کد خبر: ۴۴۲۶۰
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۴ : ۱۳ - ۲۲ آبان ۱۳۹۰

تنديس فردوسي در شهر رم مرمت شد

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
واحد مرکزی خبر: تندیس حکیم ابوالقاسم فردوسی، شاعر حماسه سرای ایران در شهر رم، به ابتکار رایزنی سفارت جمهوری اسلامی ایران در ایتالیا و با همکاری شهرداری رم، مرمت شد.

«اکبر قولی» ، سرپرست رایزنی فرهنگی ایران در ایتالیا گفت: مجسمه فردوسی که یک متر و 85 سانتیمتر ارتفاع دارد و از سنگ مرمر سفید ساخته شده است، در طول زمان به دلیل شرایط آب و هوایی در معرض تخریب قرار گرفته بود که خوشبختانه این اثر پس از مرمت به وضع اولیه خود برگشت.

قولی افزود: با توجه به اهمیت وجود این اثر فاخر در پایتخت تاریخی ترین کشور اروپا و به دنبال درخواست های ایرانیان مقیم و گردشگران ایرانی که وجود این تندیس را در شهر رم مایه مباهات خود می دانند، با پیگیری رایزنی فرهنگی سفارت ایران در ایتالیا، معاونت میراث فرهنگی شهرداری رم این مسئولیت را به عهده گرفت وعملیات ترمیم را یک گروه مجرب از استادان مرمت ایتالیا در دوماه انجام دادند.

مجسمه فردوسی در میدانی به همین نام در یکی از مناطق سرسبز شهر رم قراردارد و محل تردد گردشگران خارجی و نیز از گردشگاه های شهروندان رمی است. یک شهروند رمی درباره تندیس فردوسی به خبرنگار واحد مرکزی خبر گفت: به نظر من این مسئله که مجسمه فردوسی شاعر بزرگ ایران در قلب سبز شهر تاریخی رم نصب شده است، بسیار مهم و پر معناست.

یک شهروند دیگر رمی هم گفت: از اینکه می بینم مجسمه فردوسی مرمت شده است بسیار خوشحالم چرا که مردم و گردشگران خارجی می توانند از دیدن این اثرهنری زیبا لذت ببرند. تندیس فردوسی درایتالیا اثر استاد ابوالحسن صدیقی، نقاش و پیکر تراش ایرانی، پنجاه و سه سال قبل از تهران به رم منتقل شده است.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ایرانی
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۶:۰۷ - ۱۳۹۰/۰۸/۲۲
0
6
اونوقت خودمان نسبت به آثار تاریخیمان اینقدر بی تفاوت !؟
هیهات !!!
نظرات بینندگان