arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۴۴۵۷۳۵
تاریخ انتشار: ۱۱ : ۱۶ - ۱۹ آذر ۱۳۹۷

چگونه شکر پنهان خوراکی ها را شناسایی کنیم؟

متاسفانه هر اندازه هم از رژیم های غذایی تبعیت کنیم و مراقب تغذیه خود باشیم، باز هم احتمال دارد دچار مصرف شکر پنهان شویم. شکر پنهان به شکری گفته می شود که بدون آنکه قابل رویت باشد در انواع خوراکی وجود دارد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

متاسفانه هر اندازه هم از رژیم های غذایی تبعیت کنیم و مراقب تغذیه خود باشیم، باز هم احتمال دارد دچار مصرف شکر پنهان شویم. شکر پنهان به شکری گفته می شود که بدون آنکه قابل رویت باشد در انواع خوراکی وجود دارد.

به گزارش سرویس خواندنی های انتخاب، شاید کار سختی نباشد که قند نخوریم، در چای و قهوه شکر نریزیم یا شیرینی نخوریم. اما این همه مسیر مبارزه با دیابت نیست. اگر قصد دارید شکر مصفی خود را به حداقل برسانید به این خوراکی ها دقت کنید:

_کیک های آماده ساده که برای صبحانه یا عصرانه مصرف می شوند، سرشار از شکر هستند

چگونه شکر پنهان خوراکی ها را شناسایی کنیم؟

_بستنی های مختلف، به ویژه بستنی های سنتی و خامه ای با شکر فراوان درست می شوند

_برای تهیه ماست های میوه ای و برخی انواع ماست پرچرب از شکر استفاده می شود

_اواع سس ها از سسهای هزار جزیره تا سس مایونز و قرمز با شکر تهیه می شوند

_آبمیوه های مصنوعی را می توان به جرات ترکیبی از قند و اسانس و آب دانست. ترکیبی بسیار خطرناک برای سلامتی

_فست فودها سرشار از شکرند. شاید فکر می کنید فست فود فقط منبع نمک است اما سخت در اشتباهید، سس فست فودها، نان تهیه شده برای پیتزا یا همبرگر، نوشابه های کنار غذا و .... منابع ناشناخته شکر هستند

چگونه شکر پنهان خوراکی ها را شناسایی کنیم؟

_انواع نوشیدنی های شیرین انرژی زا، حتی نوشیدنی های رژیمی سرشار از قند هستند

_شکلات ها و پاستیل ها که اغلب روی میزهای خانه ها دیده می شود منابع قند خوش طعم ولی خطرناکی هستند

_مصف مرتب دسر در کنار غذا یعنی وارد کردن مقادیر زیادی شکر به بدن

_بسیاری از افراد عادت دارند از انواع بیسکوییت ها به عنوان میان وعده استفاده کنند و این یعنی وارد کردن شکر به رژیم غذایی روزانه

 

نظرات بینندگان