arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۴۱۰۷۴۱
تاریخ انتشار: ۲۸ : ۱۳ - ۰۶ خرداد ۱۳۹۷

214 هزار هکتار سبزی و صیفی به روش نشایی کشت شد

مهندس حسین اصغری با بیان این که بیشترین سطح کشت نشایی مربوط به محصولاتی مانند پیاز، گوجه فرنگی، خیار و هندوانه است، اظهار داشت: در سال زراعی ۹۶-۹۵ حدود ۱۰۳ هزار هکتار گوجه فرنگی با روش کشت نشایی داشتیم.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

214 هزار هکتار از اراضی سبزی و صیفی در سال زراعی گذشته تحت کشت نشایی قرار گرفت.

به گزارش انتخاب، مدیرکل دفتر محصولات علوفه ای و جالیزی معاونت امور زراعت با اعلام این مطلب گفت: در هر هکتار کشت نشایی به طور متوسط بین ۲۰۰۰ تا ۲۵۰۰ متر مکعب آب صرفه جویی می شود و اگر تا ۱۰۰ هزار هکتار سطح کشت نشایی سبزی و صیفی افزایش یابد بین ۲۰۰ تا ۲۵۰ میلیون متر مکعب آب صرفه جویی خواهد شد.

مهندس حسین اصغری با بیان این که بیشترین سطح کشت نشایی مربوط به محصولاتی مانند پیاز، گوجه فرنگی، خیار و هندوانه است، اظهار داشت: در سال زراعی ۹۶-۹۵ حدود ۱۰۳ هزار هکتار گوجه فرنگی با روش کشت نشایی داشتیم.

وی ابراز امیدواری کرد تا پایان برنامه ششم توسعه، تمام سطوح اراضی سبزی و صیفی که ظرفیت کشت نشایی دارند با این روش کشت شود.