کد خبر: ۴۴۳۴۲
تاریخ انتشار: ۰۴ : ۱۱ - ۲۳ آبان ۱۳۹۰

چاوز: اروپا به دنبال سرنگونی بشار اسد است

رئيس ‌جمهوري ونزوئلا اقدامات واشنگتن و هم‌پيمانان اروپايي‌اش را در‌خصوص مساله سوريه به شدت مورد انتقاد قرار داد و تاكيد كرد: آنها در حال آماده‌سازي زمينه‌اي براي سرنگوني حكومت بشار اسد هستند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
رئيس ‌جمهوري ونزوئلا اقدامات واشنگتن و هم‌پيمانان اروپايي‌اش را در‌خصوص مساله سوريه به شدت مورد انتقاد قرار داد و تاكيد كرد: آنها در حال آماده‌سازي زمينه‌اي براي سرنگوني حكومت بشار اسد هستند.

به گزارش انتخاب به نقل از خبرگزاري فرانسه، هوگو چاوز، رئيس‌جمهوري ونزوئلا اعلام كرد كه آمريكا و همپيمانان اروپايي اين كشور بر آن هستند تا همان‌طور كه معمر قذافي، حاكم ليبي را از كار بر كنار كردند، بشار اسد، رئيس‌جمهوري سوريه را نيز از كار بركنار كنند.

اين رهبر ونزوئلا از مداخله نظامي غرب در خاورميانه كه از سال 2000 تاكنون ادامه داشته است، انتقاد كرد.

اين انتقاد براي نخستين‌بار با اعلام حمايت چاوز از صدام آغاز شد.

رئيس‌جمهوري ونزوئلا خطاب به حاميانش در يك تظاهرات در شهر كاراكاس اعلام كرد: آمريكا و همپيمانان اروپايي‌اش به اختلافات در سوريه دامن مي‌زنند و باعث مي‌شوند حملات تروريستي، خون‌ريزي و كشتار در سوريه افزايش يابد و اين‌گونه اقدامات همانند اقداماتي است كه غرب در ابتداي سال جاري در ليبي انجام داد.

وي افزود: آنها با استفاده از بمباران فقط دولت ليبي را سرنگون نكردند، بلكه كشوري را ويران ساختند و قذافي را ترور كردند. در حال حاضر آنها قصد دارند همين كار را در خصوص سوريه انجام دهند.

رهبر 57 ساله ونزوئلا اعلام كرد: تصميم اتحاديه عرب براي تعليق عضويت سوريه در اين اتحاديه عليه دولت دمشق صورت گرفته است.

روز شنبه اتحاديه عرب اعلام كرد عضويت سوريه در اين اتحاديه به صورت موقت به حالت تعليق درآمده است و اين مساله حمايت‌هاي برخي كشورهاي جامعه بين‌المللي را به دنبال داشت، اما با اين حال بسياري از حاميان بشار اسد با تجمع در مقابل سفارت‌هاي كشورهاي حامي طرح تعليق عضويت سوريه در اتحاديه عرب، از حكومت اين كشور اعلام حمايت كردند.
نظرات بینندگان