arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۴۲۵۰۹۴
تاریخ انتشار: ۴۶ : ۱۲ - ۲۹ مرداد ۱۳۹۷

فعالیت ۲۷ جایگاه عرضه دام زنده در تهران برای عید قربان

معاون بهره برداری و بهداشت سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار شهرداری تهران گفت: پراکندگی دام در سطح شهر آسیب‌های محیط زیستی و انتشار بیماری‌های مشترک میان دام و انسان را به دنبال خواهد داشت؛ لذا لازم است برای حفظ سلامتی جامعه در مکانی بهداشتی و زیر نظر دامپزشک ذبح دام‌ها انجام شود.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

معاون بهره برداری و بهداشت سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار شهرداری تهران از فعالیت ۲۷ جایگاه عرضه دام زنده در سطح شهر تهران برای عید سعید قربان خبر داد.

به گزارش ایسنا، علی عفتی در حاشیه بازدید خبرنگاران از مرکز عرضه دام زنده در منطقه ۲ تهران در جمع خبرنگاران گفت: نزدیک به ۲۰ سال است که شهرداری برای پاسخگویی به نیاز شهروندان مراکز موقت عرضه دام زنده در سطح شهر تهران را برپا می‌کند.

وی افزود: امسال نیز ۲۷ جایگاه در سطح مناطق شهر تهران برای روز عید قربان به ارائه خدمات به شهروندان می‌پردازند و همچنین ۱۷ جایگاه خیریه نیز با کمک سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار تجهیز می‌شود و بحث‌های بهداشتی این مراکز نیز توسط این سازمان انجام خواهد شد.

عفتی ادامه داد: پراکندگی دام در سطح شهر آسیب‌های محیط زیستی و انتشار بیماری‌های مشترک میان دام و انسان را به دنبال خواهد داشت؛ لذا لازم است برای حفظ سلامتی جامعه در مکانی بهداشتی و زیر نظر دامپزشک ذبح دام‌ها انجام شود.

وی تاکید کرد: نزدیک به ۵۰۰ گروه ذابح در مراکز عرضه دام زنده شهر تهران حضور خواهند داشت و دام‌ها در ابتدا به آغل‌های این مناطق منتقل می‌شوند و مردم پس از خرید دام خود از سلامت دام مورد نظر پس از معاینات دامپزشک مطمئن خواهند شد. در این مرحله کسانی که مایل باشند می‌توانند دام را به خانه ببرند یا ذبح آن‌ها در همین مراکز انجام شود که ما درخواست می‌کنیم که حتما ذبح در همین مراکز انجام شود چرا که برخی بیماری‌ها با معاینه لاشه که در این مراکز انجام می‌شود قابل تشخیص است.

معاون سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار شهرداری تهران با اشاره به اینکه موضوع وجود بیماری‌های مشترک میان انسان و دام و همچنین آلودگی‌های زیست محیطی موضوع بسیار پر اهمیتی است افزود: هر دام حدود ۳۰ درصد ضایعات به همراه دارد که باعث ایجاد معضلات محیط زیستی بسیاری خواهد بود؛ لذا از همه شهروندان درخواست می‌کنیم که دام خود را در همین مراکز ذبح کنند تا لاشه آن مورد معاینه دامپزشک قرار گیرد. بی تردید هر قسمت از لاشه به هر دلیلی ضبط شود غرامت آن به شهروندان پرداخت خواهد شد.

وی ادامه داد: با توجه به گرمی هوا تمام تلاش خود را کردیم تا پروسه کشتار دام‌ها در کوتاهترین زمان ممکن انجام شود تا مردم زمان کمتری را معطل شوند، اما باید به این موضوع توجه داشته باشیم که در بهترین کشتارگاه‌ها که به صورت مکانیزه عمل می‌کنند در یک شیفت در بهترین حالت حدود ۳۰۰۰ کشتار انجام می‌شود. با توجه به شرایط مراکز موقت ما قطعا مراحل پروسه خرید شهروندان، کمی زمان بر خواهد بود.

وی در خصوص زمان فعالیت این مراکز نیز گفت: از صبح روز فردا همزمان با روز عرفه از ساعت ۹ صبح تا ۹ شب این مراکز فعالیت خواهند داشت و سه مرکز عرضه دام زنده به صورت دائم در سه منطقه ۴، ۱۸ و ۱۵ در این دو روز به صورت شبانه روزی فعالیت خواهند کرد تا بهترین خدمات به شهروندان ارائه شود.

نظرات بینندگان