پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : همه ساله از ماه آوریل تا ژوئن در شمال اسپانیا کارگرانی دیده میشوند که با کلاه های چراغ دار و چکمههای گلآلود شبانه به برداشت محصولی گرانبها مشغولند.
به گزارش «انتخاب»؛ مارچوبه که در اسپانیا طلای سفید نامیده میشود گیاهی دائمی است اما سه فصل باید سپری شود تا گیاه برای برداشت آماده شود.
در فصل اول تاجی با شش اینچ ریشه روی آن میروید. در فصل دوم، تاج تبدیل بههاگ میشود. در فصل سوم میتوان گیاه را برداشت کرد، ولی بهترین زمان برداشت هنگامیاست که گیاه ۶ تا ۸ ساله باشد.
به دلیل این که فصل رشد مارچوبه کوتاه است و باید با دست چیده شود، قیمت بالایی دارد.
همچنین مارچوبه سفید باید به صورت شبانه برداشت شود زیرا نور خورشید باعث بنفش رنگ شدن نوک آن و نیز کاهش آب آن میشود.