پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : بار دیگر شماری از کاتولیکهای فرانسه چهارشنبه شب در اعتراض به برگزاری یک نمایش توهین آمیز به کاتولیکها در پاریس تظاهرات کردند. حدود یکصد و پنجاه تن از کاتولیک ها شب گذشته در یکی از محله های شمال شرقی پاریس در برابر سالنی که این نمایش توهین آمیز در آنجا برگزار می شود، تظاهرات برپا کردند. این نمایش دراماتیک که نارضایتی کاتولیکهای فرانسه را برانگیخته است، کار یک درام نویس ایتالیایی به نام رومئو کاستلوچی است.
به گزارش انتخاب،این نمایش در ابتدا در سالن تئاتر شهر پاریس در مرکز پایتخت فرانسه به اجرا گذشته شد اما تقریبا هر روز به علت اعتراضات کاتولیکها در پاریس اجرای آن مختل می شد به همین علت به سالن شماره یکصد و چهار در شمال شرقی پایتخت انتقال یافت و تا ششم نوامبر در این سالن اجرا خواهد شد. کاتولیکهای پاریس بر این عقیده هستند که برخی بخشهای این نمایش نامه به ویژه دقایق پایانی آن توهین به اعتقادات آنها است.
در یکی از صحنه های پایانی این نمایش برای اینکه دردها و رنجهای حضرت عیسی (ع) نشان داده شود، چهره ای توهین آمیز از این پیامبر به نمایش گذاشته می شود. تظاهر کنندگان معترض کاتولیک که بیشترشان جوان بودند و شمع، صلیب یا کتابهای دعا در دست داشتند، در برابر یکی از ورودیهای سالن محل نمایش این درام تجمع کردند و شعارهایی با این مضمون خواندند: من مسیحی ام و از این مسئله خوشحالم.
تظاهر کنندگان کاتولیک که در میان آنها چند کشیش نیز مشاهده می شدند، پارچه نوشته های بزرگی حمل می کردند که روی آنها نوشته شده بود : ما همه مسیحی هستیم و از این بابت به خود می بالیم ، خصومت با مسیحیت بس است . دولت فرانسه در پوشش حمایت از آزادی بیان و هنر از هرگونه فعالیت دین ستیزانه حمایت می کند.
گفته می شود برخی رسانه های فرانسه که با حمایت مالی لابی های صهیونیست در این کشور شکل گرفته اندبه اشکال مختلف به ادیان و پیروان آنها اهانت می کنند.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از پاریس، حدود یکصد و بیست مامور پلیس و نیروی امنیتی فرانسه برای جلوگیری از به خشونت کشیده شدن تظاهرات چهارشنبه شب در اطراف سالن محل نمایش مستقر شده بودند.