کد خبر: ۴۳۳۶۰۷
تاریخ انتشار: ۴۶ : ۱۴ - ۱۵ مهر ۱۳۹۷

سخنگوی قوه قضائیه: مجازات مجرمی که از طریق اینترپل دستگیر شود متفاوت خواهد بود

حجت‌الاسلام محسنی‌اژه‌ای‌ گفت: همه ارکان نظام اسلامی از جمله دستگاه قضایی در بازگرداندن مجرمان فراری و متخلفان اقتصادی به داخل کشور دولت و پلیس را کمک می کنند.دولت جمهوری اسلامی به گونه‌ای است که می‌تواند تلاش کند و برخی از مجرمین را به کشور بازگرداند اما در تعیین مجازات برای مجرمی که فرار کرده و از طریق اینترپل به کشور برگردانده می‌شود متفاوت خواهد بود.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

 

سخنگوی قوه قضاییه گفت: همه ارکان نظام اسلامی از جمله دستگاه قضایی در بازگرداندن مجرمان فراری و متخلفان اقتصادی به داخل کشور دولت و پلیس را کمک می کنند.

حجت‌الاسلام محسنی‌اژه‌ای‌ سخنگوی قوه قضاییه در حاشیه مراسم تودیع و معارفه رئیس‌کل دادگستری کردستان در جمع خبرنگاران در سنندج، در رابطه با پرونده‌ مربوط به سکه ثامن گفت: همیشه توصیه کرده‌ایم که اگر افراد به هر دلیلی مرتکب جرمی می‌شوند از کشور خارج نشوند این به نفع آنها است که در کشور بمانند و از خودشان دفاع کنند.

وی تصریح کرد: کسی که از کشور خارج شود، چون یک آدم فراری محسوب می‌شود پیوسته در عذاب و رنج خواهد بود در صورتیکه اگر این افراد بمانند و از خود دفاع کنند شاید واقعا دفاع آنها توجیه لازم را داشته باشد و تبرئه شوند و اگر هم محکوم شد معلوم نیست این مجازات سنگین‌تر از چیزی باشد که از کشور فرار کنند.

وی تاکید کرد: دولت جمهوری اسلامی به گونه‌ای است که می‌تواند تلاش کند و برخی از مجرمین را به کشور بازگرداند اما در تعیین مجازات برای مجرمی که فرار کرده و از طریق اینترپل به کشور برگردانده می‌شود متفاوت خواهد بود.

وی اضافه کرد: به کسانی که به هر دلیل جرمی مرتکب یا به انجام جرمی متهم شده‌اند و الان در خارج از کشور هستند این توصیه را دارم به نفعشان است که برگردند و از ارفاق های قانونی بهره‌مند شوند.

محسنی‌اژه‌ای افزود: متاسفانه برخی از کشورها به تعهدات خود حتی در موضوع پرونده‌های مفاسد اقتصادی حاضر به همکاری در زمینه دستگیری و استرداد مجرمین نیستند.

سخنگوی قوه قضائیه در مورد عملکرد و شرایط دستگاه‌های قضا در سطح استان‌ها در برخورد با اخلال‌گران اقتصادی، اظهار کرد: این مهم در کل کشور با قدرت خاصی انجام و در همین هفته توسط دادگاه ویژه که برای اخلال‌گران در شیراز شروع به کار کرده‌است دادگاه علنی برگزار می‌شود.

نظرات بینندگان