کد خبر: ۳۹۰۲۰
تعداد نظرات: ۵ نظر
تاریخ انتشار: ۱۶ : ۱۴ - ۳۱ شهريور ۱۳۹۰
فقط احمدی نژاد نیامد؛

حضور تمام عیار هيئت ايران در سخنراني اوباما/ عکس

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :


علیرغم عدم حضور احمدی نژاد در سخنرانی ضدایرانی اوباما، صالحی، مجید نامجو، شیخ الاسلامی و خزائی درحالی پای سخنرانی رئیس جمهور آمریکا نشستند که هیئت آمریکایی همیشه هنگام سخنرانی احمدی نژاد از سالن مجمع خارج می شوند.

به گزارش انتخاب به نقل از فارس، سخنرانی روز گذشته باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا دیروز به جز اینکه طرح مسئله عضویت فلسطین را به طور رسمی رد کرد دارای حاشیه مهمی نیز بود که رسانه ها آنرا مورد توجه قرار دادند.

همزمان با سخنرانی باراک اوباما هیئت نماندگی کشورمان در نیویورک سخنرانی ضد آمریکایی وی را گوش دادند و سالن را ترک نکردند.

علاوه بر محمد خزائی سفیر ایران در سازمان ملل، علی اکبر صالحی وزیر امور خارجه، مجید نامجو وزیر نیرو وعبدالرضا شیخ الاسلامی وزیر کار و امور اجتماعی حضور یافتند.

"باراک اوباما" رئیس جمهور آمریکا روز چهارشنبه در سخنرانی خود در مجمع عمومی سازمان ملل بار دیگر ایران و کره‌شمالی را تهدید کرد.

«اگر آنها [ایران و کره‌شمالی] به مسیر خود خارج از قانون بین‌المللی ادامه دهند، آنها باید با فشار و انزوای بیشتری مواجه شوند. این همان تعهدی است که صلح می‌خواهد.»

اوباما در ادامه سخنان خود در مجمع عمومی سازمان ملل گفت: دولت ایران نمی‌تواند نشان دهد که برنامه هسته‌ایش صلح‌آمیز است، به تعهدات خود عمل نکرده است و پیشنهاداتی که می‌تواند انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای برای ایران فراهم کند را رد کرده است.
رئیس جمهور آمریکا در حالی مدعی می‌شود که ایران نتوانسته ماهیت صلح‌آمیز بودن برنامه هسته‌ای خود را ثابت کند که آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در هیچکدام از گزارش‌های خود انحرافی در برنامه هسته‌ای ایران گزارش نکرده است.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۲
ناشناس
|
CANADA
|
۱۵:۲۸ - ۱۳۹۰/۰۶/۳۱
2
12
عجیب وزیر امور خارج هم گوشی گذشته .اوباما که به زبان انگلیسی‌ حرف می‌زنه!!
ناشناس
|
FINLAND
|
۰۰:۱۲ - ۱۳۹۰/۰۷/۰۱
2
6
سخنرانی ضد آمریکایی ??????
ناشناس
|
CANADA
|
۰۲:۳۹ - ۱۳۹۰/۰۷/۰۲
0
0
چی شد؟ سخنرانی ضد آمریکایی اوباما؟؟!!
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۶:۰۶ - ۱۳۹۰/۰۷/۰۲
0
0
تمام عیار نیست چون رییس جمهور نیست
duman
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۲:۰۸ - ۱۳۹۰/۰۷/۰۲
1
0
آمريكا كه خودش هزاران كلاهك اتمي داره مياد از فعاليت صلح آميز ما انتقاد ميكنه كه هيچ ما رو تهديد به حمله نظامي هم ميكنه در حاليكه بر فرض فعاليت ما صلح آميزم نباشه آمريكا صلاحيت دخالت نداره واقعا كه كاره دنيا بر عكسه
نظرات بینندگان