پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
پسر قذافی در دیدار با یک مقام امنیتی لبنانی فاش کرد که پدرش امام موسی صدر را کشته است.
به گزارش انتخاب به نوشته روزنامه الرای العام -چاپ کویت- یک مقام امنیتی لبنان در سال 2010 در آتن، پایتخت یونان با سیفالاسلام قذافی، پسر معمر قذافی، رهبر پیشین لیبی دیدار کرده و از وی درباره سرنوشت امام موسی صدر پرسیده است و او نیز در پاسخ گفته که امام موسی صدر به همراه دو تن از همراهانش در لیبی کشته شده است. سیفالاسلام همچنین تاکید کرده که امیدی به پیدا شدن آنها نیست و احتمال زنده بودنشان صحت ندارد.
بنا بر این گزارش، در این دیدار، سیفالاسلام فاش کرده است که پدرش امام موسی صدر و همراهانش را کشته و این تصمیم نیز تنها چند روز پس از آنکه دستور بازداشت آنها را صادر کرده بود، گرفته شده چرا که دیدار پرتنش امام موسی صدر و قذافی موجی از هیاهو ایجاد کرده بود و به همین خاطر قذافی دستور داد تا وی و همراهانش را دستگیر کنند و پس از چند روز نیز دستور اعدام آنها را صادر کرد.
امام موسی صدر به همراه شیخ محمد یعقوب و یک روزنامهنگار به نام عباس بدرالدین 31 اوت 1978 به دعوت رسمی قذافی به لیبی سفر کردند و از آن پس دیگر کسی از وضعیت آنها مطلع نیست.
همه این اخبارو چرا تازه دارن تعریف میکنند؟
سال 2000 دیدنش الان میگن 30 سال پیش مرده
حیران شد و بگرفت بدندان سر انگشت
که کشته کرا کشتی تا کشته شدی زار
تا باز کجا کشته شود آنکه تورا کشت
او قطعا رجعت خواهد کرد و در رکاب صاحب الزمان خواهد بود . اللهم الرزقنا الشهادة فی سبیلک تحت رایة نبیک مع ولیک.