پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
محمدجواد لاريجاني دبير ستاد حقوق بشر قوه قضاييه به همراه يک هيئت حقوقي ـ قضايي به منظور شرکت در اجلاس کميته سوم مجمع عمومي سازمان ملل عازم نيويورک شد.
به گزارش انتخاب به نقل از باشگاه خبرنگاران، دبير ستاد حقوق بشر در اين باره گفت: اين هيئت در اين اجلاس مواضع جمهوري اسلامي ايران را درباره مسائل مهم بينالمللي از جمله مسائل حقوق بشر تبيين ميکند.
وي افزود: سازمان ملل در واقع خانه همه ملتهاست که متأسفانه سوء استفاده دولتهاي خاصي در دنيا به خصوص امريکا و برخي دول غربي سبب شده است که اين خانه مکانيزمهاي عادلانه خودش را از دست بدهد و به تدريج از اهميت و اعتبارش کاسته بشود.
لاريجاني تأکيد کرد: جمهوري اسلامي ايران مصرتر از گذشته در پروسههاي مختلف بينالمللي شرکت ميکند تا بتوانيم نظم جديدي را در آينده براي اين سازمان و براي اعضاء خانواده بينالمللي رقم بزنيم.
دبير ستاد حقوق بشر قوه قضاييه افزود: جمهوري اسلامي ايران از بدو تأسيس سياست استراتژيک برخورد فعال با مسائل بينالمللي را در دستور کار خود قرار داد و تهاجمات و توطئههاي مختلفي که امريکا و برخي دول غربي عليه جمهوري اسلامي به آن دست ميزنند چه تحت عنوان حقوق بشر، تروريسم يا مسائل هستهاي هيچکدام در تصميم اين نظام براي حضور فعال در صحنه بينالمللي و پيشبرد اهداف عالي و عادلانهاش تأثيري ندارد.
دبير ستاد حقوق بشر قوه قضاييه انجام ملاقاتهاي ديپلماتيک و حقوقي با هيئتهاي ساير کشورها، گفتگو با رسانههاي بينالمللي و ملاقات با تشکلهاي حقوقي غيردولتي و تعامل و تبيين سياستهاي ايران در اين ملاقاتها از جمله اهداف اين سفر برشمرد.