پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
مایکروسافت کشفی جدید در حوزه بازیابی و ذخیره سازی اطلاعات و درایوهای اگزبیت دارد . کشفی که مسیرش از دی ان ای یا کدهای ژنتیکی انسان می گذرد .
به گزارش سرویس آی تی انتخاب به نقل از زد دی نت ، موفقیت مایکروسافت در بازیابی و ذخیره سازی اطلاعات در کدهای ژنتیکی انسانی می تواند راه را برای درایوهای اگزبیت نیز هموار کند .
پژوهشگران تیم مایکروسافت در حال کار در خصوص یک روش کارآمد هستند تا یافتن و انتخاب فایل های ذخیره شده در کدهای ژنتیک انسان را تسهیل کنند .
بر اساس این طرح ساختار شیمیایی موجود در کدهای ژنتیکی انسان می توانند روزی تبدیل به جایگزینی مناسب برای سیستم های کامپیوتری شوند .
این روزها چشم انداز ذخیره داده های گسترده بر روی کدهای ژنتیکی ، به عنوان روش جدیدی برای بازیابی اطلاعات بسیار روشن است . مایکروسافت از کدهای ژنتیکی مصنوعی به عنوان یک رسانه آرشیو بلندمدت که می تواند نیاز جهانی برای ذخیره اطلاعات بیشتر را حل کند، در آزمایشگاه های خود استفاده می کند . تحقیقات پیشین نشان می دهند تنها چند گرم دی ان ای انسان می تواند یک فایل اگزبیت را ذخیره کند و آن را تا 2000 سال نیز نگهداری کند .
چالش اصلی پیش روی پژوهشگران مایکروسافت ، روشی برای رمزگشایی سریع اطلاعات ، بدون نیاز به نام یا اطلاعات فایل است.گرچه این گروه درحال حاضر یک فایلنامه آزمایشگاهی موسوم به کدهای آغازین ایجاد کرده اند . اما موضوع برای دی ان ای هوشمند انسانی کمی دشوار تر می شود .
پژوهشگران واشنگتنی اکنون در حال کار در حوزه نوعی الگوریتم هستند تا به سرعت اطلاعات را رمزگشایی کرده و به طور موثر مورد استفاده قرار دهند .
دی ان ای های مصنوعی رکورد 200 مگابایت داده را شامل می شوند که حاوی 35 فایل با اندازه 29 کیلوبایتی تا 44 مگابایت است. این فایل ها شامل ویدئو، صدا، تصاویر و متن با وضوح بالا است.