کد خبر: ۴۲۳۸۵
تاریخ انتشار: ۳۹ : ۱۳ - ۰۳ آبان ۱۳۹۰

حسین رفیعی: تلویزیون پول نمی دهد، از جیمیل و یوتیوب و...هم نباید حرف بزنی!

حسین رفیعی، بازیگر و مجری درباره برنامه‌های تخصصی نوجوانان می‌گوید: عدم استقبال نوجوانان از برخی از برنامه‌ها قبل از هر چیز به سیاست‌های صدا و سیما در تولید برنامه برمی‌گردد. شرایطی وجود دارد که تهیه‌کنندگان مجبورند با بودجه معین، تعداد خاصی برنامه تولید کنند به طوری که حتی گاهی برای تهیه محل تصویربرداری و وسایل صحنه با مشکل روبه‌رو هستند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
قدس انلاین: حسین رفیعی، بازیگر و مجری درباره برنامه‌های تخصصی نوجوانان می‌گوید: عدم استقبال نوجوانان از برخی از برنامه‌ها قبل از هر چیز به سیاست‌های صدا و سیما در تولید برنامه برمی‌گردد. شرایطی وجود دارد که تهیه‌کنندگان مجبورند با بودجه معین، تعداد خاصی برنامه تولید کنند به طوری که حتی گاهی برای تهیه محل تصویربرداری و وسایل صحنه با مشکل روبه‌رو هستند.

وی در ادامه با اشاره به این که بیشتر مخاطبین تنها 2 مجری را می بینند در حالی که حداقل پنجاه نفر در پشت صحنه برای ساخت این برنامه تلاش می‌کنند توضیح می‌دهد: گاهی اوقات هم افراد بعد از گذشت چند ماه از پخش برنامه دستمزد خود را دریافت می‌کنند.

بازیگر «شیب تند» با تاکید بر محدودیت‌های موجود در صدا و سیما برای برنامه‌سازی ادامه می‌دهد: این محدودیت‌ها باعث می‌شود که مجری خیلی مواقع برخی حرف‌ها و حرکات را نتواند انجام دهد. مثلا موضوع برنامه اینترنت است اما مجری نباید از چت،فیس‌بوک، ایمیل،جی‌میل، یوتیوپ و ...حرف بزند.
نظرات بینندگان