پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : فروش فیلم سینمایی «سعادت آباد» به کارگردانی مازیار میری در هفته ششم نمایش در سالن سینماهای تهران و شهرستانها از مرز یک میلیارد تومان گذشت و این فیلم به باشگاه میلیاردیها پیوست.
به گزارش انتخاب به نقل از فارس، فروش فیلم سینمایی «سعادت آباد» در 18 سالن سینما با سرگروهی سینما آزادی در تهران به فروش 810 میلیون تومان دست یافت همچنین فروش فیلم در شهرستانها به فروش 280 میلیون تومان (بدون احتساب پنجشنبه و جمعه) نایل گردید. این فیلم جمعه در سالنهای نمایش تهران توانست به فروش 29 میلیون تومانی دست یابد و به باشگاه میلیاردیها پیوست.
«پرتقال خونی» دیگر فیلم موسسه پخش فیلمیران در چهارمین هفته نمایش خود با در اختیا داشتن 22 سالن سینما توانست به فروش 310 میلیون تومان در تهران دست یابد . «پرتقال خونی» در شهرستانها پس از آغاز نمایش تهران، اکران شد و تاکنون به فروش 70 میلیون تومان دست یافته است. این فیلم شب گذشته (جمعه) توانست به فروش 22 میلیون تومان در سالنهای نمایش تهران نایل شود.
فیلم سینمایی «اخلاقتو خوب کن» (مسعود اطیابی) ، «خاک و آتش» (مهدی صباغزاده) و «اسب حیوان نجیبی است» (عبدالرضا کاهانی) پس از ایام سوگواری ابا عبدالله الحسین با فاصله یک هفته توسط موسسه پخش فیلمیران به نمایش درخواهد آمد.