اسکان نیوز نوشت: نجفی اولین شهردار منتخب شورای پنجم شهر تهران پس از هفت ماه استعفا داد و شورای شهر اصلاح طلب برای بار دوم دست به انتخاب شهردار زد و سرانجام پس از کش و قوس های فراوان، به «افشانی» به عنوان سکاندار جدید بهشت رای اعتماد داد.
از همان اولین روزهای انتخاب دومین شهردار اصلاح طلب پایتخت زمزمه هایی مبنی بر تغییر رییس مرکز ارتباطات شهرداری تهران به گوش می رسید. اخبار درگوشی سرانجام قوت گرفت و «فرزاد خلفی» به عنوان جدیترین گزینه ریاست مرکز ارتباطات و امور بین الملل شهرداری تهران مطرح شد.
حال خبرها حاکی از آن است که سیاسیون لرستانی درحال اعمال فشار به شهردار پایتخت جهت انتخاب «خلفی» به عنوان مدیر روابط عمومی شهرداری تهران هستند و سهم خواهی سیاسی، جناحی و حتی قومیتی کار را به جایی رسانده که مهره های قالیباف در بالاترین مسند شهرداری اصلاح طلب منصوب شوند.
از سوی دیگر، شنیده شده که این فرد كه معاون روابط عمومي دوره قاليباف بوده، با صرف هزینه ی هنگفت تبلیغاتی در تلاش است خبر انتصاب قریب الوقوع خود را در کانال های تلگرامی و رسانه های پولی فضای مجازی منتشر کند تا امکان عقب نشینی مدیران شهرداري در این باره وجود نداشته باشد؛ مشاهده ي يك خبر يكسان در كانالهاي مختلف چپ و راست در ساعات گذشته، حكايت از تداوم فشار تبلبغاتي وي نيز دارد.
«فرزاد خلفی» مهره مورد وثوق شهرام گیل آبادی که سابقه آشنایی این دو به مجمع تشخیص مصلحت نظام باز میگردد قرار است بعنوان یکی از نزدیک ترین افراد به شهردار تهران منصوب شود.
با انتصاب «خلفی» امیدها برای بهبود روند کج دار و مریز سیستم معیوب روابط عمومی شهرداری تهران از بین خواهد رفت.
داستان شهرداری تهران،قصه پرغصهای است که گویی هرچهارسال صحنه سهم خواهی قومیتی میشود و گروههای مختلف هم زبان سعی میکنند تا با لابی «مصلحت» را فدای «منفعت» کنند.
پروپاگاندای خبری «خلفی» برای قالیباف
در دوران «خلفی» حجم اخبار شهرداری تهران به طرز فزایندهای افزایش یافت و حتی مدیران میانی مناطق و سازمان ها نیز برای خود حقی قائل شدند تا کوچکترین و پیش پا افتاده ترین کارهایی که وظیفه نهاد خدماتی شهرداری تهران بود را به خبر تبدیل و رسانه ای کنند.
فضای مجازی، شبکه های تلویزیونی و رسانه های تحت کنترل و نفوذ شهرداری تهران پر شد از اخبار دست چندمی که انتشارش حالا برای مدیران شهرداری تهران نه تنها حیاتی بلکه رقابتی با سایر هم ردههای خود شده بود.
ماحصل این تلاش،کلید زدن پروپاگاندای رسانه ای برای قالیباف بود که «خلفی» به عنوان سکاندار اصلی این ماجرا از هیچ تلاشی برای راه انداختن امپراطوری رسانه ای برای قالیباف دریغ نکرد. حالا اخباری به گوش میرسد که صحنه گردان اصلی بازیهای رسانهای اصولگرایان در زمان شهرداری قالیباف، دوباره به «بهشت» 12 ساله همفکران خود باز خواهد گشت.
افشانی و ادامه روند انتصابات قومیتی؟
یکی از بزرگترین نگرانی های شورای پنجم در زمان انتخاب افشانی، اداره شهر به شیوه قومیتی بود و این موضوع واکنش اعضای شورای را در برداشت.
حسن رسولی در این خصوص گفته بود: «بنده نگرانم در صورتی که آقای افشانی شهردار تهران شود با سازمان تک لهجه مواجه شویم که این یکی از بیماریهای نظام اداری در کشور ما محسوب میشود.» و مجید فراهانی نیز این نگرانی را این طور بیان کرده بود: « امیدواریم با روی کار آمدن ایشان شاهد شهرداری تک لهجهای نباشیم و افرادی از یک قومیت خاص در شهرداری تهران منصوب نشوند.»
البته افشانی هم که به دنبال جلب اعتماد اعضای شورای شهر تهران برای تصدی پست شهرداری بود این طور پاسخ داده بود که اگر قرار باشد فقط بر اساس قومیت انتخاب کنم، اقدامی بسیار ناپسند و نژادپرستانه خواهد بود و عنوان کرده بود که شهردار بیشک این رویکرد را نخواهد داشت .
حال باید دید که افشانی برسر قول و قرار خود با شورایی که از آن رای اعتماد گرفته باقی میماند یا با انتصاب «خلفی» اولین بدعهدی خود با اصلاحات را رقم می زند؟