کد خبر: ۴۴۱۲۲
تاریخ انتشار: ۰۳ : ۱۱ - ۲۱ آبان ۱۳۹۰

برزیل: مخالف هرگونه اقدامات قهری علیه ایران هستیم

برزیل روز جمعه اعلام کرد که این کشور مخالف هرگونه «اقدامات قهری» علیه ایران در خارج از چارچوب شورای امنیت است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
برزیل روز جمعه اعلام کرد که این کشور مخالف هرگونه "اقدامات قهری" علیه ایران در خارج از چارچوب شورای امنیت است.

به گزارش انتخاب، آنتونیا پاتریوتا، وزیر خارجه برزیل، در این باره گفت: اقدامات قهری می‌تواند در شورای امنیت مورد بحث قرار گیرد اما ما اینگونه ابتکارعمل‌ها را خارج از چارچوب (بین‌المللی) غیرقابل تصور می‌دانیم.

در واکنش به این تحولات، وزیر خارجه برزیل، با بیان اینکه کشورش به دنبال  ایجاد «اعتماد و کاهش تنش» است، تاکید کرد: ما بر این باوریم که گفت‌وگو و دیپلماسی می‌تواند به اعتمادسازی کمک کند و پیشرفت ایجاد کند.

وزیر خارجه برزیل همچنین گفت که کشورش گزارش تازه آژانس درباره برنامه اتمی ایران را مطالعه کرده و با دیگر اعضای شورای امنیت سازمان ملل برای  اتخاذ گام‌های بعدی در تماس بوده است.

 در پایان سال ۲۰۱۱ میلادی دوره عضویت غیردایم برزیل در شورای امنیت به پایان می‌رسد.

برزیل که به آخرین دور از تحریم‌های ایران رای منفی داده بود، به همراه ترکیه تلاش کرد که در مناقشه هسته‌ای ایران میانجی‌گری کند، اما کشورهای غربی با آن مخالفت کردند.


نظرات بینندگان