کد خبر: ۴۱۷۱۴
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۲۵ : ۱۶ - ۲۶ مهر ۱۳۹۰

وعده پاداش به افشاگران تقلب

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
فیفا به بازیکنان و مقام‌های این سازمان در ازای فاش کردن موارد تبانی و تقلب وعده پاداش و بخشش داد.

به گزارش انتخاب به نقل از برنا، فدراسیون جهانی فوتبال، فیفا، قرار است به بازیکنان و مقام های این سازمان در ازای فاش کردن موارد تبانی و تقلب وعده پاداش و بخشش بدهد.

"کریس ایتون"، مدیر امنیتی فیفا گفت که طی چهار ماه نخست سال آینده مشوق هایی برای افشا کنندگان در نظر گرفته خواهد شد.

وی در یک نشست خبری در لندن گفت که شواهد رو به افزایشی از اعمال نفوذ دسته های تبهکار در صدها مسابقه فوتبال از طریق بنگاه های شرط بندی به دست آمده است.

به گزارش بی بی سی، ایتون گفت که شیوه این گروه ها غالبا ارعاب نوجوانانی است که تازه کار خود را آغاز می کنند و از آنها می خواهند که به درخواست های غیرقانونی این گروه ها تن بدهند.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۰:۵۱ - ۱۳۹۰/۰۷/۲۷
0
2
وعده پاداش به افشاگران تقلب ..... چه تیتر معنی داری
یک جهان سومی
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۰:۵۴ - ۱۳۹۰/۰۷/۲۷
0
0
اگه همین کار تو ایران صورت بگیره ، مبالغ پاداش برای افشای اختلاسها و موارد دیگه از خود اختلاسها بیشتر میشه
نظرات بینندگان