیننده ترین
لایو خبر عکس خواندنی ها اخبار ویژه
  • صفحه نخست
  • اخبار انتخابات ۱۴۰۰
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • آی تی و فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • ارتباط با انتخاب
  • پیوندها
  • آب و هوا
  • اوقات شرعی
  • مجله الکترونیک
  • نظرسنجی
  • آرشیو
ویدیو / برکناری سفیر فیلیپین به علت بدرفتاری با خدمتکار

ویدیو / برکناری سفیر فیلیپین به علت بدرفتاری با خدمتکار

ویدیو / سقوط مرگبار دانشجویان بولیوی از طبقه چهارم دانشگاه

ویدیو / سقوط مرگبار دانشجویان بولیوی از طبقه چهارم دانشگاه

تماشا کنید: ما محور عالم هستیم! / پیش فرض های ذهنی مخالفان FATF چیست؟

تماشا کنید: ما محور عالم هستیم! / پیش فرض های ذهنی مخالفان FATF چیست؟

ویدیو / وزیر بهداشت: بار و بندیل سفر نبندید؛ فکر سفر را هم نکنید

ویدیو / وزیر بهداشت: بار و بندیل سفر نبندید؛ فکر سفر را هم نکنید

ویدیو / حریرچی: برنامه‌ریزی جدی برای مسافرت نکنید

ویدیو / حریرچی: برنامه‌ریزی جدی برای مسافرت نکنید

ویدیو / ممنوعیت و محدودیت‌های سفرهای نوروزی در دوران کرونا /  وزیر گردشگری توضیح می دهد

ویدیو / ممنوعیت و محدودیت‌های سفرهای نوروزی در دوران کرونا / وزیر گردشگری توضیح می دهد

کد خبر: ۳۴۶۲۴۵
تاریخ انتشار: ۴۰ : ۱۲ - ۰۵ خرداد ۱۳۹۶
سیاست >> سیاست داخلی
پ

پورمحمدی: دولت از حقوق ملت قاطعانه دفاع می‌کند

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
وزیر دادگستری گفت: باید با تدبیر و هوشمندی در عرصه بین‌المللی حضور داشته باشیم و از حقوق ملت قاطعانه دفاع کنیم.
 
به گزارش انتخاب به نقل از ایسنا، مصطفی پورمحمدی وی در همایش پاس یاد ابر فیاض که به مناسبت گرامیداشت هفدهمین سالگرد درگذشت حجت الاسلام علی اکبر ابوترابی و آیت الله سید عباس ابوترابی در تهران برگزار شد گفت: یاد و خاطره حماسه سازان سوم خرداد را گرامی می داریم و به روح بلندشان درود می فرستیم و برای عزیزان ایثارگر آن حادثه عظیم آرزوی سلامت و عزت داریم.
 
وزیر دادگستری با اشاره به حماسه بزرگ سیاسی انتخابات ریاست جمهوری و شورای های اسلامی شهر و روستا ۲۹ اردیبهشت گفت: مشارکت فوق العاده و مثال زدنی مردم هم برای ما و هم برای دیگران که در فراسوی مرزها آن را پیگیری می کردند، مهم بود و با هوشمندی و فراست و مشارکت بالای مردم این انتخابات عظیم در امنیت و سلامت برگزار شد.
وی با بیان اینکه آثار اولیه این انتخابات را در فضای منطقه ای و بین المللی مشاهده کردیم، گفت: این انتخابات در آینده آثار بیشتری به جا خواهد گذاشت.
 
پورمحمدی اضافه کرد: رئیس جمهوری آمریکا در عربستان بزرگ ترین قرارداد تجاری و نظامی و بزرگ ترین قرارداد همکاری امنیتی را علیه جبهه مقاومت امضا کرد، ولی خداوند فضایی فراهم کرد که رونق آن به برکت انتخابات گرفته شد و این قراردادها بی رنگ و مردود شد و به حاشیه رفت.
 
وی یادآور شد: ولخرجی های افسانه ای را مشاهده می کنیم و می بینیم که چه بریز و بپاش هایی از پول‌های امت اسلامی زیر پای این جهان خواران مستبد، فاسد و ظالمین ریخته شد، اما امروز خدا را شاکریم که به ملت ما عنایت کرد و امروز این اقتدار را به برکت روح بلند شهدا، حضور حماسی مردم، روح امام عزیز و رهنمودهای مقام معظم رهبری به دست آوردیم.
وزیر دادگستری افزود: امروز جمهوری اسلامی کشور مقتدری است که نه تنها ازحقوق و منافع خود با قدرت دفاع می کند، بلکه با اقتدار از منافع امت اسلامی و محرومان دفاع می کند و این همه رفت و آمدها و قراردادها و قطعنامه ها و مصوبات به این خاطر است که جمهوری اسلامی مقتدر است و همانند یک سد سدید در برابر تجاوزطلبی ها ایستاده است و اگر ما توان و قدرت نداشتیم، اینها این قدر هزینه نمی کردند.
 
پورمحمدی گفت: کشور ما در موقعیت فوق العاده مقتدرانه ای قرار گرفته است و همه اینها به برکت خون شهدا و ایثارگران و ملت شریف ما است که همچنان گفتمان آزادگی، ایثارگری، شهادت طلبی و مقاومت را تعقیب می کند.
 
وی با اشاره به حضور و مشارکت جوانان در عرصه های مختلف دفاع از اقتدار نظام اسلامی گفت: مشارکت مردم تابلوی برجسته ای از اقتدار، عقلانیت، هوش سیاسی و بلوغ اجتماعی ملت است و این ملت شایسته تکریم و تعظیم است.
وزیر دادگستری در بخش دیگری از سخنانش ضمن تشریح فضایل اخلاقی و ویژگی های برجسته مرحوم ابوترابی اظهار داشت: از ویژگی های پیامبر ما و پیروان ایشان از جمله امام راحل و مقام معظم رهبری، ایستادگی در برابر کفر، ظلم، استکبار و طاغوت و در عین حال جلوه دیگر آن عطوفت، گذشت و مهربانی به خصوص بین محرومین و طبقات پایین اجتماع است که چنین ویژگی هایی در مرحوم ابوترابی نیز وجود داشت.
 
وی در ادامه با بیان اینکه اگر می خواهیم در برابر دشمن مقاوم باشیم ابتدا باید نسبت به خودمان گذشت و عطوفت داشته باشیم گفت: نظام ما استقلال خود را در بالاترین سطح حفظ کرده و یک گفتمان الهی را در عرصه جهانی در انداخته است و حرکت اقتدار آمیز خود را تداوم بخشیده و این اقتدار، از قدرت ملی سرچشمه می گیرد و امروز جمهوری اسلامی ایران یک کشور کاملا مستقل است؛ اما جریانی که ما در مقابل می بینیم، جریان مسلط سلطه است؛ دشمنان ما به دنبال این هستند که ما در عرصه های بین المللی حضور نداشته باشیم و یا تسلیم شویم، تا به دنیا القا کنند که ایران کشوری است که می خواهد نظم جهانی را به هم بزند.
 
وزیر دادگستری ضمن تقدیر از حساسیت مقام معظم رهبری، مراجع تقلید عالیقدر و ملت فهیم، در رابطه با سند موسوم به ۲۰۳۰ یونسکو، تاکید کرد: این حساسیت ها نشانه زنده و حساس بودن جامعه است.
پورمحمدی گفت: باید یا در عرصه های بین المللی حضور پیدا کنیم، دشمنان ایران اسلامی به دنبال آن هستند که ما در این عرصه ها حضور نداشته باشیم و یا کاملا تسلیم شویم تا بتوانند القا کنند که ایران کشوری است که می خواهد نظم جهانی را به هم بزند.
وی گفت: ایران کنوانسیون ها و قطعنامه های بین المللی متعددی را پذیرفته است و فعالانه در آنها حضور دارد، باید نقش مثبت خود را در این موارد ایفا کنیم و از حق و ارزش های خود دفاع کنیم.
 
وزیر دادگستری گفت: در ده ها مجمع بین المللی حضور داریم و این حق ما است که با توجه به عقبه اسلامی و تمدن اسلامی و ایرانی از تفکر خود در این مجامع قاطعانه دفاع کنیم و راهی جز این نداریم.
 
پورمحمدی دنیای جدید را «دنیای سلطه» نامید و به عنوان مثال گفت: عربستان در روزهای اخیر یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار فقط به دونالد ترامپ «شاباش» داده است و یک کشتی ۸۰۰ میلیون دلاری نیز به آمریکایی ها هدیه داده است.
وی افزود: ما باید بتوانیم در قطعنامه های بین المللی از حق خود دفاع کنیم. حرفمان را به کرسی بنشانیم، البته در این روند با مشکلات متعددی روبرو هستیم و حق تحفظ نیز داریم و طبق فرهنگ دینی و ارزشهایمان آن بخش هایی را که نمی توانیم قبول کنیم، اجرا نخواهیم کرد.
 
وزیر دادگستری گفت: ده ها نمونه از این قطعنامه ها وجود دارد، بیانیه یونسکو در خصوص گسترش آموزش، آزمایشگاه، کتابخانه، ورزش و سلامت موضوعاتی دارد که مورد قبول ایران است، اما در بحث فرهنگی چون با فرهنگمان سازگار نیست، حق تحفظ داریم.
وی گفت: در خصوص سند ۲۰۳۰ توضیحات مفصلی تقدیم مقام معظم رهبری شده است و سال گذشته نیز در باره آن حق تحفظ داده ایم.
پورمحمدی در خاتمه افزود: بخشهایی از سند ۲۰۳۰ که با قوانین، مقررات، آموزه های دینی، فرهنگ و سنت های ملی ما مغایر است در کشور هرگز اجرا نشده و نخواهد شد و دولت نیز به هیچ عنوان اجازه اجرای آن را نداده است؛ ضمن آنکه رهبری معظم در این خصوص هوشمندانه نظارت می کنند و تذکر می دهند.
لینک کوتاه
ارسال به تلگرام
بازید از صفحه اول ارسال به دوستان نسخه چاپی
گزارش خطا
0
وب گردی
کدام بسته اینترنتی بهتر است؟!

کدام بسته اینترنتی بهتر است؟!

 تصاویر حیرت‌انگیز ناسا از «مریخ»

تصاویر حیرت‌انگیز ناسا از «مریخ»

 نکات جالبی که درباره مغز نمی‌دانید

نکات جالبی که درباره مغز نمی‌دانید

 گریم جالب طناز طباطبایی در فیلمی که هشت سال توقیف بود

گریم جالب طناز طباطبایی در فیلمی که هشت سال توقیف بود

 قدیمی‌ترین عکس هوایی تهران!

قدیمی‌ترین عکس هوایی تهران!

 ۸ عادت سمی که شما را از شادی محروم می کنند

۸ عادت سمی که شما را از شادی محروم می کنند

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر:
تصاویر
۱/۴
۱/۴
تصاویر: کرونا در روزهای شلوغ پایان سال

تصاویر: کرونا در روزهای شلوغ پایان سال

۲/۴
تصاویر: بیمارستان امیرالمومنین (ع) اهواز در وضعیت قرمز کرونا

تصاویر: بیمارستان امیرالمومنین (ع) اهواز در وضعیت قرمز کرونا

۳/۴
تصاویر: پرسه در خیابان - ۴۵

تصاویر: پرسه در خیابان - ۴۵

۴/۴
تصاویر: مصاحبه اعضای هیأت دولت با خبرنگاران

تصاویر: مصاحبه اعضای هیأت دولت با خبرنگاران

ببینید!

ویدیو / فوران خاکسترهای آتشفشان در اندونزی

تماشا کنید: بازیگرانِ بد / بازی پشت پرده تروئیکای اروپایی در قبال برجام؛ چرا مذاکرات دو جانبه ایران و آمریکا راه حل عبور از بحران است؟

ویدیو / بهترین و بدترین خاطرات زلاتکو کرانچار در ایران

تماشا کنید: شورش جوانان اصولگرا / آیا نسل جدید اصولگرایان بازی بزرگان جریان شان را در ۱۴۰۰ بهم می‌زنند؟

ویدیو / ماجرای تیراندازی پلیس البرز به پای یک فرد قمه به دست در کرج

ویدیو / فیلم منتشر شده توسط سنتکام درباره حمله موشکی ایران به عین‌الاسد

تماشا کنید: تاخیر کشنده / کاهش محسوس مرگ و میر در دنیا با کلید خوردن واکسیناسیون؛ ایران همچنان در انتظار پیک چهارم کرونا!

آرشیو
پربازدیدها
روز هفته ماه سال

سرنوشت نامعلوم یک نیروی سپاه پس از حمله تروریستی جیش الظلم

سود همه صاحبان سهام عدالت از طریق سجام واریز می‌شود

آیا بایدن به خاطر این سناتور است که تاکنون به برجام بازنگشته است؟

المیادین: یک آمریکایی در حمله راکتی به عین الاسد کشته شد

حمله موشکی جدید به پایگاه عین‌الاسد

قیمت طلا و سکه، امروز ۱۳ اسفند ۹۹

ارزش سهام عدالت، امروز ۱۳ اسفند ۹۹

آخرین آمار کرونا در ایران، ۱۳ اسفند ۹۹: فوت ۸۶ نفر در شبانه روز گذشته

ساسی مانکن، سمیه نرو و باقی ماجرا

پرداخت وام ۱۵۰ میلیونی به خانوارهای دهک ۱ تا ۳

ابطال گواهی فوت ۹ خدمه سانچی

علم الهدی: متاسفانه زن و همسر در خانه همدیگر را با اسم کوچک صدا می‌زنند / تفاهم دولتمردان ما با آژانس خلاف قانون است؛ شما که گفتید ما حقوقدان هستیم و سرهنگ نیستیم

بایدن: پیام حمله هوایی برای ایران این بود که اعمال‌تان بی پاسخ نخواهد ماند

خطوط قرمز بایدن درباره ایران کدام است؟ / چرا واکنش بایدن به حمله اربیل، به کلی متفاوت از ترامپ بود؟

نشانه هایی که می گویند بایدن «شیفته» ایران است و در حال دوری از عربستان!

ورود سامانه جوی جدید و ۳ روز بارش در کشور/ وزش باد با سرعت ۱۱۰ کیلومتر و هشدار به ۵ استان

بازار خودرو سکته کرد / پژو ۲۰۶ تا ۵۲ میلیون، سمند ۱۴ میلیون، پژو ۴۰۵ تا ۱۵ میلیون و تیبا ۲۶ میلیون ارزان شد / پراید ۹۰ میلیونی هم خریدار ندارد

جو بایدن پیروز انتخابات معرفی شد / فاکس نیوز، آسوشیتدپرس، سی ان ان و ان بی سی این خبر را اعلام کرده اند / بیانیه ترامپ: نتیجه انتخابات هنوز قطعی نشده / پیشنهاد داماد ترامپ به او برای پذیرش شکست

استفتاء مهم ایت الله سیستانی در باره مراسم عزاداری امام حسین (ع)

ترامپ: ایران اگر کرم بریزد بلایی سرش می آوریم که تا حالا سابقه نداشته!

دانش‌آموز ممتاز تهرانی بعد از کنکور خودکشی کرد

جدول غیررسمی افزایش حقوق بازنشستگان کشوری و لشکری / افزایش ۳۰ تا ۷۰ درصدی حقوق ها

مدیرعامل سایپا: خیال همه را از پراید راحت کردیم

ویدیو/ کتک زدن یک زن افغانستانی توسط مامور نیروی انتظامی

خواندنی ها
گوشی گلکسی 《نوت ۱۰ لایت》 به روزرسانی شد

گوشی گلکسی 《نوت ۱۰ لایت》 به روزرسانی شد

سامسونگ در حال کار روی ساعت هوشمند Wear OS است

سامسونگ در حال کار روی ساعت هوشمند Wear OS است

بازگشایی همه فروشگاه‌های اپل در ایالات متحده پس از ۱ سال

بازگشایی همه فروشگاه‌های اپل در ایالات متحده پس از ۱ سال

پیشگیری از نارسایی قلبی با یک فنجان قهوه

پیشگیری از نارسایی قلبی با یک فنجان قهوه

آخرین اخبار مهمترین عناوین روز

صبحانه خبری / اول صبح این خبر‌ها را از دست ندهید / تکذیب جهش کشنده کرونا در ایران / آمادگی برای احیای برجام در یک یا دو روز / آمار جدید از کشته های حوادث سراوان

راهبرد بایدن در قبال ایران: دیپلماسی را پیگیری خواهیم کرد / تهران به دنبال فناوری هایی برای تغییر قواعد بازی است

تصاویر: کرونا در روزهای شلوغ پایان سال

تصاویر: بیمارستان امیرالمومنین (ع) اهواز در وضعیت قرمز کرونا

تصاویر: پرسه در خیابان - ۴۵

تصاویر: مصاحبه اعضای هیأت دولت با خبرنگاران

یادداشت‌های محمدعلی فروغی، پنج‌شنبه ۱۳ اسفند ۱۲۹۸؛ می‌ترسم روابط ما و ایران به کلی قطع شود

معاون دبیرکل حزب‌الله: اسرائیل اگر به لبنان حمله کند، کاری می‌کنیم ستارگان شب را در روز روشن ببینند

خاطرات آیت‌الله هاشمی؛ ۱۳ اسفند ۱۳۷۶: گزارش بازدید از دانشگاه ظهران و شرکت آرامکو / امیر بحرین گفت تلاش می‌کند رابطه ایران با شورای همکاری خلیج فارس را اصلاح کند

سخنگوی وزارت خارجه: حملات عراق مشکوک است

درگاه‌های ارائه‌دهنده رمزارز مسدود می‌شود

سخنگوی وزارت خارجه: آمریکا باید ابتدا به برجام برگردد بعد سر میز مذاکره بنشیند/ دیپلماسی بهترین راهکار موجود است و ما در قبال هر اقدامی، تحرک مناسب خواهیم داشت

مصوبه مجلس: وزارت ارتباطات مکلف به اجرای شبکه ملی اطلاعات تا پایان سال ۱۴۰۰ است

طرح سناتورهای آمریکایی برای سلب اختیارات جنگی از بایدن

حکم انحلال جمعیت امام علی صادر شد

جهانگیری: وقتی تلاش کردیم مانع از فروپاشی اقتصاد کشور شویم برخی انتقادهای ناروایی مطرح کردند / در زمان لازم درباره نوسانات ارز صحبت خواهم کرد / بایدن فهمیده مجبور است در برابر ما با زبان احترام و منطق سخن بگویند تا نتیجه بگیرد

نخستین شکست بایدن از سنا / گزینه پیشنهادی برای اداره بودجه فدرال آمریکا رای نیاورد

رهبر معظم انقلاب درگذشت قاضی شیخ احمد الزین را تسلیت گفتند

پنتاگون: هیچ‌یک از نظامیان آمریکایی در حمله راکتی به پایگاه عین الاسد آسیب ندیده‌اند / تنها یک پیمانکار بر اثر سکته قلبی جان باخته

عراقچی: اقدام سه کشور اروپایی برای ارایه پیش نویس قطعنامه، حرکت اشتباهی است / انتظار داریم آنها از فرصت باقیمانده برای دیپلماسی بهره برداری سازنده کنند نه موجب تخریب بیشتر فضای موجود شوند

نامه ۳۲ نهاد آمریکایی به بایدن: هر چه سریعتر به برجام بازگردید

راهکارهای کاهش تنش میان تهران و ریاض به روایت موسویان

پيروزى ديگر حقوقى ايران بر آمريكا / محکومیت ۳۷ میلیون دلاری واشنگتن در دیوان داوری لاهه

صدر: درخواست بازگشت لوایح FATF به مجلس به لحاظ حقوقی کاملا خلاف است / تصمیم مجمع تشخیص فوق تصمیم مجلس و شورای نگهبان است

رویترز: مقامات آمریکایی و انصارالله در عمان دیدار کردند / مذاکرات یمن با عربستان سعودی نزدیک است؟

الکاظمی: بمباران عین الاسد قابل توجیه نیست / به گفتگوها برای خروج نیروهای بیگانه ادامه می دهیم

توافق «پشت پرده» اسرائیل و آمریکا در مورد ایران؟

وزیر بهداشت: کرونای انگلیسی شدیدا کشنده است؛ بیمار در ۴۸ ساعت بسیار بدحال می‌شود

سرنوشت نامعلوم یک نیروی سپاه پس از حمله تروریستی جیش الظلم

خطیب زاده: مواضع ایران از ابتدای جنگ یمن مشخص بوده / ادعای مقامات آمریکایی برای برقراری صلح از حد حرف تجاوز نکرده

روحانی: اگر FATF بد است چرا همه ی شرق مثل روسیه و چین در آن حضور دارند؟ / کشورهای دوست‌مان می‌گویند اگر به FATF ملحق نشویم، ارتباطات بانکی ما قطع می‌شود / FATF با زندگی و جیب تک تک مردم ارتباط دارد؛ اگر اجرا نشود باید به مردم توضیح دهید

ارزش سهام عدالت، امروز ۱۳ اسفند ۹۹

شاخص کل بورس، امروز ۱۳ اسفند ۹۹

قیمت سکه پارسیان، امروز ۱۳ اسفند ۹۹

ویدیو / وزیر بهداشت: بار و بندیل سفر نبندید؛ فکر سفر را هم نکنید

نخعی، نماینده مجلس: تعداد کشته‌های حادثه سراوان ۴ یا ۵ نفر است / خیلی از کشته‌ها یا همه آنها در محل حادثه کشته نشدند؛ مجروح شدند و به‌دلیل کمبود امکانات در مسیر انتقال به مرکز درمانی جان باختند

محسن رضایی: بحث موضع چین و روسیه درباره FATF را فقط ظریف و همتی طرح کردند / عده ای از مخالفان پیوستن به FATF گفتند چنین چیزی نیست

نیکزاد: پذیرش FATF به معنای لو دادن راه دور زدن تحریم‌هاست / مجلس مخالف تصویب لوایح FATF است؛ باید مثل ماجرای قانون برجامی اقدام کنیم

ایسنا: مرتضی بانک از سمتش استعفا داد

آرشیو
وبگردی

محبوب ترین فوتبالیست ایرانی در اینستاگرام کیست؟/عکس

قتل دوست صمیمی در یک لحظه عصبانیت/ پاسور بازی می کردیم،شاهرخ تقلب کرد و من با چاقو به او حمله کردم

تغییر چهره مجری ممنوع التصویر+ عکس

الهام پاوه نژاد و بچه هایش در خیابان‌+ عکس

پست عجیب مجری جنجالی +عکس

ماشین لاکچری مجری مشهور صدا و سیما + عکس

تجاوز به نیلوفر در برج جردن تهران! / سرایدار با التماس زنانه کاری نداشت!

عکس های خصوصی زن تبریزی به دست شوهرش رسید

پسر ساسی مانکن اجازه ندارد آهنگ‌های پدرش را گوش کند!

چُرت آل پاچینو در گلدن گلوب سوژه شد

استوری شادمهر در حمایت از علی کریمی

محمود بصیری: به احمدی نژاد نگفتم به خاطر او بیکار شدم

  • صفحه نخست
  • اخبار انتخابات ۱۴۰۰
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • آی تی و فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • |
  • ارتباط با ما
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیکی
  • |
  • نظرسنجی
  • |
  • جستجو
  • |
  • آرشیو
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به انتخاب است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و تولید : "ایران سامانه"
کد خبر: ۳۴۶۲۴۵
تاریخ انتشار: ۴۰ : ۱۲ - ۰۵ خرداد ۱۳۹۶
سیاست >> سیاست داخلی
پ

پورمحمدی: دولت از حقوق ملت قاطعانه دفاع می‌کند

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
وزیر دادگستری گفت: باید با تدبیر و هوشمندی در عرصه بین‌المللی حضور داشته باشیم و از حقوق ملت قاطعانه دفاع کنیم.
 
به گزارش انتخاب به نقل از ایسنا، مصطفی پورمحمدی وی در همایش پاس یاد ابر فیاض که به مناسبت گرامیداشت هفدهمین سالگرد درگذشت حجت الاسلام علی اکبر ابوترابی و آیت الله سید عباس ابوترابی در تهران برگزار شد گفت: یاد و خاطره حماسه سازان سوم خرداد را گرامی می داریم و به روح بلندشان درود می فرستیم و برای عزیزان ایثارگر آن حادثه عظیم آرزوی سلامت و عزت داریم.
 
وزیر دادگستری با اشاره به حماسه بزرگ سیاسی انتخابات ریاست جمهوری و شورای های اسلامی شهر و روستا ۲۹ اردیبهشت گفت: مشارکت فوق العاده و مثال زدنی مردم هم برای ما و هم برای دیگران که در فراسوی مرزها آن را پیگیری می کردند، مهم بود و با هوشمندی و فراست و مشارکت بالای مردم این انتخابات عظیم در امنیت و سلامت برگزار شد.
وی با بیان اینکه آثار اولیه این انتخابات را در فضای منطقه ای و بین المللی مشاهده کردیم، گفت: این انتخابات در آینده آثار بیشتری به جا خواهد گذاشت.
 
پورمحمدی اضافه کرد: رئیس جمهوری آمریکا در عربستان بزرگ ترین قرارداد تجاری و نظامی و بزرگ ترین قرارداد همکاری امنیتی را علیه جبهه مقاومت امضا کرد، ولی خداوند فضایی فراهم کرد که رونق آن به برکت انتخابات گرفته شد و این قراردادها بی رنگ و مردود شد و به حاشیه رفت.
 
وی یادآور شد: ولخرجی های افسانه ای را مشاهده می کنیم و می بینیم که چه بریز و بپاش هایی از پول‌های امت اسلامی زیر پای این جهان خواران مستبد، فاسد و ظالمین ریخته شد، اما امروز خدا را شاکریم که به ملت ما عنایت کرد و امروز این اقتدار را به برکت روح بلند شهدا، حضور حماسی مردم، روح امام عزیز و رهنمودهای مقام معظم رهبری به دست آوردیم.
وزیر دادگستری افزود: امروز جمهوری اسلامی کشور مقتدری است که نه تنها ازحقوق و منافع خود با قدرت دفاع می کند، بلکه با اقتدار از منافع امت اسلامی و محرومان دفاع می کند و این همه رفت و آمدها و قراردادها و قطعنامه ها و مصوبات به این خاطر است که جمهوری اسلامی مقتدر است و همانند یک سد سدید در برابر تجاوزطلبی ها ایستاده است و اگر ما توان و قدرت نداشتیم، اینها این قدر هزینه نمی کردند.
 
پورمحمدی گفت: کشور ما در موقعیت فوق العاده مقتدرانه ای قرار گرفته است و همه اینها به برکت خون شهدا و ایثارگران و ملت شریف ما است که همچنان گفتمان آزادگی، ایثارگری، شهادت طلبی و مقاومت را تعقیب می کند.
 
وی با اشاره به حضور و مشارکت جوانان در عرصه های مختلف دفاع از اقتدار نظام اسلامی گفت: مشارکت مردم تابلوی برجسته ای از اقتدار، عقلانیت، هوش سیاسی و بلوغ اجتماعی ملت است و این ملت شایسته تکریم و تعظیم است.
وزیر دادگستری در بخش دیگری از سخنانش ضمن تشریح فضایل اخلاقی و ویژگی های برجسته مرحوم ابوترابی اظهار داشت: از ویژگی های پیامبر ما و پیروان ایشان از جمله امام راحل و مقام معظم رهبری، ایستادگی در برابر کفر، ظلم، استکبار و طاغوت و در عین حال جلوه دیگر آن عطوفت، گذشت و مهربانی به خصوص بین محرومین و طبقات پایین اجتماع است که چنین ویژگی هایی در مرحوم ابوترابی نیز وجود داشت.
 
وی در ادامه با بیان اینکه اگر می خواهیم در برابر دشمن مقاوم باشیم ابتدا باید نسبت به خودمان گذشت و عطوفت داشته باشیم گفت: نظام ما استقلال خود را در بالاترین سطح حفظ کرده و یک گفتمان الهی را در عرصه جهانی در انداخته است و حرکت اقتدار آمیز خود را تداوم بخشیده و این اقتدار، از قدرت ملی سرچشمه می گیرد و امروز جمهوری اسلامی ایران یک کشور کاملا مستقل است؛ اما جریانی که ما در مقابل می بینیم، جریان مسلط سلطه است؛ دشمنان ما به دنبال این هستند که ما در عرصه های بین المللی حضور نداشته باشیم و یا تسلیم شویم، تا به دنیا القا کنند که ایران کشوری است که می خواهد نظم جهانی را به هم بزند.
 
وزیر دادگستری ضمن تقدیر از حساسیت مقام معظم رهبری، مراجع تقلید عالیقدر و ملت فهیم، در رابطه با سند موسوم به ۲۰۳۰ یونسکو، تاکید کرد: این حساسیت ها نشانه زنده و حساس بودن جامعه است.
پورمحمدی گفت: باید یا در عرصه های بین المللی حضور پیدا کنیم، دشمنان ایران اسلامی به دنبال آن هستند که ما در این عرصه ها حضور نداشته باشیم و یا کاملا تسلیم شویم تا بتوانند القا کنند که ایران کشوری است که می خواهد نظم جهانی را به هم بزند.
وی گفت: ایران کنوانسیون ها و قطعنامه های بین المللی متعددی را پذیرفته است و فعالانه در آنها حضور دارد، باید نقش مثبت خود را در این موارد ایفا کنیم و از حق و ارزش های خود دفاع کنیم.
 
وزیر دادگستری گفت: در ده ها مجمع بین المللی حضور داریم و این حق ما است که با توجه به عقبه اسلامی و تمدن اسلامی و ایرانی از تفکر خود در این مجامع قاطعانه دفاع کنیم و راهی جز این نداریم.
 
پورمحمدی دنیای جدید را «دنیای سلطه» نامید و به عنوان مثال گفت: عربستان در روزهای اخیر یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار فقط به دونالد ترامپ «شاباش» داده است و یک کشتی ۸۰۰ میلیون دلاری نیز به آمریکایی ها هدیه داده است.
وی افزود: ما باید بتوانیم در قطعنامه های بین المللی از حق خود دفاع کنیم. حرفمان را به کرسی بنشانیم، البته در این روند با مشکلات متعددی روبرو هستیم و حق تحفظ نیز داریم و طبق فرهنگ دینی و ارزشهایمان آن بخش هایی را که نمی توانیم قبول کنیم، اجرا نخواهیم کرد.
 
وزیر دادگستری گفت: ده ها نمونه از این قطعنامه ها وجود دارد، بیانیه یونسکو در خصوص گسترش آموزش، آزمایشگاه، کتابخانه، ورزش و سلامت موضوعاتی دارد که مورد قبول ایران است، اما در بحث فرهنگی چون با فرهنگمان سازگار نیست، حق تحفظ داریم.
وی گفت: در خصوص سند ۲۰۳۰ توضیحات مفصلی تقدیم مقام معظم رهبری شده است و سال گذشته نیز در باره آن حق تحفظ داده ایم.
پورمحمدی در خاتمه افزود: بخشهایی از سند ۲۰۳۰ که با قوانین، مقررات، آموزه های دینی، فرهنگ و سنت های ملی ما مغایر است در کشور هرگز اجرا نشده و نخواهد شد و دولت نیز به هیچ عنوان اجازه اجرای آن را نداده است؛ ضمن آنکه رهبری معظم در این خصوص هوشمندانه نظارت می کنند و تذکر می دهند.
رومیس د
رازیانه د
ارسال به تلگرام
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
  • صفحه نخست
  • اخبار انتخابات ۱۴۰۰
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • آی تی و فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • |
  • ارتباط با ما
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیکی
  • |
  • نظرسنجی
  • |
  • جستجو
  • |
  • آرشیو
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به انتخاب است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و تولید : "ایران سامانه"