پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : زني در دادگاه گفت: منصرف شدن برادرم از ازدواج با خواهر شوهرم باعث به وجود آمدن اختلافات زيادي در زندگي مشترك ما شده است.
به گزارش ایسنا به نقل از انتخاب، زن جواني با حضور در دادگاه خانواده درخواست طلاق خود را ارائه داد. وي درخصوص دليل جدايي از شوهرش گفت: همسرم با من همانند كودكي رفتار ميكند كه قدرت تصميمگيري در زندگي را ندارد و دليل رفتارهاي او اختلاف سني 15 ساله ما است.
زن جوان ادامه داد: زماني كه به عقد همسرم در آمدم 22 سال سن داشتم و همسرم 37 ساله بود. اما بعد از گذشت ده سال از زندگي مشتركمان با وجود اختلافات زياد نتوانستيم در كنار يكديگر به زندگي مشترك ادامه دهيم. زيرا همسرم خود را عاقلتر از همه اطرافيان ميداند.
وي افزود: تفاوت سني من و همسرم با اينكه زياد است اما او به شدت به خواهرش وابسته است. به طوري كه گاهي من را در خانه تنها ميگذارد و با خواهرش به سفرهاي طولاني مدت ميرود و دليل اين كار خود را تنهايي خواهرش ميداند و ميگويد خواهرم به دليل اينكه تاكنون ازدواج نكرده است نيازمند محبتهاي من است و من به عنوان برادر بايد هر طور كه او ميخواهد رفتار كنم.
وي عنوان كرد: البته دليل اصلي جدايي من و همسرم، خواهرش است زيرا حدود دو سال گذشته تنها برادرم قرار بود با خواهر شوهرم ازدواج كند اما بعد از مدتي به دليل رفتارهاي ناپسند او از اين موضوع منصرف شد و تاثير منفي منصرف شدن برادرم براي ازدواج با خواهرشوهرم، به قدري زياد بود كه بارها به دليل همين مساله شوهرم مرا كتك زده است.
زن جوان خاطرنشان كرد: بعد از گذشته ده سال از زندگي مشترك هنوز نميدانم حقوق و مزايايي همسرم چه مقدار است و هميشه اين مساله را به دليل اينكه توقع من از او در زندگي زياد نشود، پنهان ميكرد. با اينكه همسرم مهندس الكترونيك است و از نظر تحصيلي در مرتبه بالايي قرار دارد اما از نظر اجتماعي و رفتار با ديگران به شدت ضعيف است.
وي در پايان گفت: همسرم گياهخوار است و به همين دليل براي من موادغذايي تهيه نميكند و خانواده من مجبور هستند موادغذايي مورد نياز من را برايم تامين كنند. اكنون خواهان مهريه 124 سكهايي خود هستم و ديگر نميخواهم با همسرم به زندگي ادامه دهم.
شوهر اين زن كه در دادگاه حضور داشت بيان كرد: من نيز خواهان جدايي از همسرم هستم، تمام حق و حقوق همسرم را به طور كامل پرداخت ميكنم، زيرا بعد از گذشت ده سال، تمامي احترامهاي بين ما از بين رفته است.
به گزارش ايسنا، قاضي دادگاه بعد از شنيدن اظهارات طرفين حكم طلاق را صادر و مرد را محكوم به پرداخت مهريه كرد.