پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : كمپاني برادران وارنر قصد دارد فيلم زندگي «ماركو پولو»، تاجر معروف ونيزي را به پرده سينماهاي جهان بياورد.
به گزارش انتخاب به نقل از ایسنا، كمپاني برادران وارنر اعلام كرد، پروژه فيلم سفرهاي ماركوپولو در قرن سيزدهم را مقابل دوربين خواهد برد و «مايك جونز» براي نگارش فيلمنامه انتخاب شده است.
به گزارش ورايتي، هنوز كارگردان مورد نظر اين كمپاني بزرگ براي هدايت اين پروژه فيلم انتخاب نشده است.
مارکوپولو تاجر و جهانگرد ونيزي بود كه بين سالهاي 1271 تا 1295 از اروپا به آسيا سفر کرد و 17 سال در چين اقامت داشت.
مارکو پولو به همراه پدرش و عمويش از اولين اروپاييهايي بودند که از طريق جاده ابريشم به چين سفر کردند و به ملاقات نوه چنگيزخان و اولين امپراتور چين رفتند. آنها در اين سفر از سرزمينهايي همچون بيتالمقدس و ايران و آسياي ميانه بازديد کردند.
اين درحاليست كه برخي مورخان معتقدند که مارکوپولو هيچگاه از زادگاهش خارج نشد و تمام سفرنامههاي او در واقع داستانهاي دست دومي درباره چين، ژاپن و امپراطوري مغول هستند که فرسنگها دورتر از مشرق زمين، در سواحل درياي سياه از بازرگانان ايراني شنيده بود.