arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۳۵۳۲۳
تعداد نظرات: ۵ نظر
تاریخ انتشار: ۳۶ : ۱۷ - ۲۶ مرداد ۱۳۹۰

آیت الله آملي لاريجاني: برخورد پليس انگليس با مردم نقض آشکار حقوق بشر است

نخست‌وزير انگليس با اراذل و اوباش خواندن تظاهر‌کنندگان در کنار برخوردهاي به شدت خشونت‌آميز پليس، به خوبي نگاه دوگانه خود به مسايل حقوق بشري را نشان داد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
رئيس قوه قضاييه وقوع حوادث اخير در انگلستان را نمونه‌اي آشکار از رفتار تناقض‌آميز غربي‌ها در برخورد با مساله حقوق بشر دانست و گفت: نخست‌وزير انگليس با اراذل و اوباش خواندن تظاهر‌کنندگان در کنار برخوردهاي به شدت خشونت‌آميز پليس، به خوبي نگاه دوگانه خود به مسايل حقوق بشري را نشان داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی انتخاب Entekhab.irبه نقل از ایسنا ، آيت‌الله صادق آملي لاريجاني در جلسه امروز مسئولان عالي قضايي با تاکيد بر اينکه نحوه برخورد دولت و سيستم قضايي و پليس انگليس با تظاهرکنندگان اين کشور توجه همه جهانيان را به سوي خود جلب کرد، افزود: همه جهانيان نحوه برخورد خشونت‌آميز پليس با تظاهر‌کنندگان، نحوه قضاوت و نيز اظهارنظرهاي مسئولان اين کشور درباره اراذل و اوباش دانستن مردم تظاهرکننده انگليس را ديدند. واقعا اگر اين نحوه برخوردها در کشور ما رخ مي‌داد چه انعکاسي در مطبوعات و رسانه‌هاي غربي پيدا مي‌کرد؟

وي به فتنه سال 88 اشاره و اظهار كرد: در جريان فتنه 88 همه شما مشاهده کرديد که غربي‌ها چطور مسائل را منعکس مي‌کردند. شخصي در آن آشوب‌ها کشته شد که تا به آخر هم معلوم نشد به دست چه کساني کشته شده و حتي احتمال اينکه در جريان آن مساله دخالت مستقيم آشوبگران و در نهايت دخالت خود غربي‌ها در کار بوده، وجود دارد اما ديديد غربي‌ها عليه جمهوري اسلامي چه جنجالي راه انداختند که بگويند جمهوري اسلامي ايران با شهروندان خودش اين‌طور برخورد مي‌کند. در مقابل در آشوب‌هاي انگليس در طول دو سه روز شش نفر کشته شدند اما نداي سازمان‌هاي حقوق بشري بلند نشد.

رئيس دستگاه قضايي «تعامل با کشورهاي غربي معاند با جمهوري اسلامي ايران و کشورهايي که حرف و عملشان در مسايل سياسي و حقوق بشري متناقض است» را نيازمند ارزيابي دوباره دانست و خاطرنشان كرد: کشورهاي مسلمان و خصوصا کشور عزيز ايران که 30 سال از انقلابش مي‌گذرد و راه جديدي را در دنيا باز کرده شايد ضروري باشد که اکنون نسبت خودش را با کشورهاي غربي از نو مورد ملاحظه قرار بدهد چرا که به نظر مي‌رسد اگر بخواهيم تعامل منطقي و معقولي با کشورهاي مغرب‌زمين داشته باشيم بايد نسبت خودمان را و وضع خودمان را در جغرافياي دنيا و در تعامل با مغرب‌زمين مورد مداقه قرار بدهيم تا بدانيم ما در چه جايگاهي هستيم و مغرب‌زمين چه وضعيتي دارد.

آملي لاريجاني لزوم توجه به مبحث غرب‌شناسي را مورد تاکيد قرار داد و آن را پيش‌زمينه چينش و طراحي جديدي از نحوه تعامل با غرب برشمرد و اضافه كرد: شناخت وضعيت فعلي غرب و شناخت وضعيت اقتصادي، اجتماعي و فرهنگي، گسست‌هاي طبقاتي و اجتماعي مغرب‌زمين، نحوه‌ سيطره غرب بر کشورهاي ديگر و مخصوصا نحوه سيطره اطلاعاتي غرب در لباس جديد هجوم تبليغاتي، از زمينه‌هايي است که بايد در آنها به تحقيق جدي پرداخت تا با شناخت مباني فکري و ارزشي غرب و شناخت تناقض‌ها و دوگانگي‌هاي آنها طرح جديدي در اين رابطه در انداخته شود.

وي تاکيد کرد: نگاه عميق‌تر به فرهنگ و روش‌ها و منش‌هاي غرب و ارزيابي دوباره از جوامع غربي، پوشالي بودن اقتدار ظاهري آنها را نمايان مي‌کند و به جهانيان آشکار مي‌کند که مغرب‌زمين با وجود ژست‌هاي مقتدرانه‌اي که مي‌گيرد، در درون گرفتار تضادهايي است که به فروپاشي خودشان منجر مي‌شود. شما اقتصاد کشورهاي غربي خصوصا آمريکا را ديديد که با آن عظمت که تقريبا قاهر بر کل دنيا بود در ظرف يکي‌ دو ‌سال به چه وضعي افتاد و چه بسا در آينده وضع مشکل‌تري پيدا کند.

رئيس قوه قضاييه در ادامه به مساله انفجارهاي اخير در عراق اشاره کرد و گفت: وقوع اين انفجارهاي مهيب در اين موقعيت خصوصا بعد از جهت‌گيري سريع سخنگوي وزارت خارجه آمريکا که ادعا کرده بود اگر از ما درخواست شود مي‌توانيم بيشتر در عراق بمانيم، اين ظن و گمان را بر مي‌انگيزاند که آيا خود آنها پشت اين قضايا نيستند و براي بقاي غاصبانه و اشغالگرانه خودشان در عراق آيا طراحي بلند مدتي نکرده‌اند؟

آملي لاريجاني ابراز عقيده كرد: اين احتمال هم وجود دارد كه اين انفجارها جريان‌سازي جديدي باشد تا اذهان را از مشکلات کشورهاي اروپايي دور کند.

وي با تسليت به دولت و ملت عراق، از دولت اين کشور خواست که با برخورد صحيح با کشورهاي اشغالگر اجازه ندهد آمريکا‌يي‌ها منويات خودشان را محقق سازند.

وي در بخش پاياني سخنان خود با تاکيد بر ضرورت بهره‌مندي از مواهب معنوي ماه مبارك رمضان تصريح كرد: مردم متدين ما از مواهب اين ماه برخوردار هستند و اميد که از فضيلت شب‌هاي قدر بيشتر استفاده کنيم.

رئيس قوه قضاييه خاطرنشان كرد: برخي از بزرگان مطرح کرده‌اند که در آيه شريفه «تنزل‌الملائکه و الروح فيها باذن ربهم من کل امر» مقصود اين است که در اين شب، امر الهي از آسمان‌هاي عالي به مراحل پايين‌تر و داني تنزل پيدا مي‌کند و اين تنزل امر يک حقيقت روحاني و معنوي است و درک ليله‌القدر شايد به همين درک تنزل امر در شب قدر باشد.

آملي‌ لاريجاني افزود: در اين شب تمام حقايق سال از طريق امر الهي بر صاحب العصر و الزمان نازل مي‌شود و کساني که بتوانند شب قدر را درک کنند به فراخور سعه وجودي خودشان درکي از اين نزول خواهند داشت و اميدواريم که در اين شب‌هاي با فضيلت بتوانيم از مواهب با برکت آن استفاده کنيم.

بر اساس گزارش اداره كل روابط عمومي و تشريفات قوه قضاييه، در اين جلسه محورهاي ديگري از برنامه سوم توسعه قضايي بررسي شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
سهیل
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۸:۰۴ - ۱۳۹۰/۰۵/۲۶
0
0
نه بابا !
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۲:۱۵ - ۱۳۹۰/۰۵/۲۶
0
0
بی خیال انگلیس ایران چه؟ همه چیز آرومه؟
ناشناس
|
CANADA
|
۲۳:۳۰ - ۱۳۹۰/۰۵/۲۶
0
0
عجب!
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۲:۱۴ - ۱۳۹۰/۰۵/۲۷
0
1
صحبت زیاده اما خداییش مگه خیلی اوقات صداوسیما اخبار درگیریهارو از خود خبرگزاریهای انگلیس وخبرنگاران آزادگرد ایران در انجا نمیگیره؟ خوب وقتی گزارش ها بدون سانسور پخش بشه کاملا اوضاع با آنچه در اینجا اتفاق افتاد متفاوته! (فقط از نظر انتقادی گفتم)
ناشناس
|
ITALY
|
۰۳:۳۹ - ۱۳۹۰/۰۵/۲۷
0
0
هی وای من واقعا آدم دلش واسه مردم مظلوم انگلیس میسوزه
نظرات بینندگان