کد خبر: ۴۳۸۲۸۳
تاریخ انتشار: ۲۰ : ۰۹ - ۰۹ آبان ۱۳۹۷

دادگاه روحانی سرشناس سعودی به تعویق افتاد

دولت سعودی که تحت فشار جهانی ناشی از ربودن و ترور 'جمال خاشقچی' روزنامه نگار مخالف بن سلمان ولیعهد این کشور قرار دارد، رسیدگی به اتهامات 'سلمان العوده ' یکی از روحانیون سرشناس این کشور را به تعویق انداخت.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

دولت سعودی که تحت فشار جهانی ناشی از ربودن و ترور 'جمال خاشقچی' روزنامه نگار مخالف بن سلمان ولیعهد این کشور قرار دارد، رسیدگی به اتهامات 'سلمان العوده ' یکی از روحانیون سرشناس این کشور را به تعویق انداخت.

به گزارش ایرنا، 'عبدالله' فرزند العوده در حساب کاربری توئیتر خود نوشت: دادگاه ویژه رسیدگی به اتهام سلمان العوده که از سوی دادستان درخواست مجازات اعدام برای او شده است را به تعویق انداخت.
وی به جزییات بیشتری در این خصوص اشاره نکرد.
نیرو‌های امنیتی عربستان سپتامبر سال ۲۰۱۷ سلمان العوده را به همراه ۱۰ تن دیگر به اتهام تشکیل هسته‌های ضد امنیتی دستگیر و روانه زندان کردند.
دادستان ۳۷ اتهام به او تفهیم کرده که مهم‌ترین آن فساد فی الارض و ارتباط با سازمان اخوان المسلمین در داخل و خارج کشور می‌باشد. بخش عمده‌ای از اتهامات وی امنیتی اعلام شده است.
العوده معاون دبیرکل اتحادیه بین المللی جهان اسلام را برعهده دارد. نهادی که طی سال‌های گذشته از سوی عربستان به عنوان یک نهاد ترورستی معرفی شده است. دبیرکلی این نهاد را 'یوسف القرضاوی' به عهده دار می‌باشد که بعد از سقوط دولت 'محمد مرسی' رییس جمهوری مصر در دوحه قطر ساکن است.
عربستان به همراه امارات، بحرین و مصر از ۵ ژوئن ۲۰۱۷ (۱۵ خرداد ۹۶) با متهم کردن قطر به حمایت از تروریسم روابط خود با این کشور را قطع کرده اند.
سپتامبر سال ۲۰۱۷ میلادی و فقط چند ماه بعد از انتصاب 'محمد بن سلمان' به سمت ولیعهد عربستان ده‌ها تن از تجار، روحانیون، شاهزادگان، فعالان حقوق بشر و حقوق زنان و علمای این کشور دستگیر و روانه زندان شده‌اند.
در حالی که این بازداشت‌ها انتقاد مجامع بین‌المللی از جمله عفو بین‌الملل، دیده‌بان حقوق بشر و اتحادیه اروپا را در پی داشته است، رژیم سعودی همچنان به سرکوب مخالفان و فعالان حقوق بشر و فعالان حقوق زنان ادامه می‌دهد که جدیدتری آن ربودن و ترور جمال خاشقچی روزنامه نگار مخالف بن سلمان است که با وجود گذشت ۴ هفته از قتل او، سعودی‌ها هنوز عامل اصلی صدور فرمان قتل او را معرفی نکرده اند.

نظرات بینندگان