arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۳۹۵۹۹
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۴ : ۱۲ - ۰۶ مهر ۱۳۹۰

اختلاف قیمت کارخانه و بازار موجب فساد می شود

دبیر انجمن خودروسازان ایران گفت: اختلاف قیمت خودرو در کارخانه و بازار موجب رانت و فساد می شود.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
دبیر انجمن خودروسازان ایران گفت: اختلاف قیمت خودرو در کارخانه و بازار موجب رانت و فساد می شود.

آقای نعمت بخش افزود: اختلاف قیمت خودرو در کارخانه و بازار موجب می شود افراد سودجو به این بازار کشیده شوند و پول های سرگردان را که کم هم نیست به این سمت سوق دهند .

وی اضافه کرد: مسئولان اجازه دهند تا مانند گذشته ، خودروسازان در حاشیه بازار محصولات خود را بفروشند که این کار کوتاه شدن دست دلالان و کاهش قیمت خودرو را در پی خواهد داشت .

آقای نعمت بخش گفت: سودی که از این طریق نصیب خودروساز می شود علاوه بر تاثیر در کاهش قیمت خودرو، موجب شکوفایی صنعت خودروسازی و به روز شدن امور مالی خودروسازان مانند پرداخت مالیات می شود .

وی افزود: از مسئولان می خواهیم همان طور که تعیین قیمت کالاهایی مانند لوازم خانگی و برقی به تولیدکنندگان آنها واگذار شده است ، خودروساز نیز بتواند قیمت خودرو را تعیین کند.

آقای نعمت بخش اضافه کرد: به عنوان انجمن خودروسازان ضمانت می کنیم که قیمت ها عادلانه و رقابتی باشد و نفع مصرف کننده را نیز در برگیرد .
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۴۷ - ۱۳۹۰/۰۷/۰۶
0
1
به عرض دبیر انجمن خودروسازان برسانید هرگاه تعرفه واردات خودرو مطابق تعرفه واردات لوازم خانگی شد قیمت گذاری به آنها واگذار شود.
نظرات بینندگان