کد خبر: ۴۰۳۴۵
تعداد نظرات: ۶ نظر
تاریخ انتشار: ۲۵ : ۱۸ - ۱۲ مهر ۱۳۹۰

تقدیر بهمنی از زحمات جهرمی

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
محمود بهمنی رئیس کل بانک مرکزی در مراسم معارفه پیشرو مدیرعامل جدید بانک صادرات از "زحمات بی شائبه" سید محمد جهرمی مدیرعامل سابق این بانک که به دلیل قصور در ماجرای اختلاس اخیر برکنار شد، تقدیر کرد.

به گزارش انتخاب به نقل از روابط عمومی بانک صادرات ایران، محمود بهمنی رئیس کل بانک مرکزی در مراسم معارفه پیشرو مدیرعامل جدید بانک صادرات که در برج سپهر برگزار شد از ایشان بعنوان فردی با تجربه و متخصص نام برد و با قدردانی از زحمات بی شائبه دکتر سید محمد جهرمی مدیرعامل سابق این بانک، اظهار امیدواری نمود که درآینده بیش از پیش شاهد موفقیتها و اعتلای بانک صادرات ایران باشیم.

رئیس کل بانک مرکزی در این مراسم که ابوالحسنی معاون وزیر اقتصاد، کوروش پرویزیان عضو شواری پول اعتبار مدیران عامل بانک‌های تجارت، مسکن، کشاورزی، پارسیان، توسعه صادرات، قرض‌الحسنه مهر و شهر و نیز جمع کثیری از مدیران عالی بانک صادرات نیز حضور داشتند، به ابعاد مختلف سوء‌استفاده مالی از شبکه بانکی اشاره کرد و با بیان اینکه بخش اعظمی از مبالغ مورد سوءاستفاده به نظام بانکی برگشته است، یادآور شد: کارکنان بانکها افراد شریف و زحمتکشی هستند و نباید سست ایمانی عده‌ای انگشت شمار را به پای همه کارکنان گذاشت.

وی از تصمیمات جدید شورای پول و اعتبار در راستای اعتبار سنجی مشتریان و افزایش کنترل و نظارت در شبکه بانکی خبر داد و گفت: سیستم بانکی نقش بسزایی در توسعه اقتصادی کشور ایفاد می‌کند و با جمع آوری وجوه سرگردان و مدیریت بهینه آن بالندگی اقتصادی را رقم می‌زند .

وی ادامه داد: مدیران اقتصادی و بانکی کشور مصمم هستند تا ساختارهای جدید را در زمینه فرآیند اعطای تسهیلات، کنترل و نظارت، ایجاد نمایند.

وی افزود: برنامه‌ریزیهای اصولی و بلند مدتی دراین زمینه در  دست اقدام می‌باشد و به مردم عزیز کشور اطمینان می‌دهیم با جدیت و تلاش مانع از تکرار این وقایع تلخ درنظام بانکی شویم.

وی درپایان سخنانش از بانک صادرات که بعنوان بانکی ریشه دار، معتبر و برخوردار از نیروهای مختصص و با ایمان یاد کرد و گفت: همه مدیران و کارکنان نظام بانکی هم قسم شده اند تا با تلاش مضاعف خود، پویایی بیشتر و کارآمدی افزونتر را در نظام بانکی ایران بوجود آورند.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۳
ناشناس
|
CANADA
|
۲۰:۳۲ - ۱۳۹۰/۰۷/۱۲
0
2
baba inha diege ky hastand!!!
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۱:۳۵ - ۱۳۹۰/۰۷/۱۲
0
2
kasi ke taghdir mikone malume ke amale gozashteye in adam ro ghabul dare. intor nist?
معطل اینترنتی
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۳:۲۲ - ۱۳۹۰/۰۷/۱۲
0
3
فقط یه تشکر خشک وخالی!!!!!بابا یه هدیه ای چیزی بهش میدادی. مثلا" میتونستی یه خونه تو کانادا بهش بدی.
پاسخ ها
ناشناس
| CANADA |
۱۰:۰۶ - ۱۳۹۰/۰۷/۱۳
as koja midony ke nadareh!!! as k.1 bepors hatman midoneh!!!
علوي
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۹:۵۰ - ۱۳۹۰/۰۷/۱۳
0
0
من هم از تقدير آقاي محمود بهمنی رئیس کل بانک مرکزی كه در مراسم معارفه پیشرو مدیرعامل جدید بانک صادرات از "زحمات بی شائبه" سید محمد جهرمی مدیرعامل سابق این بانک که به دلیل قصور در ماجرای اختلاس اخیر برکنار شد، تقدير و تشكر مي كنم!!!!!
قصور در انجام وظيفه !‌ به همين راحتي بركنار شد يعني ادب حكم مي كنه از هركسي كه در برابر انجام وظايفش در جامعه قصور مي كنه تشكر كنيم ؟ اگه اينطور باشه ما بايد شاهد تشكرات بعدي فراواني باشيم.؟
فرهاد
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۷:۱۷ - ۱۳۹۰/۰۷/۱۳
0
0
من اگر جاي آقاي بهمني بودم ؛ ايشان را تشويقي
مي فرستادم كانادا پيش مديرعامل زحمتكش و خدوم اسبق بانك ملي ، تفلكي ها خيلي تلاش كردند !!!!!
نظرات بینندگان