پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
صهیونیستهای فارسیزبان ظریف را متهم کردند که بیخبر از رنج مردم وعده سرخرمن داده است. استفاده از تحریف برای تخریب فریبی دیرینه است اما چندان دیرپا نیست و به سرعت افشاء میشود.
مشاور رئیس جمهور نوشت:
مقام معظم رهبری در تاریخ چهارم آذر ۱۳۹۷ در دیدار با کارگزاران نظام و میهمانان کنفرانس وحدت اسلامی فرمودند: "شنیدهاید که رئیسجمهور یاوهگوی آمریکا، حکام سعودی را به «گاو شیرده» تعبیر کرد. اگر آل سعود از اهانت به خودش بدش نمیآید بهجهنم؛ اما این اهانت به مردم آن کشور و ملتهای مسلمان است."
هیچکس در ایران یا خارج برای چنین سخنی تیتر نخواهد زد که:" رهبری آل سعود را به جهنم حواله داد."
اما چهار سال پیش در بیستم مرداد ۱۳۹۳ وقتی رئیس جمهور در جمع سفرای ایران گفت: "عدهای شعار سیاسی میدهند اما بزدل سیاسی هستند هر وقت مذاکره میشود، میگویند میلرزیم؛ به جهنم، بروید جای گرم که نلرزید، خدا شما را ترسو و لرزان آفریده است."
روزنامه وطن امروز در تحریفی آشکار تیتر زد: "روحانی خطاب به منتقدان: بروید به جهنم"
دبیران جوان و جویای نام این نشریه با تغییر ترتیب کلمات روحانی و تحریف لفظی و معنوی بیان، او را متهم کردند که منتقدانش را به جهنم حواله کردهاست. این تحریف آنقدر تکرار و تأکید شد که از آن پس یکی از ترجیع بندهای دائمی دلواپسان علیه روحانی همین تعبیر خودساخته بود.
این روش کثیف امروز بار دیگر بهکار گرفته شده است تا به خدمت تخریب وزیر امور خارجه ایران درآید.
ظریف در ایتالیا را در پاسخ به این سؤال که «شما بارها تأکید کردهاید که ایران از سال ۱۹۷۹ (انقلاب ۵۷) دوام آورده» گفت: «ایران نه ۴۰ سال از سال ۱۹۷۹ که ۷ هزار سال دوام آورده و میآورد. ما دوام آوردهایم و پیشرفت کردهایم. تاریخ امپراطوری ایران و ایتالیا از عمر برخی کشورهای مدعی بیشتر است و برای همین است که زیر بار زور نمیرویم چون میدانیم هیچ قدرتی دائمی نیست.»
اینبار صهیونیستهای فارسیزبان او را متهم کردند که بیخبر از رنج مردم وعده سرخرمن دادهاست.
استفاده از تحریف برای تخریب فریبی دیرینه است اما چندان دیرپا نیست و به سرعت افشاء میشود.
* واقعیت چه بود؟
دقایقی بعد از این اظهارات وزیر امورخارجه مشخص شد که متاسفانه وی متن برجام را کامل نخوانده یا حداقل «با دقت» نخوانده است. احمد توکلی، نماینده دوره نهم مجلس درباره این موضوع گفت: «سه شنبه ۳۰ تیر آقای دکتر ظریف به مجلس آمد ... با کمال تعجب وزیر محترم گفت: «اصلا تعلیق هیچ جا نیامده، در هیچ جای برجام تعلیق نیامده، هر کس تعلیق ترجمه کرده اشتباه کرده، هیچ جای برجام تعلیق نیامده. کلمه تعلیق وجود ندارد. لغو کرد ... لغو، تمام شد». من کلمه انگلیسی suspend را در متن برجام با ماژیک برجسته کردم ... آقای دکتر ظریف در واکنش گفت من ندیده بودم! عذر بدتر از گناه».
* واقعیت چه بود؟
با وجود این که آمریکا سعی می کرد فروش نفت ایران را کاهش دهد، اما آمار و ارقام نشان می دهد که در این کار موفق نبوده است. براساس دادههای آژانس بینالمللی انرژی EIA در مدت یک سال و نیم قبل از اجرای توافق ژنو، یعنی از تیرماه 91 تا دی ماه 92، فروش نفت ایران به صورت میانگین در حدود 1.1 تا 1.2 میلیون بشکه در روز و ثابت بوده و روند کاهشی نداشته است. نگاهی به آمارهای رسمی وزارت نفت در ترازنامه هیدروکربوری هم نشان می دهد میزان متوسط صادرات نفت ایران در سال های ۹۱ و ۹۲ حدود ۱ تا ۱.۱ میلیون بشکه در روز بوده است. در واقع، آمارهای مربوط به فروش نفت کشور به خوبی نشاندهنده شکست تحریم آمریکا برای به صفر رساندن فروش نفت ایران یا تداوم کاهش فروش بوده است و پیش از توافق ژنو (که در سال 2014 اجرایی شد) تحریم فروش نفت ایران شکست خورده بود.
*واقعیت چه بود؟
این ادعاها در حالی مطرح شد که بند 37 برجام که موضوع «عطف به ماسبق نشدن» در آن مطرح شده، تحریمهای آمریکا را شامل نشده است و تنها شامل تحریمهای قطعنامههای شورای امنیت سازمان ملل میشود. وزارت خزانهداری آمریکا نیز در تاریخ ۲۵ آذر ۹۵ یعنی حدود یک سال پس از اجرای برجام به همه ابهامات درباره بند 37 برجام خاتمه داد و رسما اعلام کرد که بازگشت تحریمهای آمریکا (Snap Back) همه قراردادهای اقتصادی را شامل میشود
اظهارات وزیر امور خارجه که در راستای افزایش فشار بر مجامع تصمیمگیر کشور برای تسریع در تصویب لوایح الحاق ایران به کنوانسیونهای مرتبط با FATF مطرح شده بود، خسارات زیر را برای کشورمان به دنبال دارد:
الف- این اظهارات ظریف موجب سوءاستفاده شدید خارجیها و نهایتا افزایش فشارهای خارجی برای اجرای دستورات FATF توسط کشورمان خواهد شد. بدین صورت که FATF از این به بعد برای تحت فشار قرار دادن ایران جهت اجرای کامل برنامه اقدام، به این اظهارات ظریف استناد خواهد کرد تا ثابت کند که در ایران پولشویی گسترده انجام می شود. در نتیجه، ایران دست برتر را در مذاکرات FATF از دست خواهد داد. به عبارت دیگر، این اظهارات غیرکارشناسی ظریف، منجر به تضعیف تیم مذاکره کننده با FATF خواهد شد. در واقع، حتی اگر فرض کنیم اظهارات وزیر امور خارجه درباره پولشویی گسترده در کشور صحت داشته باشد و وی مدارک لازم برای اثبات این موضوع را دارد، ضرورت داشت ظریف این موضوع را با مسئولان مربوطه مطرح می کرد و در رسانه ها بیان نمی کرد.
ب- رویکرد غیرکارشناسانه دیگری که ظریف در موضوع FATF دارد این است که به تصور او می توان با اعطای امتیازات و تعهدات خارجی، با فساد و پولشویی در کشور مبارزه کرد. این در حالی است که اگر دولت برای مبارزه با فساد و پولشویی بهطرف خارجی تعهدی بدهد، نهتنها به این مقصود نخواهد رسید، بلکه اصولاً مسئله دولت از «مبارزه با پولشویی» به «پاسخگویی به مطالبات خارجی» تغییر خواهد یافت. اگر دولت اراده واقعی و درونی برای مبارزه با فساد و پولشویی دارد، باید از قوانین و ساختارهای داخلی مانند قانون چک، مالیات بر عایدی سرمایه، اجرای قانون داخلی مبارزه با پولشویی برای این امر استفاده کند تا نتیجه بگیرد.
در ضمن آیا ظریف مثلا از غم و رنج هفت تپه ای ها چیزی میداند ؟
کارگرانی که چندین ماه حقوق یک و دویستی خود را دریافت نکرده اند و زندگیشان مختل شده ؟!!
به جای توجیه به فکر حل مشکلات باشید!
ثانین چ خبر از اوضاع بازار؟؟
احیانا اگه توییتر بازیتون تموم شدب مشکلات مردم هم رسیدگی کنید
رهبری: اگر آل سعود از اهانت به خودش بدش نمیآید به #جهنم
روحانی: هر وقت مذاکره میشود میگویند میلرزیم #بهجهنم
و نتیجه گرفته #بهجهنم گفتن عبارتی عادیست ولی تحریفش به 《بروید به جهنم》 کثیف