کد خبر: ۴۴۴۱۱
تاریخ انتشار: ۴۹ : ۱۵ - ۲۳ آبان ۱۳۹۰

تاکنون فقط 30 میلیارد تومان اوراق مشارکت فروخته شده است

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
نماینده فریدن در مجلس شورای اسلامی گفت: بر اساس قانون بودجه امسال باید 30 هزار میلیارد تومان اوراق مشارکت فروخته شود اما تاکنون فقط 30 میلیارد تومان فروخته شده است.

 
 بهمن محمدی در نطق میان دستور جلسه علنی مجلس تأکید کرد: شورای پول و اعتبار باید ابزارهای مالی و پولی را به نحوی اصلاح کند که خرید اوراق مشارکت برای خریداران مزیت یابد و الا اوراق مشارکت به فروش نمی رسد و وزارتخانه های نیرو ، راه و شهرسازی و دیگر دستگاهها نمی توانند از منابع مالی مربوط استفاده کنند.


وی در بخش دیگری از نطقش با اشاره به تأخیر در تخصیص و ابلاغ اعتبارات عمرانی ابراز امیدواری کرد: در زمان باقی مانده از سال در اجرا و پیشرفت طرحها تسریع شود.


محمدی همچنین گفت: هشت ماه از سال گذشته اما هنوز تولید و بخش خصوصی پیام مثبتی دریافت نکرده که امید است در زمان باقیمانده برای توسعه سرمایه گذاری و کار آفرینی به ویژه در مناطق محروم تلاش بیشتری شود.
نظرات بینندگان