پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : یکی از نمایندگان اصولگرای مجلس هشتم شورای اسلامی در تشریح جزئیات نشست مشترک نمایندگان تهران و رئیس قوه قضائیه، از گزارش صادق لاریجانی پیرامون رسیدگی به محاکمه "سران فتنه” خبر داد و گفت: "به درصد قابل توجهی از پرونده های سران فتنه رسیدگی و مختومه شده و رسیدگی به تعداد کمی از پرونده ها باقی مانده است که بعضا نیاز به برخی مسائل و زمان دارد.”
به گزارش باشگاه خبرنگاران، لاله افتخاری در تشریح جزئیات دیدار گروهی از نمایندگان با رئیس قوه قضائیه اظهارداشت: با توجه به اینکه برخی از شهرستانها مانند شمیرانات دادگستری مستقل ندارند، اصلاح ساختار اداری و تشکیلاتی دادگاههای تهران و دادگستری شهرستان های تهران، شمیرانات و اسلامشهر یکی از بحث های مطرح شده در این نشست بوده است.
افتخاری همچنین به گزارش های رئیس قوه قضائیه در خصوص رسیدگی به محاکمه برخی فعالان جنبش سبز اشاره کرد و گفت: درصد قابل توجهی از پرونده های آنها کاملا رسیدگی و مختومه شده و رسیدگی به تعداد کمی از پرونده ها باقی مانده است که بعضا نیاز به برخی مسائل و زمان دارد.