کد خبر: ۴۰۵۸۷
تاریخ انتشار: ۰۳ : ۱۲ - ۱۵ مهر ۱۳۹۰
فایننشال تایمز:

پوتین زیادی خوشبین است

روزنامه فایننشال تایمز، چاپ لندن نوشت: ولادیمیر پوتین، نخست وزیر روسیه نتوانسته است نگرانی سرمایه گذاران را کاهش دهد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
روزنامه فایننشال تایمز، چاپ لندن نوشت: ولادیمیر پوتین، نخست وزیر روسیه نتوانسته است نگرانی سرمایه گذاران را کاهش دهد.

به گزارش انتخاب، پوتین روز پنجشنبه با دفاع از اینکه سیاست پایدار روسیه موجب افزایش سرمایه گذاری در این کشور خواهد شد، به سرمایه گذاران مردد اطمینان داد که این کشور در حال طی یک مسیر محافظه کارانه مالی است.

 پوتین در اولین حضور خود پس از اعلام بازگشت نامزدی خود در انتخابات ریاست جمهوری سال آینده، در یک کنفرانس سرمایه گذاری خطاب به سرمایه گذاران گفت روسیه برای غلبه بر شوک های خارجی ناشی از بحران منطقه یورو نسبت به سال 2008 از آمادگی بیشتری برخوردار است. وی افزود: ما در اقتصاد و بخش مالی به تجارب مهمی دست یافته ایم.

با این حال، سرمایه گذاران که نگران تاثیر کاهش قیمت نفت و رشد آهسته اقتصاد جهانی هستند به صورت گروهی از بازار روسیه گریخته اند.

بانک مرکزی روسیه گفت برای حمایت از روبل، واحد پول روسیه، 9/2 میلیارد دلار از اوایل ماه سپتامبر و 1/15 میلیارد دلار فقط در روز سه شنبه هزینه کرده است. حتی اعلام بازگشت پوتین به مسند ریاست جمهوری نیز نتوانست نگرانی سرمایه گذاران را کاهش دهد و این هفته وزارت امور اقتصاد روسیه پیش بینی کرد فرار سرمایه امسال از 38 میلیارد دلار به 50 میلیارد دلار خواهد رسید. پوتین در واکنش به انتقادات به تصمیم وی برای پس گرفتن رهبری روسیه تاکید کرد ثبات نظام سیاسی به سرمایه گذاری داخلی و خارجی لازم برای صنعتی سازی جدید روسیه کمک خواهد کرد. وی گفت: تغییر لازم است و این تغییر اتفاق خواهد افتاد اما این یک مسیر تکاملی خواهد بود.

ما به زمین لرزه های شدید نیاز نداریم.

ما به یک روسیه بزرگ نیاز داریم.

ما قصد نداریم چیزی را خراب کنیم یا بشکنیم.

ما می خواهیم سیستم سیاسی خود را توسعه دهیم و پایه های آن را تقویت کنیم.

پوتین برای آرام کردن سرمایه گذارانی که هنوز از بازگشت ناگهانی الکسی کوردین به عنوان وزیر دارایی روسیه که بسیاری وی را حافظ ثبات مالی کشور می دانند، گیج شده اند تاکید کرد مسائل مالی در اولیت برنامه های این کشور قرار خواهد گرفت و کوردین عضو کلیدی تیم وی خواهد بود.

وی همچنین گفت روسیه از پانصد میلیارد دلار ذخایر ارزی برای جلوگیری از هرگونه بحران مالی استفاده می کند. در ادامه این مقاله آمده است با کاهش قیمت نفت که از 113 دلار در هر بشکه نیز کمتر شده است، پوتین با پافشاری خود مبنی بر اینکه دولت در حال پیگیری یک نظم مالی است که در نهایت به یک بودجه بدون کسری تا سال 2015 ختم خواهد شد نتوانسته است بسیاری از سرمایه گذاران را متقاعد کند.

به گفته یکی از سرمایه گذاران در انگلیس‌ پوتین در مورد بودجه زیادی خوشبین است.

وی هیچ برنامه ای برای پیشرفت ندارد.

او می گوید آنها رشد خواهند کرد اما هیچ راهی برای رسیدن به این پیشرفت وجود ندارد.
نظرات بینندگان