arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۳۹۹۳۷
تاریخ انتشار: ۱۸ : ۱۴ - ۰۹ مهر ۱۳۹۰

تهرانی ها هفته خنکی را در پیش دارند

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
مشاور رئیس سازمان هواشناسی با بیان اینکه از فردا دمای تهران 4 تا 5 کاهش می یابد، گفت: هفته نسبتاً خنکی را در تهران و نواحی شمالی کشور پیش‌رو داریم.

پرویز رضازاده در گفت‌وگو با خبرنگار جامعه فارس اظهار داشت: امروز سواحل دریای خزر و استان‌های گیلان، مازندران، گلستان و اردبیل درگیر باران هستند همچنین برای استان‌های آذربایجان شرقی و غربی نیز بارندگی پیش‌بینی می‌شود.

وی با بیان اینکه از امروز بعدازظهر و شب احتمال بارندگی پراکنده در شهر تهران پیش‌بینی می‌شود، گفت: فردا شدت بارش در استان‌های گیلان، مازندران و گلستان کم می‌شود همچنین در استان‌های خراسان شمالی، آذربایجان شرقی و غربی و اردبیل نیز بارش داریم.

رضازاده افزود: در روز چهارشنبه بارندگی جزئی در استان گیلان اتفاق می‌افتد ضمن اینکه امروز دمای تهران به 30 درجه سانتیگراد رسیده است ولی از فردا با کاهش 4 تا 5 درجه‌ای دما در تهران این دما به 25 و 26 درجه سانتیگراد می‌رسد.

مشاور رئیس سازمان هواشناسی در پایان خاطرنشان کرد: هفته نسبتاً خنکی را پیش‌رو داریم و این خنکی هوا تا روز جمعه ادامه پیدا می‌کند بنابراین از یک‌شنبه تا جمعه این هفته، هوای خنکی داریم ضمن اینکه این کاهش دما در مناطق شمالی کشور نیز محسوس است.
نظرات بینندگان