arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۴۱۰۸۴۹
تاریخ انتشار: ۵۰ : ۱۰ - ۰۷ خرداد ۱۳۹۷

سفیر سابق انگلیس: بحرین تقریبا مستعمره عربستان و آمریکا شده

سفیر سابق انگلیس در بحرین ضمن اشاره به واکنش‌های مثبت پس از استعفایش از سمت مشاور خاندان حاکم بحرین گفت، بحرین از زمان آغاز اعتراضات در سال ۲۰۱۱ تقریبا مستعمره عربستان و آمریکا شده است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

سفیر سابق انگلیس در بحرین ضمن اشاره به واکنش‌های مثبت پس از استعفایش از سمت مشاور خاندان حاکم بحرین گفت، بحرین از زمان آغاز اعتراضات در سال ۲۰۱۱ تقریبا مستعمره عربستان و آمریکا شده است.

به گزارش ایسنا، پیتر فورد، سفیر سابق انگلیس در بحرین در مصاحبه‌ای با شبکه المیادین اظهار داشت: پس از آنکه در اعتراض به اظهارات خالد بن احمد، وزیر امور خارجه بحرین و حمایت این کشور از اسرائیل در رخدادهای اخیر بلندی‌های جولان از سمت خود به عنوان مشاور خاندان حاکم بحرین استعفا کردم، با واکنش‌های مثبتی روبرو شدم.

بن احمد پس از اتفاقات جولان مدعی شد، "تا زمانی که ایران موجب مختل شدن اوضاع کنونی در منطقه می‌شود هر "کشوری" در منطقه از جمله اسرائیل حق دارد برای از بین بردن منبع خطر از خود دفاع کند".

فورد در ادامه گفت: رسانه‌های بحرینی در برابر این مساله سکوت مطلق اختیار کردند و مسؤولان وزارت خارجه انگلیس نیز از استعفای من خرسند نیستند.

سفیر سابق انگلیس در بحرین بار دیگر هشدار داد: بحرین در صورت آغاز درگیری‌های گسترده میان اسرائیل از یک سو و لبنان، سوریه و ایران از سوی دیگر بیش از هر منطقه دیگری در معرض خطر قرار خواهد داشت و این به دلیل نزدیکی این کشور به ایران و نیز شرایط بی‌ثبات داخلی بحرین است.

این مسؤول سابق انگلیس افزود: من خالد بن احمد را از مدت‌ها پیش می‌شناسم او مرد خوبی است و به همین دلیل از اظهارات او تعجب کردم. اخیرا متوجه تحرکات تدریجی بحرین (آل خلیفه) علیه مساله فلسطین شدم. متاسفانه به نظر می‌رسد که بحرین تقریبا مستعمره‌ای برای عربستان و آمریکا شده است.

وی ادامه داد: از اعتراضات سال ۲۰۱۱ در بحرین شاهد تسلیم خاندان حاکم بحرین در برابر عربستان بوده‌ایم زیرا این خاندان ترسیده‌اند و همین علت نزدیکی موضع‌گیری‌هایش به موضع‌گیری‌های آمریکا و اسرائیل علیه ایران است.

فورد که مدت سه سال به عنوان سفیر انگلیس در سوریه فعالیت داشت، دستاوردهای دولت سوریه و پیشرفت این کشور در اجرای اصلاحات در سایه ریاست‌جمهوری بشار اسد را ستود.

وی پس از آغاز درگیری‌ها در سوریه در سال ۲۰۰۱ ابراز ناامیدی کرده و گفت: این جنگ از همان روز اولش با هدف دخالت در امور سوریه آغاز شد.

وی برخی اتهامات که از سوی رسانه‌ها مبنی بر دریافت مبالغی از دولت سوریه از طریق جمعیت سوریه-انگلیس به او زده می‌شود را تکذیب کرد و گفت: جمعیت سوریه - انگلیس نمی‌تواند به دلایل سیاسی فعالیت‌هایی در داخل انگلیس داشته باشد و من هیچ‌گونه وجهی را از دولت سوریه یا هر طرف سوری دیگری دریافت نکرده‌ام.

نظرات بینندگان